بلی واقعا امسال شمال شرق زیباست. کوهها و دشتها و همه جا سرسبزو پر از گیاهان دارویی و خوراکی و .............. مثله کنگر و اسفناج کوهی و کوریا و ...و خیلی چیزای دیگه که من اسمشونو بلد نیستم و همینا رو هم از محلی ها یاد گرفتم.متاسفانه سامانه غربی پیش رو باعث میشه شمالشرق تو پشته قرار بگیره و دما تا 30 درجه و بیشتر بالا بره و این یعنی آغاز خشک شدن زود هنگام سبزه های بهاری
خواهش میکنم محسن جان، سمت شما چه گیاهان خوراکی یا دارویی هست که به صورت خودرو در کوهها و دشتها در میان؟سپاس بیکران سامان عزیز:گل:
خواهش میکنم محسن جان، سمت شما چه گیاهان خوراکی یا دارویی هست که به صورت خودرو در کوهها و دشتها در میان؟
![]() ۱۷° c بارش باران یا برف جهت باد: شمالی |
![]() سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه, ۲۲ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۶۳ دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۰۱ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۴° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۷° c |
![]() |
از اين ابر خفنتر 1.5 ساعت پيش از مشهد به سمت كوههاي هزار مسجد قابل مشاهده بود. اما هم اكنون هوا تقزيبا ابري شده. هواي مشهد كاملا مديترانه ايست، اينقدر ملايمه هوا كه انسان حس نوزاد 1 ساله بهش دست ميدهاز قوچان هم به سمت درگز ابرهای خفنی دیده میشه![]()
اي بابا كاربران مشهد زنده اين؟ از ساعت 4 مركز شهر داره به تناوب بارون مياد ، اصلا نه گزارشي ......
سلام احمد جان. بسيار هم عالي مركز شهر فك ميكنم تا الان در حد همون 3 الي 4 ميل باريده. باز هم پس غرب مشهد بارش شديدتره گوياسلام سامان جان.اینجاهم عجیب بارونی داره میاد.بنظرم بالای 10 میل آمده.هواهم سرد شده.