• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترکیب مدیریتی جدید ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
بعد از گذشت دو سال از عمر انجمن و تلاش ما برای تثبیت و فراهم کردن مقدمات لازم برای برپایی یک انجمن خوب و کامل، فکر میکنیم که حالا به مرحله ای رسیده باشیم که با توجه به اضافه شدن عزیزانی توانا و دلسوز و تشکیل یک گروه کامل، آغازگر یک راه جدید و نوع در دنیای مجازی باشیم.
دوسالی که گذشت نهایت تلاش خودمون رو برای گرد هم آوردن گروهی خوب و متخصص و با اخلاق انجام دادیم و فکر میکنم در این زمینه موفقیت خوبی رو هم کسب کردیم، حال هدف ما استفاده از توانایی گروهی عزیزان در جهت رشد بهتر و سریع تر از قبل هست.
در همین جهت طبق برنامه ریزی که از ماه ها پیش داشتیم ترکیب مدیریتی جدید را شکل دادیم و تغییراتی که در نوع سمت های بعضی از دوستان دیده میشه در جهت همین هدف هست.

با توجه به این توضیحات:

*گروه کاربری معاونین سایت حذف و دو عزیز خوب و همراه همیشگیمون آقا هوشنگ و مریم خانم به گروه کاربری مدیریت کل سایت ارتقاء پیدا کردند.
البته قابل ذکر هست که این دو عزیز سابقاً هم تمام ابزارها و امکانات یک مدیر کل سایت رو داشتند و الان فقط با تغییر رنگ کاربری به گروه کاربری مدیریت کل سایت منتقل شدند.

*گروه کاربری مدیران فنی سایت اضافه شد و دو عزیز خوبمون امین و احمد عزیز به این گروه کاربری اضافه شدند و امیدوارم بتونیم از تخصص و توانایی ها و تلاش های خوب این دو عزیز در جهت هرچه بهتر و دلپذیر تر کردن امکانات و شرایط سایت استفاده کنیم.

*باران عزیز و همیشه دلسوز به گروه کاربری ناظمین سایت منتقل شدند، و امیدوارم بتونیم به خوبی از توانایی ایشون در مدیریت مسائل داخلی انجمن استفاده کنیم.

قابل ذکر هست که تغییرات انجام شده تنها بخشی از مواردی هست که ما برنامه ریزی کرده ایم، و سایر تغییرات با گذشت زمان و به مرور انجام خواهند شد. و امیدوارم نتیجه نهایی کار به همان خوبی باشه که ما در فکرش هستیم و بعد از گذشت مدت برنامه ریزی شده جایگاه ایران انجمن در بین سایت های ایرانی در نقطه ای باشه که ما انتظارش رو داریم.

با آرزوی موفقیت برای تک تک عزیزان

baroon

متخصص بخش ادبیات

امروز انقدر هیجان زده بودم که یادم رفت پستی بدم و از ادمین عزیز بابت ارتقا و کل تغییرات ریز و درشتی که مشغول به انجامش هستن تشکّر کنم.
امروز به خیلی از گلامون از این گل رو تقدیم کردم. جا داشت یه دونه هم مخصوص ادمین عزیزمون به این تاپیک بیارم و از طرف همه قدردانی کنم:

بدون اغراق می گم انقدری که از ارتقای دوستای خوبم خوشحال بودم برای خودم نه. جناب راهنما و مریم عزیز که خیلی به گردن ما حق دارن و همیشه مترقّی بودن:نیش2:، امّا برای ایجاد سمت مدیرفنّی و تعلّقش به احمد و امین گل و همچنین ارتقای فاطمه عزیزم واقعاً مثل همه شاد بودم.
این نشاط و گرما و تبریکاتی که دوستان بی دریغ ابراز کردن خیلی خیلی تحسین برانگیز بود و واقعاً جای شکر داره. به خودم می بالم از داشتن دوستای مهربون و فهیم و با احساسی مثل شما.:شاد:
امیدوارم من هم مثل همیشه بتونم با خلوص دل به انجمنم خدمت کنم و شما هم از من راضی باشید.:دوست:
هدفمون پیشرفت انجمن هست و فقط مسئولیت ها بیشتر میشه، در قبال حراست از باغ گلای قشنگمون. همه در کنار همیم:ایول:

زینب

کاربر ويژه
من به دوستای گلمون احمد و امین و مریم و عمو هوشنگ و بارون و فاطمه گلم .تبریک میگم.:گل:
واقعا این پست ها لایق شون هست.:احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
سولماز خانم اینجا فرق می کنه
اینجا تاپیک همین قضیه هست و باید اینجا مطرح بشه

در ضمن من هم به این عزیزان تبریک میگم
و به علی آقا هم میگم ایول دستت درد نکنه برای این همه تلاش :گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
تبریک به آدمین عزیز برا چنین محیط صمیمی و عالی که فراهم کردن
تبریک به همه دوستانی که ارتقاء داشتن
با آرزویه بهترینها برا عزیزان ایران انجمن
beautiful-flowers-05.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من هم تا اومدم توی انجمن و این تغییرات رو دیدم نمیدونم یه دفعه جو گیر شدم :نیش:

خیلی خوشحال شدم

ذوف مرگ شدم :نیش:

اولش هنوز نگاه رنگم نکرده بودم که دیدم واسم پیغام اومده تبریک تبریک :نیش: منم گفتم خدا چی شده که رفتم نگا رنگم کردم دیدم وای :نیش:

اینقدر خوشحال شدم.

و به آقاهوشنگ ، مریم خانم ، بارون عزیز و دوست عزیزه خودم داداشه گلم امین :گل: تبریک میگم.

انشاالله بتونیم همگی کاربران این انجمن رو به بالاترن جا ها برسونیم.

و همینجا از علی عزیز :گل: گلاب :نیش: یه تشکر ویژه میکنم.

خیلی ممنون علی جان

و همچنین از دیدن سمت های جدید دوستانم هم خیلی خوشحال شدم.

علی بازم ممنون بیا اینم گل :گل:

اما خودت گلی ها :نیش:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
بنده هم این ارتقا درجه رو به عزیزان زحمت کش تبریک میگم و بهشون خسته نباشید عرض میکنم .

امیدوارم همیشه موفق باشید و سالها در کنار هم و دوش به دوش هم بتوانید این انجمن رو به رتبه های بالاتری برسانید که الحق شایسته چنین مقام و منزلتی هست.
ما نیز از دانشهای پایان ناپذیرتان بهره ها خواهیم برد و لذت دانستن را احساس خواهیم کرد.

Silver Star

مدير ارشد تالار
خب پس منم همین جا تشکرات خودم را اعلام میکنم. ادمین شماره1، یعنی علی جان، از زحمات بی وقفه ی شما در راستای بهبود تحقق اهداف...:هنگ:
بیخیال، دست شما مرسی به خاطر تغییرات هیجان انگیزناک و باحال انجمن :دست:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم تبریک میگم به مریم خانم و آقا هوشنگ عزیز و این پست برازندشون بود.:گل:
همچنین به دوقلوهای ادبیاتی (بارون و فاطمه):نیش: بابت ارتقا به ناظم و مدیر ارشد:13:
همچنین تبریک میگم به احمد عزیز:12:
امیدوارم بتونم در این سمت تا حدی به آقا علی کمک کنم تا از این فشار دربیاد و امیدوارم لایق این درجه باشم:دعا:
ممنون از همگی دوستانی که تبریک گفتن :گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
به به چه اتفاقات خوبی منم تبریک میگم به دوستای خوبم امیدوارم مثل همیشه ومثل الان تو زندگیشون موفق باشن:گل:
با آرزوی سلامتی برای ادمین عزیز که کل ایران انجمنیها بهش افتخار میکنن:ایول:
آفرین به من که ایران انجمن رو انتخاب کردم:نیش2:
مبارکا باشه:39:

منم ارتقا سمت این عزیزان رو تبریک میگم

امیدوارم در سایت اصلی زندگانی همیشه موفق و پیروز باشند ... ....

به مریم خانم عزیزم خیلی تبرکی میگم ..واقعا در خوش برخوردی کم نظیرن
و همینطور پدر عزیز انجمن که نمونه ی پدر خوب برای همه هستن
و همینطور بقیه عزیزانی ..

:گل:​

نیکا

متخصص بخش معماری
منم تبریک میگم به دوستای گلم :39:

امیدوارم همیشه و همه جا موفق و سلامت باشند :گل:

و یه خسته نباشید به ادمین عزیز :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:دست::دست::دست::دست::دست:

امروز انجمن خوشگلمووووووووووون خوشگلتر شد:بله:

به حق که سمت های جدید مریم عزیز و مهربون:بغل: بابا هوشنگ بی نظیرمون :بغل::گل: بارون منظم و قانون مند و بسیار عزیزمون:بغل::گل:

احمد و امین خیلی خیلی عزیزمون که از ته دل به وجودشون به شخصیتشون و به دانششون افتخار می کنم:بغل::گل:

و به فاطمه بسیار شخیص و محترم و با فرهنگ و با دانشمون که واسه هممون خیلی عزیزه :بغل::گل:

برازندشونه و همگی لایق بهترین ها هستن... از ته دل تبریک میگم و به جرات می گم بهترین ها در کنار هم جمع شدن:احترام::گل:

به علی عزیز و دوست داشتنی انجمن زیبامون هم تبریک میگم بابت انتخابای بجاشون و خدا قوت ویژه بهشون میگم:احترام::گل:

موفق و موفق تر باشین:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم به نوبه خودم به همه عزیزان تبریک و خسته نباشید میگم...

از صمیم قلب برای باروون عزیز،مریمای گلم، احمد و امین گل و باباهوشنگ بزرگوار آرزوی موفقیت روز افزون میکنم...

ویه خسته نباشید ویژه به ادمین عزیز که بسیار زحمت میکشن و واقعا" باید بگم مدیریتت حرف نداره علی گل...

برای همه گلا آرزوی سلامتی و شادی میکنم...

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به به ببین اینجا چه خبره:شاد: :شاد: :شاد:

اول از همه تشکر میکنم از علی بخاطر این همه زحمتی که میکشه و سعی میکنه از زحمات دوستان تقدیر و تشکر کنه:دوست: :شاد:

تبریک میگم به آقا هوشنگ و مریم خانوم و واقعا مدیریت برازندشون هست :دوست:

به بارون هم تبریک میگم که برگشت به شغل سابقش:شاد: :نیش:

به امین و احمد هم تبریک :شاد: میتونم از این پس از اطلاعات و دانششون استفاده کنیم:بدجنس:

همچنین به فاطمه تبریک میگم بابت مدیر ارشد شدن:شاد:

یه تبریک هم میگم به علی بابت انتخاب های خوبش:دوست:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
منم به دوستای عزیزن تبریک میگم:دست::ایول:
دیروز که وارد انجمن شدم و تغیرات رو دیدم روحم شاد شد:نیش2:
از علی عزیز و مریم گل و بابا هوشنگ و بقیه ی دوستان عزیز تشکر مینمایم که برای پیشرفت انجمن تلاش میکنن:بله:
:احترام::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا