• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تست روانشناسی /آيا شما به‌ راحتي‌ دوست‌ پيدا مي‌كنيد؟

sasan

Banned
آيا شما به‌ راحتي‌ دوست‌ پيدا مي‌كنيد؟

خواهشمندم به سئوالات زير با دقت پاسخ دهيد و سپس کليد مشاهده نتيجه را فشار دهيد.

برای انجام تست به لینک زیر وارد بشوید

Nicol

متخصص بخش گردشگری
وست‌ ايده‌آل‌ 10-15
شما دوستان‌ زيادي‌ داريد آنقدر كه‌ گاهي‌ اسم‌ آنها را نيز فراموش‌ مي‌كنيد. شما مهربان‌ هستيد، به‌دوستانتان‌ كمك‌ مي‌كنيد و براي‌ دوستي‌ با كسي‌ كه‌ فكر مي‌كنيد خجالتي‌ است‌ پيشقدم‌ مي‌شويد.
زورگويي‌ و قلدري‌ را بد مي‌دانيد و از اين‌ كه‌ ببينيد ديگران‌ اذيت‌ مي‌شوند و رنج‌ مي‌برند متنفريد. اگرببينيد سر به‌ سر كسي‌ مي‌گذارند بهتر است‌ رك‌ باشيد و توي‌ خودتان‌ نگه‌ نداريد.

BLaDe

متخصص بخش زبان
امتیاز من 11 شد ...

دوست‌ ايده‌آل‌ 10-15

شما دوستان‌ زيادي‌ داريد آنقدر كه‌ گاهي‌ اسم‌ آنها را نيز فراموش‌ مي‌كنيد. شما مهربان‌ هستيد، به‌دوستانتان‌ كمك‌ مي‌كنيد و براي‌ دوستي‌ با كسي‌ كه‌ فكر مي‌كنيد خجالتي‌ است‌ پيشقدم‌ مي‌شويد.
زورگويي‌ و قلدري‌ را بد مي‌دانيد و از اين‌ كه‌ ببينيد ديگران‌ اذيت‌ مي‌شوند و رنج‌ مي‌برند متنفريد. اگرببينيد سر به‌ سر كسي‌ مي‌گذارند بهتر است‌ رك‌ باشيد و توي‌ خودتان‌ نگه‌ نداريد.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
این پارتی بازی شده شما دوتا چرا مثل همی:نیش:

دوست گرامی، شما از اين تست خودشناسی 11 امتياز کسب کرده ايد.

مال نوشت 11 سه چهارتا چیزم برام ردیف کرده بود.

کلا من چپ و راست دوست پیدا میکنم با همه پایمم.ظرفیت شوخی بالا.

طبق گفته دوستان بچه باحالیم(اعتماد بنفس حال کردین):نیش:

mary.brayant

کاربر ويژه
زورگويي‌ و قلدري‌ را بد مي‌دانيد و از اين‌ كه‌ ببينيد ديگران‌ اذيت‌ مي‌شوند و رنج‌ مي‌برند متنفريد. اگرببينيد سر به‌ سر كسي‌ مي‌گذارند بهتر است‌ رك‌ باشيد و توي‌ خودتان‌ نگه‌ نداريد:راز:

بالا