- بدون شرح
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , December 18 #2 پاسخ : صویری از کثیف ترین عشق جهان متاسفانه عکسی برای من به نمایش در نمیاد :ناراحت: عنوان تصحیح شد صویری از کثیف ترین عشق جهان>> تصویر
پاسخ : صویری از کثیف ترین عشق جهان متاسفانه عکسی برای من به نمایش در نمیاد :ناراحت: عنوان تصحیح شد صویری از کثیف ترین عشق جهان>> تصویر
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2011 , December 18 #5 خدا رو شکر مرد نیستم تا مجبور شم به خاطر خانمم این همه سوسک بکشم:10:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , December 18 #6 دیدم دیدم دیدم......چه سوسکای عاشقی...:غش2::غش2::غش2: آخی سوسک عاشق فقط ندیده بودم که خدا رو شکر نمردمو دیدم.:غش::غش::غش:
دیدم دیدم دیدم......چه سوسکای عاشقی...:غش2::غش2::غش2: آخی سوسک عاشق فقط ندیده بودم که خدا رو شکر نمردمو دیدم.:غش::غش::غش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2011 , December 18 #7 نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:نه: نه هرگز نمی خوام همچین عشقی نهههههههههههههههههه :نه::ترس::ناراحت:
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:نه: نه هرگز نمی خوام همچین عشقی نهههههههههههههههههه :نه::ترس::ناراحت:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2011 , December 18 #10 بله و اینم عشق به سبک سوسکی:نیش: دلم واسه این سوسک های کوچولو میسوزه....... اینا قربانیه آدما میشن