عزیزم حتی دیگر نمیخواهم آرزویت باشم... آرزو میکنم "او" آرزوی تو باشد و آرزوی او "دیگری"...
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 15 #421 عزیزم حتی دیگر نمیخواهم آرزویت باشم... آرزو میکنم "او" آرزوی تو باشد و آرزوی او "دیگری"...
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 15 #422 اســـــــ ـــــرافــــیـ ــل ... در شیپورت بـــــِدَم پــــایـــــان دنیـــــا را اعلام کن !!!! وقتی دل او بـــا من نیست ادامـــهـ ی دنیـــا مــعـناییــ ندارد....
اســـــــ ـــــرافــــیـ ــل ... در شیپورت بـــــِدَم پــــایـــــان دنیـــــا را اعلام کن !!!! وقتی دل او بـــا من نیست ادامـــهـ ی دنیـــا مــعـناییــ ندارد....
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 15 #423 بــودن یـا نـبـودن ... مساله ایـن است ...! هــســتم ... میروی سـراغ ِ دیـگری ... نــیـســتم ... مـیـروی سراغ ِ دیـگـری ... دیدن ِ این لحظه ها ، بـاور کن زجر آور است فلـسـفه ی بـودن ِ من ، پـــوچ است انگار
بــودن یـا نـبـودن ... مساله ایـن است ...! هــســتم ... میروی سـراغ ِ دیـگری ... نــیـســتم ... مـیـروی سراغ ِ دیـگـری ... دیدن ِ این لحظه ها ، بـاور کن زجر آور است فلـسـفه ی بـودن ِ من ، پـــوچ است انگار
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , October 15 #424 بی تو هم می شود زندگی کرد سفر رفت چای خورد فیلم دید... فقط بی تو نمی شود به خواب رفت...!!! آخرین ویرایش: 2012 , October 15
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #425 یـه وقـتـایی هـسـت کـه بـایـــد لـم بـدی یـه گـوشـه و جـریـان زنـدگـیـت رو فـقـط مـرور کـنـی بـعدشـم بـگـی : "بـه سـلـامـتـی خـودم کـه ایـنـقـدر تـحـمل داشـتم ! "
یـه وقـتـایی هـسـت کـه بـایـــد لـم بـدی یـه گـوشـه و جـریـان زنـدگـیـت رو فـقـط مـرور کـنـی بـعدشـم بـگـی : "بـه سـلـامـتـی خـودم کـه ایـنـقـدر تـحـمل داشـتم ! "
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #426 هيچ هم سكوت نشانه ي رضايت نيست شايد كسي دارد خفه مي شود... پشت يك بغض...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #427 برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #428 درد دارد ... وقتی همه چیز رامیدانی ... وفکر میکنند نمیدانی... وغصه میخوری که میدانی... ومیخندند که نمیدانی...
درد دارد ... وقتی همه چیز رامیدانی ... وفکر میکنند نمیدانی... وغصه میخوری که میدانی... ومیخندند که نمیدانی...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #429 صبر یک دروغ است سالهاست با غوره ها کلنجار میروم حلوا نمیشوند...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #430 میخت را خوب کوبیدی! هنوز... جای خاطراتت درد میکند...
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #431 عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم!!! پس خاکش میکنم زیر چهره ی خندانم تا... همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی!
عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم!!! پس خاکش میکنم زیر چهره ی خندانم تا... همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #432 می خواستـــــ امتحانــــ کنــــه کـــه میتونــــه فرامـــوشمـــم کنــــه یـــا نه. برگشتـــــ... گفتمــــ دیدیـــــ نمــــی تونــــی... گفتــــــ : شمـــــا؟!
می خواستـــــ امتحانــــ کنــــه کـــه میتونــــه فرامـــوشمـــم کنــــه یـــا نه. برگشتـــــ... گفتمــــ دیدیـــــ نمــــی تونــــی... گفتــــــ : شمـــــا؟!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #433 به خاطر دوست داشتنت خجالت نکش ؛ اونی باید خجالت بکشه ، که میدونه دوسش داری اما .... دوست داشتن بلد نیست ... !!!
به خاطر دوست داشتنت خجالت نکش ؛ اونی باید خجالت بکشه ، که میدونه دوسش داری اما .... دوست داشتن بلد نیست ... !!!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #434 بوی دود می آید، به گمانم جماعتی پای دنــیآی مجآزی می سوزانند عمر خویش را !!!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #435 دلبری٬ با دلبری دل از کفم دزدید و رفت هرچه کردم ناله از دل ٬ سنگدل نشنید و رفت گفتمش : ای دلربا دلبر ٬ ز دل بردن چه سود ؟ از ته دل٬ بر من دیوانه دل خندید و رفت
دلبری٬ با دلبری دل از کفم دزدید و رفت هرچه کردم ناله از دل ٬ سنگدل نشنید و رفت گفتمش : ای دلربا دلبر ٬ ز دل بردن چه سود ؟ از ته دل٬ بر من دیوانه دل خندید و رفت
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #436 خـُــدآیــآ دهآטּمــ رآ بــو کُـטּ...! بببـــטּ بـُــوے سیبـــ טּـمـــی دهد.....! مَـــטּ هیـــچ حَــوآیـﮯ טּــداشـتمــ ڪـﮧ بَرآیمـ سیــب بچــیـטּـد... گטּـآ هــمــ چــﮧ بُود ڪـﮧ بـﮧ زمیــטּ آمدمـــ؟
خـُــدآیــآ دهآטּمــ رآ بــو کُـטּ...! بببـــטּ بـُــوے سیبـــ טּـمـــی دهد.....! مَـــטּ هیـــچ حَــوآیـﮯ טּــداشـتمــ ڪـﮧ بَرآیمـ سیــب بچــیـטּـد... گטּـآ هــمــ چــﮧ بُود ڪـﮧ بـﮧ زمیــטּ آمدمـــ؟
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #437 شعر می بافم...یکی رو...یکی زیر... به قامت هیچ کس اندازه نیست... دلـــ ـــ ـــــم....!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #438 هميشه آنكه سراغي از تو نميگيرد دلتنگ ديدنت است و از شكاف چشمانش به نبودنت خيره ميشود هميشه آنكه تو او را نميبيني نامهربان نيست!
هميشه آنكه سراغي از تو نميگيرد دلتنگ ديدنت است و از شكاف چشمانش به نبودنت خيره ميشود هميشه آنكه تو او را نميبيني نامهربان نيست!
M mobin.H کاربر ويژه 2012 , October 17 #439 اصلا مـے دانـے آدمها هیچ قرار نیست که همدیگر را بفهمند ! آدمـها فقط مـے توانند بایستند کنار هم ... و یک جور گرم و پر امنیتـے بزنند روے شانه هاے خمیده از درد هم و بگویند: هـے رفیق من هستم ... !
اصلا مـے دانـے آدمها هیچ قرار نیست که همدیگر را بفهمند ! آدمـها فقط مـے توانند بایستند کنار هم ... و یک جور گرم و پر امنیتـے بزنند روے شانه هاے خمیده از درد هم و بگویند: هـے رفیق من هستم ... !
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 17 #440 صف می کشند دلتنگی های من، چون دانه های تسبیح به نخ کشید شده، چقدر بگردانم دانه ها را، تا تو بیایی !!!
صف می کشند دلتنگی های من، چون دانه های تسبیح به نخ کشید شده، چقدر بگردانم دانه ها را، تا تو بیایی !!!