[FONT=Vazir]اینجا تنها سرزمینیست که، مردمانش تنها، با یک عطسه، از اهدافشان، دست می کشند ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 18 #801 اینجا تنها سرزمینیست که، مردمانش تنها، با یک عطسه، از اهدافشان، دست می کشند ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 18 #802 خسته فردی نیست که، خوابیده است ... فردی است که، نمی تواند بخوابد ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 22 #803 وقتی دلم به وسعت تمام عاشقانه هایم ، می گیرد چه کسی می دان د که در آن ورطه ی هولناک دلتنگی یاد طنین خنده های تو ، چه “جانی” به من می بخشد … !!!
وقتی دلم به وسعت تمام عاشقانه هایم ، می گیرد چه کسی می دان د که در آن ورطه ی هولناک دلتنگی یاد طنین خنده های تو ، چه “جانی” به من می بخشد … !!!
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 4 #804 دلتنگی که از حد بگذرد ... دلت برای قهرها و بهونه هایش هم، تنگ می شود ... :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , September 12 #805 کتاب سرنوشت برای هر کسی چیزی نوشت نوبت به ما که رسید قلم افتاد…دیگر هیچ ننوشت!خط تیره گذاشت و گفت:تو باش اسیر سرنوشت…
کتاب سرنوشت برای هر کسی چیزی نوشت نوبت به ما که رسید قلم افتاد…دیگر هیچ ننوشت!خط تیره گذاشت و گفت:تو باش اسیر سرنوشت…
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 13 #806 حرف دلم... هيچ شباهتی به يوسف ندارم... نه رسولم,نه زيبايم,نه براي كسي عزيزم,نه چشم به راهي دارم... فقط... در " چاه " افتاده ام!!!
حرف دلم... هيچ شباهتی به يوسف ندارم... نه رسولم,نه زيبايم,نه براي كسي عزيزم,نه چشم به راهي دارم... فقط... در " چاه " افتاده ام!!!
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 16 #807 حواستــ بــِہ دلـتــْ باشـد آטּ را هَر جایــے نگذار ... ایـטּ روزهـا دلـ را مـیدزدنـد بعد کہ بہ دردشاטּ نخوردے جاے صنـدوق پسـتــ آטּ را در سطل آشـغالـ مـے انـداَزنـد و تو خوبــ میدانــے دلــے کہ الـمثنــے شد دیگر دلـ نمــے شود
حواستــ بــِہ دلـتــْ باشـد آטּ را هَر جایــے نگذار ... ایـטּ روزهـا دلـ را مـیدزدنـد بعد کہ بہ دردشاטּ نخوردے جاے صنـدوق پسـتــ آטּ را در سطل آشـغالـ مـے انـداَزنـد و تو خوبــ میدانــے دلــے کہ الـمثنــے شد دیگر دلـ نمــے شود
S salar69 کاربر ويژه 2013 , September 28 #808 من دلم گرفته است هر چه می روم نمی رسم رد پای دوست… کوچه باغ عشق… سایبان زندگی کجاست ؟؟؟؟
M majnooneleyli کاربر ويژه 2013 , September 29 #809 نمی دانم چرا چشمانم گاهی بی اختیار خیس می شوند ....می گویند حساسیت فصلیست ... آری من به فصل فصل این دنیا بی تو حساسم ...
نمی دانم چرا چشمانم گاهی بی اختیار خیس می شوند ....می گویند حساسیت فصلیست ... آری من به فصل فصل این دنیا بی تو حساسم ...
T taha moien کاربر ويژه 2013 , October 10 #810 هیچ وقت تو را ترک نمی کنم حتی اگر توی این دنیا نباشم هر وقت به دوست داشتن فکر می کنم ابدیت و تمامی شب ها با نام تو بر سینه ام سنجاق می شود.
هیچ وقت تو را ترک نمی کنم حتی اگر توی این دنیا نباشم هر وقت به دوست داشتن فکر می کنم ابدیت و تمامی شب ها با نام تو بر سینه ام سنجاق می شود.
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 10 #811 دلتنگی پيچيده نيست ... يک دل، یک آسمان، يک بغض، و آرزوهای ترک خورده ... :گل:
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2013 , October 11 #812 دلمان خوش است که مینویسم دلمان خوش است که مینویسیم و دیگــران می خـواننــد و عــده ای می گـوینــد آه چـه زیبــا و بعضــی اشـک می ریــزند و بعضــی مـی خنــدنـد دلمــان خـوش اســت به لــذت هــای کــوتـاه به دروغ هــایی که از راســت بـودن قشنــگ تـرند به اینکــه کســی برایمــان دل بســوزاند یـا کســی عاشقمــان شــود با شــاخه گلی دل می بنــدیـم دلمــان خـوش می شــود به بـرآوردن خـواهشــی و چشــیدن لـذتـی و وقــتی چیـــزی مـطابـق مــیل مــا نبــود چقـــدر راحـت لگـــد می زنیـــم و چــه ســــاده می شـکــنیم همــــه چیـــز را ...
دلمان خوش است که مینویسم دلمان خوش است که مینویسیم و دیگــران می خـواننــد و عــده ای می گـوینــد آه چـه زیبــا و بعضــی اشـک می ریــزند و بعضــی مـی خنــدنـد دلمــان خـوش اســت به لــذت هــای کــوتـاه به دروغ هــایی که از راســت بـودن قشنــگ تـرند به اینکــه کســی برایمــان دل بســوزاند یـا کســی عاشقمــان شــود با شــاخه گلی دل می بنــدیـم دلمــان خـوش می شــود به بـرآوردن خـواهشــی و چشــیدن لـذتـی و وقــتی چیـــزی مـطابـق مــیل مــا نبــود چقـــدر راحـت لگـــد می زنیـــم و چــه ســــاده می شـکــنیم همــــه چیـــز را ...
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 13 #813 دلتنگی یعنی، خلوت ِ تنهایی ات، از آسمان ِ پائیز، ابری تر باشد ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 17 #814 دلم برای تو که نه، ولی برای روزهای با هم بودنمان تنگ شده ... برای تو که نه، ولی برای “مواظب خودت باش” شنیدن تنگ شده ... برای تو که نه، ولی برای دلی که نگرانم می شد تنگ شده ... راستش ... برای اینها که نه، برای خودت دلم خیلی تنگ شده ... :گل:
دلم برای تو که نه، ولی برای روزهای با هم بودنمان تنگ شده ... برای تو که نه، ولی برای “مواظب خودت باش” شنیدن تنگ شده ... برای تو که نه، ولی برای دلی که نگرانم می شد تنگ شده ... راستش ... برای اینها که نه، برای خودت دلم خیلی تنگ شده ... :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , October 18 #815 آقای شهردار بگویید اینقدرعوض نکنند رنگ و روی این شهرِ لعنتی را … این پیاده رو ها ، میدان ها ، رنگ و روی دیوار ها … خاطراتم دارند از بین می روند !
آقای شهردار بگویید اینقدرعوض نکنند رنگ و روی این شهرِ لعنتی را … این پیاده رو ها ، میدان ها ، رنگ و روی دیوار ها … خاطراتم دارند از بین می روند !
S salar69 کاربر ويژه 2013 , October 18 #816 متنفرم از انسان هایی که دیوار بلندت را می بینند ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که تو را فرو بریزند ! تا تو را انکار کنند ! تا از رویـــت رد شـــوند...
متنفرم از انسان هایی که دیوار بلندت را می بینند ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که تو را فرو بریزند ! تا تو را انکار کنند ! تا از رویـــت رد شـــوند...
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 20 #817 چه یکی باشد چه صد تا، دمار از روزگار آدم درمی آورد ... خاطره را می گویم ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 22 #818 من به همه روزهای هفته نياز دارم ... به همه ساعت ها، با تمام جزئياتش ... تا بگويم چقدر در نبودنت دلتنگم ... :گل:
من به همه روزهای هفته نياز دارم ... به همه ساعت ها، با تمام جزئياتش ... تا بگويم چقدر در نبودنت دلتنگم ... :گل:
F farajoon کاربر ويژه 2013 , October 23 #819 ببخشيد!!!! دلتنگي؟!؟!؟!!!!! بعدش اون وقت براي چي؟!!!! ميشه لطفا بگين؟!!! ميشه ميشه ميشه ميشه؟؟؟؟؟؟ :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
ببخشيد!!!! دلتنگي؟!؟!؟!!!!! بعدش اون وقت براي چي؟!!!! ميشه لطفا بگين؟!!! ميشه ميشه ميشه ميشه؟؟؟؟؟؟ :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 25 #820 کاش هر روز جمعه بود، و دلتنگی هایم را گردن غروبش می انداختم ... :گل: