• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاطرات عزیزان از روزهای ایام عید سال 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزانی که ایام نوروز به مسافرت رفته اند و یا در شهر خود مانده اند و یا از دید و بازدیدهای خود , خاطرات خود را بنویسند.

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : خاطرات عزیزان از روزهای ایام عید

من امسال با خانواده رفتم سمت چابکسرنزدیک رامسر. چند روزه هوا عالی بود و بعدا بارندگی شروع شد.منطقه زیبائی است بنام گل سرخ .داخل چنگل چشمه ای است بنام چشمه دمکش.این چشمه بعضی از اوقات آبش قطع شده و دوباره جریان پیدا میکند. آب گوارائی دارد.نزدیک این منطقه مشغول ساخت و ساز شده ایم و بعلت علاقه ای که به منطقه شمال دارم مسئولیت کاری را در این محل من بعهده گرفته ام. صبح زود وقتی سر , زمین می رفتم از دیدن این همه زیبائی جیغ میکشیدم و حس میکردم جوانتر شده ام.از روز 15 به بعد باید بیشتر آن منطقه سر بزنم.من واقعا عاشق شمال ایران هستم.

Mahdi Askari

مدير فنی

عجب تاپیک خوبی خیلی ممنون از آقا هوشنگ
من که به خاطر کنکور صبح ساعت 6 میرفتم مدرسه ساعت 18 بر می گشتم
اینم خاطرات من بود

naznaz

کاربر ويژه

من به همراه خانواده سفری به کرمانشاه داشتم...کرمانشاهی ها مردمی بسیار خونگرم مهربان و مهمان نواز هستن..روزهای خوبی بود چون مردم این سرزمین با صمیمیت و پاکی و محبت خالصانه از ما پذیرایی کردن.فرصتی هم پیش اومد که از رشادت ها و دلاوری های بی مثال این مردم در سالهای دفاع مقدس مطلع بشیم...درود به مردم دریا دل و پاک کرمانشاه...

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی

سلام دوستان .من هم امسال مسافرت نرفتم وچون اولین عید بعد از فوت پدر عزیزم بود همه میومدند دیدن ما وفقط سوم عید دیدن بابا به بهشت زهرا رفتم وتمام مدت خونه بودم .امروز بچه ها رو بردم بوستان نهج البلاغه که فاز 6 شهرک غرب هست .پارک بسیار زیبایی هست وخوب تر اینکه به خونه ی جدیدمون خیلی نزدیکه وسریع رسیدیم به بچه ها که خیلی خوش گذشت .خودم هم یه هوایی به سرم خورد .امسال حسابی دلگیر بودم .:ناراحت:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

از سفره هفت سین و چند تبریک سال نو که بگذریم ..برای من خیلی با روزهای عادی فرق نداشت.. ولی تو انجمن خیلی فرق داشتاااا:تعجب2:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

رفیقانم سفر کردند هر یاری به اقصایی ...خلاف من که بگرفته است دامن در مغیلانم:دل شکسته:

زینب

کاربر ويژه

رفیقانم سفر کردند هر یاری به اقصایی ...خلاف من که بگرفته است دامن در مغیلانم:دل شکسته:

خوب گفتی فاطمه جون منم زیاد برام با روز های دیگه فرق نمی کرد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

من که می گفتم در این نوروز یکم استراحت می کنم ولی درست برعکس شد
ایام نوروز پرکارترین روز های سال گذشته و امسال بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا