• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاطره بازی تیم ملی با ازبکستان

rahnama

پدر ایران انجمن
خوب بازی کردیم ولی باختیم
بازی ایران و ازبکستان شروع شد.اولین گل را ایران زد .همه خوشحال شدند و من چه جیغی کشیدم و پریدم اطاق بغلی . خودم هم نمی دانم چرا؟ . برگشتم پرچم کمک داور به نشانه آقساید بالا رفته بود. سردم شد انگار یک سطل آب سرد رویم پاشیده باشند. نگاه کردم می رفتند و می آمدند. ازبکها اولین گل را زدند.چه آهی کشیدم من. یک لیوان آب سرد نوشیدم. خنک شدم . باز این دروازه و آن دروازه. دو باره گل زدیم ولی افسوس خوردم زیرا پرچم کمک داور دوبار بالا رفت.رفتم آشپزخانه در یخچال را باز کردم. نمی دانستم دنبال چی میگردم. در یخچال را بستم و برگشتم. 4 دقیقه وقت اضافی و پایان . 1بر صفر باختیم .

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من هم بازی رو بهمراه خانواده می دیدم:سوت:

اون بیست دقیقه اول که ایران خوب بود کلی کیف کردم و وقتی گل زد پریدم آسمون پدرم هم از روی مبل به سمت آسمون پرواز کرد که یک دفعه کمک داور محترم پرچم را به سمت بالا بردن و ما از آسمون به سرجاهامون فرود اومدیدم و کمی ناراحت شدیم و شعار : :داغ:"داور دقت کن":داغ: را سر دادیم :نیش:

در ادامه هم زیاد عکس العمل نشون نمیدادیم محتاطانه عمل میکردیم چون احتمال داشت هر زمانی داور آفساید بگیره :خنده2:

راستش من هرگز فوتبال نگاه نمیکنم ولی نتیجه مسابقه مخصوصا اگر ملی باشد حتمن میپرسم ....

همسرم و برادرم همیشه نگاه میکنند و دو آتیشه هستند ....

ولی این نظر شخصی منه ....حیف از این همه پول و سرمایه ای که خرج این تیم فوتبال شد ....حیف وقت و زمان !

آخه این شد تیم ...هر تیم دیگه ای رو اینقدر خرجش کرده بودن الان شده نخبه فوتبال دنیا ....

اصلا تیم ایران کار گروهی بلد نیست هر کس میخوات فقط و فقط خودشو نشون بده و بعدش هم یک دعوت نامه برای تیم های اروپایی ....اینم شد دلسوزی !

حیف سرمایه ملی خرج اینا میشه ....فقط درامد های میلیونی دارند ....ماشین های سوار می شوند که خدا میدونه چند هست قیمتشون !

ولی خدایی تیم والیبال و بسکتبال و تنیس ...که این همه برد و افتخار ملی اوردند یک دهم این فوتبال براش هزینه کردند ....

ادم این داغ دلش رو نمیدونه به کی بگه ..

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مدت زیادی هست که مثل سابق علاقه ی زیادی به دیدن بازی فوتبال ایرانی ندارم.
منتها وقتی حرف از بازی ملی به وسط میاد موضوع فرق میکنه.
حرف از سربلندی و غرور و قدرت و ابتکار و نبوغ و... یک ملت به وسط میاد.
من معتقدم که نداشتن چنین تیم فوتبالی بهتر و سنگیتر از از بین رفتن غرور یک ملت و بازی با احساسات یک ملت در مقابل کشور هایی مثل لبنان و ازبکستان هست.
حرف از خرج کردن سرمایه ها در فوتبال نیست، حرف از این هست که این سرمایه ها به دست چه کسانی خرج میشند! و حرف در ادامه زیاد هست!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خوشبختانه بازی رو ندیدم و 2 ساعت زندگی هدر نرفت :نیش:
فوتبال متاسفانه پرطرفدارترین ورزش و همچنین بدون پایه ترین ورزش کشور ماست
این یعنی که هر روز افراد زیادی به فوتبال روی میارن و در عوض هر روز فوتبال ایران ضعیف تر خواهد شد.
حتی از همین امروز هم شروع به پایه ریزی کنن تا چندین سال بعد درست شدنی نیست
حتی به جام جهانی هم بریم نباید زیاد خوشحال شویم چون احتمال زیاد حداکثر 1 امتیاز از 9 امتیاز رو به دست خواهیم آورد

مثل اینه که یک تست داری حل میکنی و در 4 گزینه یکی رو شانسی بزنی و درست هم باشه. خوشحال میشویم ولی در اون مطلب پایه ای نداریم و خوشحالی ما زودگذر هستش

Negin

کاربر ويژه
منم کار نداشتم تماشا کردم
با گل اول خانوادگی رفتیم هوا :سوت::شاد:به این صورت :شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2::شاد::شاد2:
بعدش اینجوری:حرص::ناراحت::ناراحت:برگشتیم زمین:آه::آه::آه:
وقتی ازبکستان زدن من رفتم تو اتاقم تا آخر بازی هم نیومدم بیرون(به همین علت از ادامه دادن معذوریم:نیش2:)

نیکا

متخصص بخش معماری
ما مهمون داشتیم ، به خاطر حساسیت بازی تخمه هم خریده بودیم :15:
من و بابام و بابابزرگم بازی رو میدیدم :68: :61:
با گل آفساید اول، من و بابام که جیغ و داد کردیم همه اومدن ببینن چه خبره ، که دیدیم آفساید بوده :تعجب2: همه رفتن پی کار خودشون :سوت:
تا ازبکستان گل بزنه ما همچنان امیدوارانه و با هیجان بازی رو دنبال میکردیم :63::داغ:
ولی بعدش دیگه وقعا ناامید و ساکت بودیم :سکوت::91:
تا گل آفساید دوم، که باز جیییییییییییغ کشیدیم :80: و خوشحال بودیم:58:که اون هم آفساید اعلام شد و واقعاً ضد حال بود :26: :46:
و تا اخر بازی همچنان اعصبمان خورد بود :73:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
من حدس میزدم این بازی یا مساوی بشه یا باخت چون ازبک ها رو نباید دست کم گرفت تو زمین خودشون عالی بازی کردن شانسی بردیم اینجا ما عالی بازی کردیم اونا بردن.
اینه انتقام........

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

دیگه مثل قبل علاقه ای به دیدن فوتبال ندارم

نه فوتبالمون فوتباله و نه فوتسالمون و نه ....!!!!

حیف شمس رفت و یک ناشی جایگزینش شد:ناراحت:

بی خیال فوتبال و فوتسال

South Boy

متخصص بخش فوتبال
حیف شمس رفت و یک ناشی جایگزینش شد
حسرت خانوم فوتبال جای پارتی بازی حرف دیگه نداره.مخصوصا فوتبال ایران.
شمس مرد بود و رک همین رک گویشم باعث شد از تیم ملی ورش دارن.الان ادمای رک گویی مث دایی مث ذوالفقار نصب مث خ از اشخاص دیگه کجان؟
فوتبال ایران باسه همین جا پیشرفت درجه میزنه.
حالا ما بیایم هی بگیم نه قطر پول داده فیفا جام جهانی به کشورش دادن.
ما از لبنان خوردیم قطر زد.بابا عربا زمین فوتبال توپ رسیدگی به تیم عالی بازی دوستانه کهکشانی الان عربستان بازی دوستانه بسته با ارژانتین اون وقت ما با این گدا گودولای دنیا بازی میکنیم غنا زیمبابه ....بشین تا پیشرفت کنی.
یک باشگاه ازادی داریم اونم مال قبل از انقلابه دو تا تیم تهرانی توش بازی میکنند که بیشترین بازیکن تیم ملی از این دوتا تیم هست.
یعنی این دوتا تیم با اینقدر تماشاگر نمیتونند یک باشگاه بسازنند خصوصی سازی بشن...:سکوت:دهن خ اشخاص رو بستن

بالا