• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خبرگزاری ایران انجمن

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
اینجا بخش اخباره که خبرنگارانش اعضای ایران انجمن هستند:37::36::ایده:
می تونی از هر جای دنیا که هستی هر اتفاقی.. هر خبری یا هر مراسم جالبی تو محل زندگیت رو برای ما بنویسی
:1::1::1:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پاسخ : اخبار ایران انجمن

به گزارش خبرگزاری ایران انجمن از شارجه:11:امروز خونه قدیمیه جلوی خونه ما آتیش گرفت :تعجب:
ساعت حدودای 12 به وقت امارات یهو صدای ماشین پلیس و آمبولانس شنیدم.. از پنجره کله مو بردم بیرون دیدم واای همه ریختن ببینن چه خبره ولی چیزی مشخص نبود..
ترسیدم نکنه کسی از ساختمون افتاده باشه پایین:دل شکسته: بعد دیدم که نه بابا مردم دارن با بچه هاشون میرن تماشا :تعجب:
تا اینکه همسایه مون خبر داد که خونه قدیمیه آتیش گرفته.. منم بدو رفتم پایین دیدم.. بله ته مونده های آتیشو دارن خاموش می کنند و ماشینای پارک شده دور خونه هه رو هم دور کردن
ای خدا شکرت که کسی چیزیش نشد و مامورا خیلی زود رسیدند و آتیش به ماشینا و ساختمونای دیگه سرایت نکرد :دعا:
این خونه قدیمیه یه خونه ویلایی کوچیکه که خیلی وقته خالیه و کسی توش زندگی نمی کنه.. مدلش و طرحش هم مال عهد بوقه و نمی دونم چرا خرابش نمی کنن آخه منطقه ما همه ش آپارتمانیه!
همسایه مون میگه حتما عمدا آتیش زدن!! ولی آخه کی جرئت میکنه تو روز روشن عمدا جایی رو آتیش بزنه!! :تعجب:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

16 تا انبار تو شارجه آتیش گرفت:هنگ:

maksemos

متخصص بخش خودرو

چه آتیش بازاریه هااا :خنده2:

تو ایران چهارشنبه سوری اینهمه آتیش نمیزنن :تعجب: اونجا نمیدونم چند شنبه سوریه دیگه :9:

Mahdi Askari

مدير فنی

به گزارش اخبار ایران انجمن روزی پلنگ خان یک تاپیک خداحافظی زد که کاش دستش می شکست و اون تاپیک رو نمیزد چون 3 نفر از بچه ها به خاطر اون تاپیک تحت تاثیر قرار گرفتند و رفتند
حالا این پلنگ خان خود را تحویل رئیس انجمن می نماید تا هر تصمیمی که شورای عالی انجمن در مورد اون بگیرند مورد اجرا واقع بشه .

:دستگیر:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

امروز خیابان نور خیلی شلوغ بود دو کاندید از کاندیدا بیشترین رای را میاوردند بالاخره یکی رای را برد امشب نصف مردم نور تو خیابون عروسی داشتن هنوزم صدای بوق میاد

Mahdi Askari

مدير فنی

طی انتشار خبری که دیروز در همین خبر گذاری مطرح شد مبنی بر دستگیری پلنگ خان اطلاعات جدیدی در این مورد به دست ما رسیده است

پس از دستگیری این پلنگ فراری :نیش: در گوشه انجمن وی را بدست ناظم انجمن که طبق اطلاعات امنیتی نباید نام وی فاش شود ( MEHDI-FXX) :نیش: اطلاعاتی از وی دریافت شد که این اطلاعات امنیت ملی انجمن را به خطر می انداخت به گوشه ای از سخنان این ناظم با صورت شطرنجی توجه کنید:
طی عملیاتی خطیر و پر حادثه که منجر به رفتن دو تن از دوستان ما از انجمن شد توانستیم این پلنگ فراری را دستگیر و اطلاعاتی را از وی کشف کنیم که خیلی حیاتی بود. :نیش:
ایشان در ادامه صحبت های خود خاطرنشان شدند که « این پلنگ فراری می خواست اطلاعات انجمن رو با خود به خارج از انجمن ببره که خوشبختانه در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شد. و اقرار کرد . :غش2:

البته طی خبری که از منبع موثق به دست ما رسیده سخنانی از پلنگ خان برای دوستانش است که گفته « دوستان فرار کنید دست ناظم بهتون نرسه که میکشتتون. من نمی خواستم اقرار کنم ولی وقتی سه تا از ناخن هایم را کشیدند و پاهایم را با دلر سوراخ کردند و از همه مهمتر سه تار از سیبیل من کندند مجبور شدم همه چی رو لو بدم» :نیش:

تا اخبار جدید تر از این واقعه حیاتی برای انجمن خدانگهدار

0mid

متخصص بخش ورزشی

دوستان همچین تاپیکی رو از قبل من زده بودم واسه انجمن
خودمم یادم رفته بود:نیش:

اینم لینکشه
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=25725

اگه موافق باشین پست های این تاپیک رو به اون تاپیک انتقال بدیم :بله:

نیکا

متخصص بخش معماری

امید فقط این تاپیک با تاپیکی که شما زده بودی یه فرق کوچیکی داره :

اینجا بخش اخباره که خبرنگارانش اعضای ایران انجمن هستند:37::36::ایده:
می تونی ازهر جای دنیاکه هستی هر اتفاقی.. هر خبری یا هر مراسم جالبی تو محل زندگیت رو برای ما بنویسی:1::1::1:

ولی تاپیک قبلی اخبار مربوط به خود انجمن بود :بله:
منم اول فکر کردم همونه بعد دیدم فرق داره ... اسمشون شبیه :2:

0mid

متخصص بخش ورزشی

فریده جان منم به همین دلیل نظر بقیه دوستان رو پرسیدم (مخصوصا فاطمه جان چون تاپیک رو زده)

وگرنه که خب نیازی به موافقت بقیه نبود اگه تشابه کامل داشت باید ادغام میشدن :بله:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

امید جان محتوای این تاپیک با اون تاپیک فرق داره و در پست اول توضیح دادم.
نظرتون چیه اسمش رو بزارم "خبرگزاری ایران انجمن" تا بهتر بشه منظور تاپیک رو مشخص کرد؟

Ever Green

متخصص بخش پزشکی

من رها
خستمه
ناجور
از اتاقم
همون حوالی
ای لاو یو
ایران انجمن

0mid

متخصص بخش ورزشی

فاطمه جان چون تو اسم تاپیکت عبارت ایران انجمن هست با تاپیکی که من زدم ایجاد شباهت میکنه
اگه میخوای چیزی رو عوض کنی اونو یه تغییری بدی بنظرم بهتره
ولی خب خبرگزاری ایران انجمن بذار حداقل بهتر از اینه فکر میکنم :بله:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

پس امید خان لطفا زحمتشو بکش:گل:
من نمی تونم خودم عنوان رو تغییر بدم. تو حتما می تونی چون ناظمی:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی

باشه من درستش میکنم :چشمک:

Mahdi Askari

مدير فنی
با سلام

طبق اطلاعاتی که از اون پلنگ فراری رسیده گویا به تازگی دشمنان ایران برای اینکه دیده اند تحریم ها روی این کشور جواب نمیده دست به اقداماتی حیاتی زده اند

این پلنگ فراری خاطر نشان کرد این دشمنان کالاهایی را به صورت قاچاق وارد ایران می کنند که پس از شکنجه های شدید پلنگ خان فهمیده شد این کالا ها مواد منفجره با قدرت بسیار زیاد است

این مواد که در نزدیکی چهارشنبه سوری وارد ایران شده است در مواد محترقه کوچک جاسازی و این مواد را از محترقه به منفجره تبدیل می کنند.

در چند روز پیش چند جوان که به خاطر بازی یکی از این مواد را جلوی پای یک دختر می اندازند که بدلیل قدرت انفجاری زیاد این مواد این دختر خانم یکی از پاهای خودش را از دست داد

در اینجا باید خاطر نشان شد این قضایا از دست نیروی انتظامی خارج و در دست وازرت اطلاعات می باشد

پس در نزدیکی های چهارشنبه سوری مراقب باشیم تا با یک اشتباه جزئی آینده خودمان را خراب نکنیم
:گل:

همونطور که دیدید متن خبری مهم رو به صورت نقل از زبان یک پلنگ فراری دستگیر شده نقل کردم این نوع اطلاع رسانی ارزش خبری را کمی پایین ولی درک را ساده تر می کند.
ممنون

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خدای من! چه وحشتناک:ناراحت:
خدا به دختره صبر بده.. خدایا دلشو شاد کن
:دعا:

raha710

کاربر ويژه
وزارت بهداشت هم هشدار داد این ادوکلن بوی مرگ می دهد چندی پیش اخباری غیر رسمی درباره خطر مرگ آور بودن یک ادوکلن خاص منتشر شد و در میان سکوت مسئولان مردم خودشان از طریق پیامک یا ایمیل در باره خرید و استفاده از چنین ادوکلنی به یکدیگر هشدار میدادند. این ادوکلن حاوی گازهای کشنده است و با بوئیدن آن پس از چهار روز فرد جان خود را از دست می دهد. منبع استناد این اخبار نیز انتشار تصویر یک بخشنامه از سوی روابط عمومی سازمان حج و زیارت در اینترنت است که از کارگزاران خود در عراق خواسته است به زائران توصیه کنند که از خرید این ادوکلن خودداری کنند. بر اساس این بخشنامه توزیع این ادوکلن کار تشکیلات القاعده است و این عطر در استان المثنی عراق توزیع شده و 18 نفر قربانی داشته و 32 نفر را نیز راهی بیمارستان کرده است. پس از این ماجرا هیچ گونه واکنشی درباره صحت و سقم این خبر از سوی سازمان حج و زیارت اتخاذ نشد اما وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت مردم وارد میدان شد. در این راستا مدیر کل نظارت بر فرآورده های آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: "مردم به هیچ وجه ادوکلن Lovely نخرند." دکتر عبدالعظیم بهفر از مردم خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک و مرتبط با این موضوع سریعا دانشگاه های علوم پزشکی محل سکونت خود را در جریان امر قرار دهند. به گفته وی، سازمان غدا و دارو نیز به صورت غیر رسمی در جریان امر قرار گرفته و طی چند روز اخیر مجدانه پیگیر این موضوع است تا صحت و سقم مسئله را در اختیار کارشناسان قرار دهد. ادوکلن ارزان کف پیاده رو ورود ادوکلن مرگ به بازار های کشورمان فارغ از شایعه یا واقعیت بودن اصل ماجرا، درحالی است که فروش عطر و ادوکلن این روزها از سوی دست فروشان بسیار متداول شده است و بخاطر قیمت ارزان تر این عطرهای عموما تقلبی، این افراد مشتریان زیادی هم دارند.خریداران این کالاها اما اغلب از این نکته غافلند که جعلی بودن این کالاها می تواند سلامت شان را با تهدید جدی مواجه کند. این دست فروشان نیز همچنان به راحتی در خیابان های شهرهای شلوغ کشورمان کاسبی می کنند و هیچ سازمانی مانع فعالیت آنان نمی شود از سوی دیگر به رغم آنکه پایه و اساس چنین خبری بخش نامه سازمان حج و زیارت است این سازمان تاکنون هیچ گونه تأییدیه یا تکذیبیه ای صادر نکرده است تا اذهان عمومی روشن شود. انفعال این سازمان نیز در برابر موضوعی که با مرگ و زندگی هموطنانمان گره خورده، تامل برانگیز است. منبع: روزنامه جوان/ شماره 3754 /شنبه 21 مرداد 91 * زهرا چیذری

Mahdi Askari

مدير فنی
پست ترین حیوان وقتی یک نوزاد پیدا می کنه اونو بزرگش می کنه
:ناراحت:
همین امروز یک خبری دیدم اعصابم بهم ریخت اساسی
یک نا پدری یک کودک 11 ماهه رو میذاره تو قابلمه آب جوش و به شدت هم مورد ضرب و شتم قرار میده
اون کودک وقتی میرسه به بیمارستان دکتر پزشک ها وقتی میبیننش می مونن که این چرا این طوری شده
کودک میمیره و پرونده قتل تشکیل میشه و مضنونین دستگیر میشن

همه چی کنار فقط یک جمله میمونه این وسط

چرا؟؟!!!!!

بالا