• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خلیج پارسم روزت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kuruš

متخصص بخش تاریخ
cwgr42luh1gzkjnc3e.jpg

[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]به نام خداوند خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دریای خروشان ای خلیج فارس ای دریای من،ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif] ای که نامت جاودان است ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که وطنم را چون نگین آبی در بر داری ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دشمنان از نامت برآشفته اند ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دشمنان را چون رستم بر زمین زده ای تیر آرش را بر قلبشان افکنده ای
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]تو که با نامت ایران را جلاء داده ای ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دست دشمنان از هیبت تو کوتاه است ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]خلیج فارس دانی چرا همیشه خلیج فارسی چون که ایرانیان نام تو را نهادن خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]خلیج فارس تو امانت دار سرزمین پارسی؟ چرا بر دشمنانت نمی خروشی
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]می دانم چرا نمی خروشی! چون که محبت داری، ای خلیج فارس ای خلیج همیشه فارس

دهم اردیبهشت روز جهانی خلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــج همیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارس مبارک

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تبریک میگم این روز و به همه ایرانی ها و هموطنانم :گل:

شاخه نبات

کاربر ويژه
گرامی باد روز خلیج تا ابد پارس!
دوستان رادیو جوان توی ی برنامه به اسم سبقت ازاد یه نظر سنجی واسه خلیج فارس زده تاالان سه هزار نفر شرکت کردن خوبه ماهم به نمایندگی از خانواده ایران انجمن شرکت کنیم
http://azad.radiojavan.ir/
ب این لینک رید و نظرتون رو بگید

ناهید

متخصص بخش

463685_JiNAxird.jpg

ای ایران ای مرز پر گهر

ای خاکت سرچشمه هنر

دور از تو اندیشه بدان

پاینده مانی و جاودان

ای … دشمن ارتو سنگ خاره ای من آهنم

جان من فدای خاک پاک میهنم

مهر تو چون شد پیشه ام

دور از تو نیست اندیشه ام

در راه تو ، کی ارزشی دارد این جان ما

پاینده باد خاک ایران ما

سنگ کوهت دُر و گوهر است

خاک دشتت بهتر از زر است

مهرت از دل کی برون کنم

برگو بی مهر تو چون کنم

تا … گردش جهان و دور آسمان بپاست

نور ایزدی همیشه رهنمای ماست

مهر تو چون شد پیشه ام

دور از تو نیست ، اندیشه ام

پاینده باد خاک ایران ما

ایران ای خرم بهشت من

روشن از تو سرنوشت من

گر آتش بارد به پیکرم

جز مهرت بر دل نپرورم

از … آب و خاک و مهر تو سرشته شد دلم

مهرت ار برون رود چه می شود دلم

مهر تو چون ، شد پیشه ام

دور از تو نیست ، اندیشه ام

پاینده باد خاک ایران ما

ناهید

متخصص بخش

PersianGulf-Day.jpg

روز ملّی خلیج فارس بر تمامی ایرانیان سرافراز مبارک باد .

5d7135c9c91.jpg

02b1dd0c331.jpg

نقشه عربستان سعودی در سالهای نه چندان دور

كه در آن نام خلیج فارس هنوز تحریف نشده بود

mallarme

کاربر ويژه

این خلیج توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریاهای آزاد مرتبط است و جزایر مهم آن عبارت‌اند از: خارک، ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، کیش، قشم، و لاوان که تمامی آنها به ایران تعلق دارد.
خلیج فارس و سواحل آن معادن سرشار نفت و گاز دارد و مسیر انتقال نفت کشورهایی چون کویت، عربستان و امارات متحده عربی است. به همین دلیل، منطقه‌ای مهم و استراژیک محسوب می‌شود. بندرهای مهمی در حاشیه خلیج فارس وجود دارد که از آنها می‌توان بندر شارجه، دوبی، ابوظبی و بندر عباس را نام برد.
دریانوردی در خلیج فارس سابقه بسیار طولانی دارد ولی اولین مدارک قطعی در این زمینه به قرن چهارم قبل از میلاد مربوط است.
پس از بسته شدن راه تجارت بین شرق و غرب در دوره عثمانی، پرتغالی‌ها متوجه اهمیت این خلیج شدند، به طوری که سراسر قرن شانزدهم میلادی خلیج فارس را در تصرف خود داشتند. اما پس از آن انگلستان توانست کشورهای رقیب را از آن خارج کند و در آغاز قرن نوزدهم بر آن تسلط یابد. با این حال، در سال‌های بعد نیز کشورهای حاشیه جنوبی آن به تدریج مستقل شدند و انگلستان پایگاه‌های خود را از دست داد.
روز خلیج فارس گرامی باد.....

این بار خلیج فارس را دید دوربین یک عکاس ببینید:
146729_344.jpg
146730_185.jpg
146731_134.jpg
146732_563.jpg
146735_497.jpg
146733_849.jpg
146734_839.jpg
146740_890.jpg
146741_704.jpg
146742_166.jpg