[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]به نام خداوند خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دریای خروشان ای خلیج فارس ای دریای من،ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif] ای که نامت جاودان است ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که وطنم را چون نگین آبی در بر داری ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دشمنان از نامت برآشفته اند ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دشمنان را چون رستم بر زمین زده ای تیر آرش را بر قلبشان افکنده ای
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]تو که با نامت ایران را جلاء داده ای ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]ای که دست دشمنان از هیبت تو کوتاه است ای دریای من، ای خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]خلیج فارس دانی چرا همیشه خلیج فارسی چون که ایرانیان نام تو را نهادن خلیج فارس
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]خلیج فارس تو امانت دار سرزمین پارسی؟ چرا بر دشمنانت نمی خروشی
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]می دانم چرا نمی خروشی! چون که محبت داری، ای خلیج فارس ای خلیج همیشه فارس
دهم اردیبهشت روز جهانی خلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــج همیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارس مبارک