• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درآمد هکر ها ؟

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
خیلی ها می پرسن که یک هکر این همه خودش رو می کشه تا یه سایت رو هک کنه که چی ؟

پولی گیرش نماید که ؟

یا میگن حتما میرن بانک ها رو هک می کنن که پول در بیارن ؟!

ببینید دوستان ، هکر یک سری سایت های مهم رو هک می کنه و اینجوری اعتبار کسب می کنه و ثابت می کنه که می تونه و دانش کار رو داره ....

خیلی از شرکت ها هستند که برای پیدا کردن باگ های امنیتی نرم افزارها و یا سایت هاشون ، حاضرند یک هکر خوب رو استخدام کنن.

مسلما کسی رو استخدام می کنن که سابقه کار خوبی داشته باشه و تونسته باشه 4 تا سایت مطرح و مهم رو هک کنه و یا به عبارت دیگه ، اعتبار بالایی داشته باشه ...

و با توجه به سختی کار و نیاز داشتن به برنامه نویسی سنگین ، مشخصه که این چنین هکری ، برای کمتر از 10 تومن کامپیوترش رو روشن هم نمی کنه

(البته من که گفتم 10 تومن ، یه چیزی پروندم وگرنه از نر خودم که زیر 50 نمی صرفه :نیش: )

این رو هم به این خاطر می گم که نمونه کد نویسی هاشون رو دیدم و تا جایی که من می دونم ، گاهی هکر چندین ماه زمان باید صرف کنه

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
مزایای دیگه هم داره
مثلا یک هکر در شهرمون هست که یک سایت اسرائیلی رو هک کرد از سربازی معاف شد
بعد تو جریان این خلیج عربی یا فارسی رفت سایت خلیج عربی رو هک کرد تو تهران بهش آپارتمان دادن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دلیل گذاشتن اطلاعات تماس از جمله ایمیل و یا آی دی در صفحه هک شده هم همین هست که مدیر وبسایت هک شده تماس بگیره و درخواست کمک از خود هکر بکنه. و همیشه چنین بوده که هکر در ازای درخواست مبلغی مشکل امنتی وبسایت رو به مدیر اون بگه.

توصیه خود من این هست که هیچ وقت چنین تماسی حاصل نشه...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اگر تماس گرفته نشود سایت هک شده نمی ماند؟

آقا هوشنگ، سایت هک شده رو با استفاده از بک آپ و یا ایجاد تغییراتی (بسته به نوع هک) میشه دواره سریعاً راه اندازی کرد. منتها برای هک نشدن دوباره باید ضعفی رو که باعث شده هکر نفود کنه رو پیدا کرد و برطرف کرد.
و اینجا هست که میزان تخصص مدیر یک سایت مشخص میکنه. و کار نسبتاً دشواری هست. اگر مدیر سایت نتونه این ضغف رو برطرف کنه و مرتباً توسط اون هکر ضربه بخوره به ناچار باید تن بده به خواسته هکر!

rahnama

پدر ایران انجمن
جند سال قبل وبلاگ آموزش فرهنگ رانندگی هک شد. به هکر ایمیل زدم و گفتم: لطفا یک پست وبلاگ را مطالعه فرمائید.من که نمی توانم وبلاگ را برگردانم .شما لطف کردید چون برای ادامه آن خسته شده بودم.
فردای آنروز وبلاگ بالا آمد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جند سال قبل وبلاگ آموزش فرهنگ رانندگی هک شد. به هکر ایمیل زدم و گفتم: لطفا یک پست وبلاگ را مطالعه فرمائید.من که نمی توانم وبلاگ را برگردانم .شما لطف کردید چون برای ادامه آن خسته شده بودم.
فردای آنروز وبلاگ بالا آمد.

یک نو هک اجتماعی موجود هست که در اون هکر بدون توجه به ضعف های سیستم سعی در فریب خود مدیر سایت و در آوردن رمز ورود از زبان خود مدیر داره.
در واقع در این نوع هک، مدیر یک وبسات هک میشه و به اطلاعاتش نفوذ میکنند. این نوع هک کردن نیاز به داشتن روابط عمومی بالا و مهارت های فردی ویژه ای در هکر داره.
آقا هوشنگ شما از طریق همین روش خود هکر رو هک کرده اید! :خنده2:

بالا