• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

در آمد خوب تنها با یک کلیک ( تعجب نکن دوست من بیا توووو )

signul

New member
یک سایت جدید اومده که کارش درسته یعنی در آمد خوب فقط با یک کلیک من در ابتدا تعجب کردم اما گفتم به امتحانش می ازره و رفتم و ثبت نام کردم
خوب کارش به این صورته
شما اول روی آدرس زیر کلیک می کنید
در آمد خوب تنها با یک کلیک

بعد سایت که باز شد بالای سایت عضویت رو کلیک می کنی و تمام اطلاعات رو با دقیق وارد می کنی خصوصا شماره تلفن چون کد فعال سازی به اون شماره اس ام اس می شه
بعد از ثبت نام وارد پنل می شی که در ابتدا ازتون کد فعال سازی می خواد که به شمارتون اس ام اس شده اون رو وارد می کنید و وارد پنل می شید

بعدش برای کسب در آمد کافیه از سمت راست بر روی شروع کسب در آمد کلیک کنید صفحه ای جدید باز می شه و دوباره اونجا روی کسب در آمد کلیک می کنید.
دیگه هیچ کاری نمی خواد بکنید فقط این صفحه باز شده رو نبندید چون هر 14 ثانیه که این صفحه باز است0.4 تومان به حساب شما واریز میشود

به همین راحتی کاری هم نداره

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک به بخش معرفی سایت منتقل شد.

Mahdi Askari

مدير فنی

فکر کنم باید سایت داشته باشی

شدنش که میشه اعصاب خورد کی زیاد داره دوستان
بهتره با اون لینکی که ایشون دادن عضو نشید
چون با هر چقدر کسب در آمد شما به ایشون هم یک پولی میرسه
نه نیازی به سایت نداره
میرید ثبت نام میکنید و کاراون رو شروع میکنید و متناسب با آموزشی که داره هر روز باید اون کارو بکنید

0mid

متخصص بخش ورزشی
شدنش که میشه اعصاب خورد کی زیاد داره دوستان
بهتره با اون لینکی که ایشون دادن عضو نشید
چون با هر چقدر کسب در آمد شما به ایشون هم یک پولی میرسه
نه نیازی به سایت نداره
میرید ثبت نام میکنید و کاراون رو شروع میکنید و متناسب با آموزشی که داره هر روز باید اون کارو بکنید

آره واقعا اعصاب خورد کنی هستش ولی واسه کسایی که سایت دارن خوبه فکر کنم
هرچند اعتباری نیست به سایتش که پول رو بده ولی من عضو شدم فعلا :بله:
چرا از لینکش ثبت نام نکنن؟؟؟!!!
خب طرف زحمت کشید معرفی کرد چیزی که ازتون کم نمیشه پس بهتره اگه میخواین ثبت نام کنین با لینکش ثبت نام کنین
البته لینک منم هست میتونین باهاش ثبت نام کنین :نیش:

لینک ثبت نام

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
البته دوستان من این سایت رو ندیدم ولی فکر کنم از اون سایت هاییه که هر بار یه تعداد سایت باز میکنه و ریفرش میکنه
که البته راه مناسب نیست چون هر بار 0.4 تومن به دست میارید و خیلی بیشتر از اینا باید خرج ترافیک اینترنتتون کنید!

بالا