• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلیل بیژن امکانیان برای بازی در «خانه ای روی تپه»

B a R a N

مدير ارشد تالار
بانی فیلم آنلاین: بیژن امکانیان معتقد است: بارزترین امتیاز سریال «خانه‌ای روی تپه» این است که حرفش را پر طمطراق نمی‌زند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دو، این بازیگر که «خانه‌ای روی تپه» را روی آنتن شبکه دو دارد، گفت: «خانه‌ای روی تپه» سریالی است که در عین سادگی، جذاب و باورپذیر است.تنها در یک اپیزود از این سریال حضور داشتم و از تمام قصه اطلاع درستی ندارم، اما وقتی قسمت اول آن را دیدم، متوجه شدم که بارزترین امتیاز سریال «خانه‌ای روی تپه» این است که حرفش را پر طمطراق نمی‌زند.
وی اضافه کرد: ایفای نقش در سریال «خانه‌ای روی تپه» از سوی دوستان به من پیشنهاد شد و من به دلیل شناختی که پیش‌تر از تهیه کننده و خصوصا کارگردان این مجموعه داشتم، کار را پذیرفتم.
او ادامه داد: «خانه‌ای روی تپه» روایتی ساده و جذاب دارد و از همه مهمتر باورپذیر است و موضوعی که در خیلی از کارهایی که تولید می‌شود و تبلیغات عظیمی درباره آنها انجام می‌شود، در این کار مشاهده نمی‌شود.
امکانیان همچنین گفت: روایت ساده «خانه ای روی تپه» آنرا به اثری تاثیرگذار تبدیل کرده است.
این بازیگر در بخشی از گفت‌و‌گویش با اشاره به نقشش در سریال «خانه‌ای روی تپه» یادآور شد: در این سریال نقش یک جانباز دفاع مقدس را بازی می‌کنم که احساس می‌کند آخرین روزهای زندگی‌اش را سپری می‌کند. او تصمیم می‌گیرد از جمعش جدا شده و مدتی را در خلوت بگذراند به همین دلیل به شمال کشور می‌رود و در خانه‌ای روی تپه ساکن می‌شود.
امکانیان در بخشی دیگر در خصوص کارگردانی داریوش یاری در سریال «خانه‌ای روی تپه» اظهار کرد: به اعتقاد من در این سریال،کارگردان کاملا به ظرفی که سریال نیاز داشت و در واقع قصه‌ها اجازه می‌داد وفادار مانده است ضمن اینکه آقای یاری به دنبال پیچیده‌نمایی تحمیلی نبوده و نیست. او در مقام کارگردان نمی‌خواهد قدرت کارگردانی‌اش را به مفهوم ظاهری نشان بدهد بلکه یک اتفاق خیلی ظریف و بدون خودنمایی در سریال رخ می‌دهد.
وی گفت: تصورم این است که سریال «خانه‌ای روی تپه» در عین سادگی جذاب، تأثیرگذار و قابل باور است. به هر حال امیدوارم این مجموعه در امتداد حرکت خود به این سادگی ظاهری در بیان، اما عمیق بودن در انتقال محتوا وفادار باقی بماند.
بازیگر سریال «خانه‌ای روی تپه» با بیان اینکه نقشش در «خانه‌ای روی تپه» با سایر کارهای هنری‌اش متفاوت است، خاطرنشان کرد: به این دلیل همکاری با این پروژه را پذیرفتم که احساس کردم قرار است نقش متفاوتی را ایفا کنم. باید بگویم هر چند که مدت زمان زیادی در این پروژه نبودم اما برای نقشی که به من سپرده بودند زحمت زیادی کشیدم چرا که من به بازیگری به مفهوم بازی صرف معتقد نیستم و باورم این است که تنها زمانی مخاطب با نقش هم‌ذات پنداری می‌کند که بازیگر نقش‌اش را زندگی کرده باشد.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

تاپیک تایید شد .

بالا