• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ده جنگل باشكوه جهان !

Nicol

متخصص بخش گردشگری
جنگل ها در واقع ريه هاي كره زمين هستندكه نقش بسيار مهمي را در حيات كره خاك ايفا مي كنند. اما متاسفانه به دليل استفاده بي رويه و جنگل زدايي كره زمين سلامت ريه هايش را از دست داده است. يكي ازعوارض مهم پديده گرمايش زمين جنگل زدايي به مقياس وسيع به ويژه در بخش هايي از جنگل هاي باراني در مناطق استوايي كره زمين است كه تا سال هايي نه چندان دور از دست تطاول انسان در امان مانده بودند. نگاهي كوتاه و تصويري به ده جنگل باشكوه جهان در مناطق مختلف كره زمين.
L00920339824.jpg


منظره منطقه كوهستاني جنگل هاي شوارتزوالد ( جنگل سياه ). در گذشته اي نه چندان دور درختان اين جنگل به اندازه اي انبوه بودند كه نور خورشيد از ميان درختان قادر به عبور نبوده و نام جنگل سياه برگرفته از همين مساله بود.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339840.jpg

منظره زيبايي از جنگل آنليه در منطقه والوني كشور بلژيك كه هر سال در جريان جشن كريسمس يا نوئل بزرگترين كاج اين جنگل را بريده و در ميدان اصلي شهر بروكسل نصب مي‌كنند.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339853.jpg

تصوير منطقه‌اي در 20 كيلومتري شهر مورونداوا در جزيره ماداگاسكار كه به دليل اين درختان عظيم بائوباب كه به طرز منظمي قرار گرفته‌اند به مسير بائوباب‌ها مشهور است.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339868.jpg

منظره بديعي از جنگل‌هاي پارك ملي بانف در كانادا كه به اندازه‌اي انبوه هستند كه نور خورشيد به زمين آن نمي‌تابد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339893.jpg

تصويري از جنگل هاي باراني پارك استادوال دا سرا در كشور برزيل كه بيش از 17 هزار هكتار مساحت دارد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339907.jpg

منظره جنگل‌هاي انبوه پارك ملي يوزيميت كه در دره‌اي وسيع در ميان صخره‌هاي منطقه سيئرا نوادا در امريكا قرار دارد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339922.jpg

منظره جنگل باراني آمازون در كشور اكوادور كه در عين حال به نام اورينته نيز ناميده مي‌شود و يبش از نيمي از خاك اكوادور را مي‌پوشاند.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339943.jpg

تصويري از جنگل هاي باراني و اوليه در كشور ميانمار (برمه) كه يكي از وسيع‌ترين جنگل‌هاي اوليه جهان بوده و در آن مي‌توان بيش از هفت هزار گونه نباتي را مشاهده كرد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339972.jpg

منظره‌اي از جنگل انبوه سامانا در جمهوري دومينيكن كه بخش عمده‌اي از آن را درختان نارگيل و پالم تشكيل مي‌دهد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
L00920339956.jpg

تصوير جنگل‌هاي وسيع درخت سدر در كشور لبنان در ارتفاع 2 هزار متري. جنگل‌هاي درخت سدر كه نماد لبنان است امروز فقط 1700 هكتار از خاك اين كشور را مي‌پوشاند. سن برخي از اين درختان بيش از 1500 سال است.
 
بالا