• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوست دارید شب را در این کلبه بگذرانید؟

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
دوست دارید شب را در این کلبه بگذرانید؟!

دوست دارید یک شب را در ارتفاع 4003 متری از سطح زمین بگذرانید؟ کلبه Solvay این کار را برای شما ممکن می کند. این کلبه که بر فراز کوه های matterhorn در سوییس واقع شده است، ظرفیت 10 نفر را دارد و در واقع پناهگاهی است برای کوهنوردانی که هنگام کوهنوردی به مشکل بر می خورند.

عکاس ها معمولا کنار خانه بر لبه پرتگاه می ایستند و از مناظر زیبای پایین عکس می گیرند. این کلبه نخست در سال 1915 ساخته شد ولی در سال 1966 آن را بازسازی و ترمیم و به تلفن مجهز کردند.

108635_856.jpg
108636_233.jpg
108637_556.jpg
108640_845.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ووووووووای....آره..خیلی دوس دارم...یعنی میشه روزی برم اونجا؟؟؟آخر هیجانه هاااااااااا:شاد2:

ثمین جان خدا همه جا هست..بالا و پایین نداره:خنده2: خدا وقتی تو قلب آدم باشه نزدیکه...

samin

کاربر ويژه
ثمین جان خدا همه جا هست..بالا و پایین نداره خدا وقتی تو قلب آدم باشه نزدیکه...

بله مهدیس جان ولی اون بالا توی اون قله برفی تنها با سکوت خاصش هیچ مزاحمی نیست هیچ مزاحمی اونوقت خدا نزدیکتره . من منظورم بعد مسافتی نبود چون خدا واقعا توی قلباست منظورم درکش و حسش بود

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آهان...ثمین یعنی تو تنهایی جراتشو داری اونجا باشی؟؟

من از هیجانش خوششششششششم میاد...ولی تنهایی نه...دوتایی:نیش2:

اینکه تو این شلوغ پلوغی و هیاهو خدارو حس کنیم محشره...همه رو بیرون کنیم برای چند لحظه فقط خدا...اینه که آرامش میده ..بنظر من:احترام:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
وای فوق العاده ست
توصیه می کنم کسانی که تپش قلب دارن اصلا نگاه نکنن چه برسه به اینکه بخوان اونجا زندگی کنند. البته برا مُردگی خوبه (بیماران قلبی)

بالا