• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دومین صندلی داغ ویژه بخش هواشناسی با حضور محسن سیبری عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
288- لب به سیگار زدی ؟ آره دانشگاه یه مدتی میکشیدم
289- قلیون می کشی ؟ قلیون هم دوست ندارم البته وقتی دوستان زیاد اصرار میکنن به احترام رفیق رفقا یه دود میگیرم:خنده1:
290 - حاجی دانشگاه فردوسی چی میخوندی ؟ علوم سیاسی
291 - سلف فجر می رفتی ؟ آره دیگه واسه شام و ناهار هر روز می رفتیم
292 - خوابگاهی بودی ؟ اگه بودی فجر چند ؟ آره سال اول فجر 5 بعدش هم فجر 3 و4 بودم
293 - زمان شما هم آقای عاشوری رییس دانشگاه بود ؟ سال آخر عاشوری بود
294 - نظرت در مورد دانشگاه فردوسی چیه ؟ خوش گذشت ؟ عالیه به لحاظ امکانات رفاهی ، آره به ما که خوابگاهی بودیم و همیشه یه جمع دوستانه داشتیم خوش میگذشت
295 - حاجی اهل امر به معروف و نهی از منکر هستی ؟ تا منکر و معروف چی باشه
296 - حاجی چرا این همه بی اخلاقی و بد دهنی زیاد شده نسبت به قبل علی رغم این همه شعار ؟ خانواده ها اون استحکام و صلابت گذشته رو ندارن و مسائل عدیده اقتصادی و مشکلات اجتماعی هم زیاد شده طبیعیه که فرهنگ محاوره ای و ادبیات زبانی هم تاثیر میگیره
297 - محمد آقای جعفری می شناسی داخل قوچان :خنده2:؟ محمد جعفری؟! چند تا جعفری میشناسم ولی محمد نیستن:خنده1:
298 - منو تو 1 خط تعریف کن ؟ 1.25 نمره
تو فوق العاده زیرک ، طناز ، حاضر جواب والبته احساسی هستی:گل:

سیبری

کاربر ويژه
299- فکر میکنی خدا کجای زندگیت ایستاده؟ قبلا هم گفتم همه جا
300-دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسن که نپرسیدن؟
امیر به نظرت چیزی هم مونده که نپرسیده باشن؟!:خنده1:
301-یه سوال از خودت بپرس بعد جواب بده؟
آخه چرا میخوای از انچمن بری پسر؟! میخوام در اوج خدا خافظی کنم:خنده1:
302-دنیات چه رنگیه؟
آبی
303-یک شعرکه خیلی دوسش داری و بیشتر اوقات زمزمه میکنی چیه؟ خصوصا تو شبهای برفی!
شب برفی وبارونی فرقی نمیکنه این و میخونم باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب...
304-چرا اینقده اهل کل کل هستی؟
به نظرت زندگی بدون کل کل مزه میده؟
305- اگه بهت حکم ماموریت یک ساله میخورد که بری بدور از خانوم بچه هات مثلا منطقه حفاظت شده گلول ، آیا میرفتی اونجا؟
جون امیر! این سوال خانومت از خودت نیست وقتی میری گلول؟!:خنده2:
306-حرارت صندلی خوبه یا نه؟ اگه نیست بگو تا هیزم برات بریزم
:خنده2:هنوز گرم نشدم!

بازم بهت سر میزنم محسن جان منتظرم

خودت رو حسابی آماده کن
آماده ام

aria_tehran

کاربر ويژه
315-پرایدت بنزین سوزه یا گاز سوزه یا دو گانه سوز؟
316-اولین بار کی اینجا بهت گفت حاجی؟:خنده1:
317-اصلا واقعا حاجی هستی؟
318-نظرت در مورد این عکس؟آیا از ماجرای ساخت و ساز مکه خبر داشتی؟
آیا این ساخت وسازا رو محقق شدن اهداف شیطان پرستا میدونی یا یه ساخت و ساز معمولی؟
پ.ن:من که هر وقت این عکسا رو میبینم تنم میلرزه از پشت پرده ی ماجرا
42336574998539084151.jpg

1159_03.jpg

سیبری

کاربر ويژه
307-خصوصیت و اخلاق منو بگو(رک و راست) جوون رعنا باکلاس خوش تیپ متین و به نظرم کم حرف
308-قوچان چند کیلومتره؟ منظور شهرش ؟ باید حدود 15 کیلومتر مربع باشه
309-ارتفاع کوه های قوچان چقدره؟ 3000 متر لالو 2500 متر سرآخور
310-بعد از تهران کجا رو لایق پایتختی میدونی؟اصفهان
311-از خونه های جدید و چند طبقه(آپارتمان) تو قوچان خبری هست یا هنوز بافت قدیمه؟ نه زیاد شده
312-دوربین عکاسی داری؟چیه مارکش؟ دوربین درست و درمونی ندارم
313-مانیتورت ال سی دیه یا سی آر تی؟:خنده1: :خنده1:ال سی دی
314-سیستم عاملت چیه؟ ویندوز 98!:خنده1:

سیبری

کاربر ويژه
315-پرایدت بنزین سوزه یا گاز سوزه یا دو گانه سوز؟ بنزین سوز
316-اولین بار کی اینجا بهت گفت حاجی؟:خنده1: خودم وقتی اولین بار عکسم رو گذاشتم:خنده1:
317-اصلا واقعا حاجی هستی؟ نه متاسفانه
318-نظرت در مورد این عکس؟آیا از ماجرای ساخت و ساز مکه خبر داشتی؟ یه چیزایی خوندم
آیا این ساخت وسازا رو محقق شدن اهداف شیطان پرستا میدونی یا یه ساخت و ساز معمولی؟ خوب ازهر معماری مدرنی ممکنه چنین برداشتی بشه!
پ.ن:من که هر وقت این عکسا رو میبینم تنم میلرزه از پشت پرده ی ماجرا شایدم تعمدی در کار باشه نمیدونم

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام آقا محسن:گل:

319.قوچان کجاست دقیقا؟:دی

320.دوست دارین بیاین یک تیر ماه رو کرمان زندگی کنین؟!:دی

321.این خونه های اسکیمو ها تو قطب جنوب که کارتونا نشون میدن واقعیه؟!یعنی میشه مثلشون ساخت؟!

321.چرا جواهر ده اینقدر زیباست؟!

322.چرا کوهرنگ اینقدر زیباست؟!تا حالا سفر کردین به این دو مکان؟!

323.آبشار مارگون رو دیدین؟

324.غار یخی رو جطور؟!

325.چرا غار یخی ، یخیه در صورتیکه بیرون غار خیلی وقتا آفتابیه؟

326.دما و وضعیت جوی کرمان در یک هفته ی آینده چطوره؟

327.این سوال واقعا تو ذهنمه:خجالت2:اینکه شما اینهمه تو تاپیک هواشناسی هستین و در مورد وضعیت هوا صحبت میکنید ، هیچوقت خسته کننده نمیشه؟

328.چرا خسته کننده نمیشه؟!

329.چی میشه که یه روز ما سر زده بیایم تاپیک هواشناسی؟!:بدجنس:

330.نظرتونو در مورد من بگین!

ممنونم که به سوالات جواب میدید:گل:

سیبری

کاربر ويژه
خوب حقیقتش به خودم قول داده بودم تا ظاهر شدن اولین نشانه های پاییز و وزش اولین بادهای سرد شمالشرق اینجا آفتابی نشم اما خوب به احترام توپاز ( فاطمه خانم ) و جواب دادن به سوالاتشون یه یه ساعتی زیر قولم می زنم!:خنده1:

سیبری

کاربر ويژه
سلام آقا محسن:گل: سلام فاطمه خانم:گل:

319.قوچان کجاست دقیقا؟:دی
خوب این سوالت که توهینه به قوچانه؟:خنده1: یعنی واقعا شما سالار شهرهای ایران ، سلطان بلامنازع برف و سرما، فخر کائنات !، معبود عشاق رو نمی دونین کجاست؟!:خنده1: 120 کیلومتری شمال غرب مشهد
320.دوست دارین بیاین یک تیر ماه رو کرمان زندگی کنین؟!
:خوب کرمان واقعا به نسبت خیلی از شهرهای دیگه ایران تابستونش بخاطر ارتفاع زیادی که داره گرم نیست شاید خود کرمونیها فکر کنن شهرشون بخاطر کویری بودن گرمه ولی اینطور نیست آره استان کرمان و بالطبع شهر کرمان رو دوست دارم

321.این خونه های اسکیمو ها تو قطب جنوب که کارتونا نشون میدن واقعیه؟!یعنی میشه مثلشون ساخت؟!
بله جاهایی که برف و یخ به اندازه کافی باشه میشه ساخت جالبه که خود برف یک عایق در برابر سرماست

321.چرا جواهر ده اینقدر زیباست؟!
خوب هم بارش و.هم ارتفاع مناسبی داره یعنی بارشش خوبه چون تو ناحیه خزریه و هواش هم خنکه چون ارتفاعش زیاده . منظره کوه های بلند جنگلی رو هم به زیباییهاش باید اضافه کرد

322.چرا کوهرنگ اینقدر زیباست؟!تا حالا سفر کردین به این دو مکان؟!
نه سفر نکردم ، اما خوب دلیلش مشخصه کوهرنگ یکی از پر بارشترین مکانها تو غرب کشوره و چشمه سارهای فراوونی داره

323.آبشار مارگون رو دیدین؟
نه !

324.غار یخی رو جطور؟!
نه!

325.چرا غار یخی ، یخیه در صورتیکه بیرون غار خیلی وقتا آفتابیه؟
حجم بارش برف در فصول سرد سال در کوهرنگ خیلی زیاده این برف در برخی دره هاتجمع پیدا میکنن و در نقاطی که آفتابگیر نباشن به صورت برفچال در میان یعنی حجم عظیمی از برف به صورت برف فشرده وسخت در میاد که حتی تا تابستان دوام میارن مثل برف چال غار یخی
326.دما و وضعیت جوی کرمان در یک هفته ی آینده چطوره؟
هوای کرمان تو یه هفته آینده همچنان گرم و صافه البته به نسبت خنکتر از بیشتر شهرهای فلات ایران

327.این سوال واقعا تو ذهنمهاینکه شما اینهمه تو تاپیک هواشناسی هستین و در مورد وضعیت هوا صحبت میکنید ، هیچوقت خسته کننده نمیشه؟
نه اصلا و ابدا چون هوا ، طبیعت و فصول همواره در حال تغییر و تحوله و انسان هم همیشه طالب تنوع و تحول هستش

328.چرا خسته کننده نمیشه؟!
خوب توضیح دادم

329.چی میشه که یه روز ما سر زده بیایم تاپیک هواشناسی؟!:بدجنس:
خوب حتما بچه ها ذوق مرگ میشن:خنده1:

330.نظرتونو در مورد من بگین!
خوب شناخت چندانی ندارم اما مشخصه که یه دختر عاشق موسیقی از یک خانواده مایه دار هستین!

ممنونم که به سوالات جواب میدید:گل:
خواهش میکنم:گل:

Abbath

New member
خب این صندلی داغ هم با حضور پر شور اعضا و همچنین جواب های زیبای محسن عزیز به پایان رسید،هم از دوستان به خاطر حضور خوبشون تشکر میکنم و هم از محسن عزیز به خاطر زحمتی که در پاسخ دهی به سوالات کشیدن

تعدادی از پستای دوستان هم در جهت موضوعیت دادن به تاپیک،انتقال داده شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا