نقاشی baroon هم دریافت شد
H H Δ S S E I N متخصص بخش مسابقات 2012 , October 13 #22 منم می خوام شرکت کنـــــــــــــــــم :34: نمیشه یه کوچولو صبر کنید :81:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 13 #23 نخیر تا چهارشنبه فقط بدویید. بعدش وایسید:ایست: می خوایم ببَریم! :15:
م محمد کاربر ويژه 2012 , October 13 #24 baroon گفت: نخیر تا چهارشنبه فقط بدویید. بعدش وایسید می خوایم ببَریم! کلیک کنید تا باز شود... نمیشه جایزه مارو زودتر بدید تا ما بریم ؟
baroon گفت: نخیر تا چهارشنبه فقط بدویید. بعدش وایسید می خوایم ببَریم! کلیک کنید تا باز شود... نمیشه جایزه مارو زودتر بدید تا ما بریم ؟
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 13 #25 اونم نمیشهههه:بدجنس: بعد از چهارشنبه بیایم شاید جایزه دادن بهمون.:12:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 13 #27 نیکا گفت: منم دست به کار شدم :24: کلیک کنید تا باز شود... سپاااااس:13:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , October 13 #29 من اصلا نتونستم بکشم :ناراحت: خیلی امتحان کردم ولی نشد :ناراحت:موردی به ذهنم نرسید :ناراحت:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 14 #30 آتیش گفت: من اصلا نتونستم بکشم :ناراحت: خیلی امتحان کردم ولی نشد :ناراحت:موردی به ذهنم نرسید :ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... غصّه نخور:19: از نقاشی های این تاپیک می تونید ایده بگیرید.:گل: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50064&page=3
آتیش گفت: من اصلا نتونستم بکشم :ناراحت: خیلی امتحان کردم ولی نشد :ناراحت:موردی به ذهنم نرسید :ناراحت: کلیک کنید تا باز شود... غصّه نخور:19: از نقاشی های این تاپیک می تونید ایده بگیرید.:گل: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50064&page=3
ن نیکا متخصص بخش معماری 2012 , October 14 #32 من ایده خاصی به ذهنم نرسید، دارم به یه تصویر نگاه میکنم و میکشم . اشکالی نداره ؟؟؟
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , October 14 #33 نیکا گفت: دارم به یه تصویر نگاه میکنم و میکشم . اشکالی نداره ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اشکالی نداره
نیکا گفت: دارم به یه تصویر نگاه میکنم و میکشم . اشکالی نداره ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اشکالی نداره
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , October 18 #36 خب دوستان مهلت شرکت در مسابقه تمام شد. به زودی میتونید بهترین نقاشی را در نظر سنجی انتخاب کنید