• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راز یک ازدواج موفق " عصبانیت صادقانه" است

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
حقیقات جدید پژوهشگران نشان می*دهد راز یک ازدواج موفق «عصبانیت صادقانه» است، نه همیشه «بخشیدن» و همواره «فراموش کردن».

اغلب گفته می*شود بخشیدن و فراموش کردن در زندگی مشترک شیوه**ای مطلوب*تراست؛ اما روانشناسان بر این باورند که عصبانیت هم می*تواند بهترین راه جهت حل مشکلات در مواقع لازم باشد.

جیمز مک*نالتی، استاد دانشگاه تنسی طی پژوهش*های خود به این نتیجه دست یافت که بخشیدن همیشگی در ازدواج در واقع می*تواند دلخوری*ها را افزایش دهد و این*که «نارضایتی کوتاه*مدت از یک مکالمه حاوی عصبانیت، اما صادقانه» می*تواند برای سلامت یک رابطه مشترک در درازمدت سودمند باشد.

پژوهش*های این دانشمند حاکی از آن است که بخشش دائمی در ازدواج می*تواند تبعات ناخواسته منفی در پی داشته باشد. به گفته وی در زندگی مشترک لحظاتی رخ می*دهند که طرف مقابل به روشی علیه دیگری تخطی می*کند. برای مثال، یک شریک می*تواند از لحاظ مالی بی*مسؤلیت، ناراست و یا فاقد نیروی حمایت*کننده باشد.

هنگامی که این رویدادها به وقوع می*پیوندند باید در خصوص عصبانی شدن یا بخشیدن تصمیم درست گرفت. پژوهش*های این محقق نشان می*دهد که پارامترهای مختلفی می*تواند کارایی بخشش را پیچیده کند.

این مولفه*ها شامل سطح توافق*پذیری شریک یا شدت و تکرار تخطی است. یافته*های وی نشان می*دهد عصبانیت هم می*تواند نقش مهمی در علامت دادن به شریک تخطی*گر در خصوص این که رفتار آزاردهنده وی قابل پذیرش نیست، باشد.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
توی رابطه های دوستانه هم می تونه اینطور باشه. من کنار آدمای رک احساس امنیت و صمیمیت بیشتری می کنم تا آدمایی که به نظر خیلی مهربون میان و هیچ وقت از دست کسی ناراحت نمی شن.
مگه میشه هیچ وقت از دست کسی ناراحت نشد.. متاسفانه گاهی موقع عصبانیت و خشم ناگهانی می فهمی طرف چه دل پری ازت داشته و تا حالا رو نمی کرده!! :گریه:
خب چه کاریه همون موقع که ناراحت میشی بیا به من بگو تا بعد اینجوری رو هم تلنبار نشه!:34:
من تو اینجور مواقع احساس می کنم گولم زدن! :ناراحت:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
خیلی موافقم فاطمه خانم
ادم های خیلی مهربون روزی چنان عصبانی میشن که اوه اوه!

بالا