• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راه اندازی آپلودسنتر اختصاصی فایل ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
در راستای افزایش امکانات و سرویس های ارائه شده در ایران انجمن و در نتیجه رفاه بیشتر شما عزیزان، آپلودسنتر اختصاصی عکس و فایل ایران انجمن با آدرس زیر راه اندازی شد:
www.up.iranjoman.com

این آپلودسنتر تصاویر و فایل هایی با پسوند های زیر رو پشتیبانی میکنه:
JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .BMP, .PSD, .PDF, .SWF, .ZIP, .RAR.

حجم مجاز برای آپلود هر فایل 5 مگابایت در نظر گرفته شده است.

از قابلیت های خوب این آپلودسنتر آپلود فایل ها از طریق آدرس اینترنتی اونهاست.

با وجود راه اندازی و اعلام عمومی، این آپلودسنتر در حال طی کردن مراحل آزمایشی راه اندازی خودش هست. در نتیجه از همگی عزیزان درخواست میشه که عیب و ایرادها و همچنین پیشنهاداتشون رو در همین تاپیک جهت بررسی رائه کنند. (این موارد میتوانند شامل طرح و رنگ قالب، پسوند های مجاز، مشکلات موجود و تمام موارد مرتبط دیگر باشند)

جا داره یک بار دیگه موضوع مهمی رو که بارها گفتم خدمت همگی عزیزان عرض کنم: هرچند که نهایت تلاش ما برای نگهداری بلند مدت فایل های آپلود شده در آپلودسنتر ایران انجمن خواهد بود، منتها واقعیت اینچنین هست که با وجود ادعا هیچ آپلودسنتری در جهان توانایی نگهداری همیشگی فایل ها و عکس های آپلود شده کاربران رو نداره و اصلاً حجم نامحدود معنی نداره. پس از همگی دوستان خواهش و تقاضا میکنم، جهت باقی ماندن همیشگی فایل ها و تصویری که وجود اونهارو در انجمن الزامی و مفید میدونند از امکان پیوست انجمن استفاده نمایند.
راهنمای پیوست فایل و تصاویر در انجمن رو میتونید در تاپیک زیر مطالعه نمایید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30102

با آرزوی موفقیت

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
بَهی بَهی بِه بِه بَهه بَهه :نیش:

راستش گفتم اسپم ندم دیدم نمیشه :نیش:، امتیاز هم که نمیتونم بدم دیدم اصلا نمیشه راه نداره دیگه گفتم اسپم رو بدم نهایتش میره ناکجاآباد ما هم یخده شرمنده میشم :خجالت2:

دم همه دست اندرکاران گرم :ایول:

امکان ردیفیه :نیش: از اونجا که جهت رفاه ماست خیلی ردیفتره :نیش: مرسی خسته نباشید :دوست::ایول::گل:

نیکا

متخصص بخش معماری
منم تبریک میگم :گل:
مرسی ادمین عزیز :گل:
کلاً داریم خودکفا میشیم :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
خیلی کورد به جایی بود
اما چند تا سوال؟
1- برای ورود کردن باید شناسه جدید ساخت یا بانام کاربری اعضا ست شده؟ (با نام کاربری و گذرواژه ورود به انجمن)
2- یعنی با این وجود که این آپلود سنتر برای انجمن خودمون هست بازم دائمی نیست؟ و در این صورت نهایت زمانی که فایل ها باقی میمونه چقدر هست؟

خیلی ممنون عجب چیز باحالی ساختید ها :15:
از این به بعد صبح تا شب آپلود می کنم تو انجمن پاک می کنم :غش2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خیلی کورد به جایی بود
اما چند تا سوال؟
1- برای ورود کردن باید شناسه جدید ساخت یا بانام کاربری اعضا ست شده؟ (با نام کاربری و گذرواژه ورود به انجمن)
2- یعنی با این وجود که این آپلود سنتر برای انجمن خودمون هست بازم دائمی نیست؟ و در این صورت نهایت زمانی که فایل ها باقی میمونه چقدر هست؟

خیلی ممنون عجب چیز باحالی ساختید ها :15:
از این به بعد صبح تا شب آپلود می کنم تو انجمن پاک می کنم :غش2:

مهدي چرا امروز گيج ميزني:تعجب2:
يكم توضيحاتي بدم:
1-در مورد سوال اولت نميشه كه براي بيش از 15 هزار نفر اكانت جدا ساخت در يك آپلود سنتر معمولي
2-منظور آقا علي اين بود هيچ آپلود سنتري تا هميشه نميتونه ادعا كنه باقي ميمونه يعني اين نيست كه پس از مدتي حذف ميشه.منظورش اين بود ممكنه هر اتفاقي پيش بياد و كل عكسا حذف شن.ديگه اين معلوم نيست كه ميشه

0mid

متخصص بخش ورزشی
خیلی خوبه و ممنون علی جان :گل:

علی جان اگه کمبود فضا داری یا همچین چیزی خب بگو که ما فقط برای آپلود های ضروری (منظورم اون فایل ها و عکس هایی که باید موندگار باشن هستش) از این آپلود سنتر استفاده کنیم و برای موارد غیر ضروری استفاده نکنیم که فضای الکی نگیره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه امید جان، فضای فعلی آپلودسنتر 50 گیگ هست که تا چندین سال هم نمیشه اون رو کامل استفاده کرد.

حرف من این هست که همه ی آپلودسنتر ها سایت های عمومی اشتراک گذاری هستند. در نتیجه مورد استفاده ی تعداد زیادی از کاربران هستند. این موضوع باعث میشه که کیفیت سرویس دهی و خطر های پیرامون این نوع سایت ها زیاد بشه.
به عنوان مثال آپلودسنتر ایران بلاگ رو خاطرتون هست که یک زمانی حرف اول رو در ایران میزد. منتها هکری تونست از طریق روشی ویروسی رو در این آپلودسنتر آپ کنه و در نتیجه اگر خاطرتون باشه یک دوره تمام عکس های آپلود شده در ایران بلاگ با هشدار ویروسی بودن توسط آنتی ویروس مواجه میشدند. چون تمام عکس های موجود در سرور ویروسی شده بودند و مجبور به حذف همیشگی آپلودسنتر شدند!

تقاضای من این هست که دوستان تا جایی که میتونند عکس ها و فایل های خودشون رو در خود انجمن پیوست کنند و به هیچ آپلودسنتری از نظر باقی ماندن همیشگی فایل ها اعتماد نکنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آها من فکر کرده بودم این آپلود سنتر همون فضای انجمن هستش

من واسه عکسا و فایل های مهم حتما از پیوست انجمن استفاده میکنم :بله:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
ممنون علی جان...:احترام:

واقعا" برای ایران انجمن لازم و ضروری بود...
:شاد:

تبریک میگم...
:گل::شاد2:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
علی خدا امواتت رو بیامرزه با این کاری که کردی :دعا: :بغل:

دستت طلا ,این مورد خیلی لازم بود برای انجمن فقط فایل mp3 هم اضافه کنی خوب میشه:نیش:(اینی که گفتم دلیل داره که قبلا هم بهت گفته و دوباره بهت میگم :راز:)

:گل:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
بابا اون سری عکسا رو ریختیم رو آپلود سنتر ... ، آپلود سنتر جمع شد ! کل عکسا رفت رو هوا ...

نتیجه هم این شد که ، الان بیشتر تاپیکای آموزش شبکه من ، بدون عکسن !!!

من آپلود سنتر خودم رو ترجیحات می دهم.
فایلا رو میریزم روی سرور شما
عکسارو می ریزم رو سرور خودم :)

...

آخرین ویرایش:

sibgol

New member
سلام .لطفا نمونه سوالات آزمون شهرداری رو برام ایمیل کنید . با شکر
sibgolz[MENTION=2920]yahoo[/MENTION].com

بالا