• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راه اندازی قالب جدید ایران انجمن

rahnama

پدر ایران انجمن
دوستی دارم همسن من است.گفت هوشنگ جمعه بریم پارک.گفتم برای چی پارک؟ گفت خوب همه همسن های ما پاطوقشان پارک است .خندیدم و گفتم :
همسنهای من آن عزیز 14 ساله و .......ساله و .....ساله هستند که در انجمن چشم انتظار من هستند . آن عزیزانی که سراتا پا عشق هستند و محبت .
صحبت ما در پارک در مورد حقوق هست و عیدی و افسوس خوردن به گذشته. در انجمن صحبتهای ما , امید است و شادی و صحبتهای در مورد اهدف.
آنان نمی دانند که این عزیزان بخاطر جضور من در انجمن چه چه زجماتی را متحمل شده و چه کارهائی است که بخاطر شاد بودن من انجام می دهند.

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستی دارم همسن من است.گفت هوشنگ جمعه بریم پارک.گفتم برای چی پارک؟ گفت خوب همه همسن های ما پاطوقشان پارک است .خندیدم و گفتم :
همسنهای من آن عزیز 14 ساله و .......ساله و .....ساله هستند که در انجمن چشم انتظار من هستند . آن عزیزانی که سراتا پا عشق هستند و محبت .
صحبت ما در پارک در مورد حقوق هست و عیدی و افسوس خوردن به گذشته. در انجمن صحبتهای ما , امید است و شادی و صحبتهای در مورد اهدف.
آنان نمی دانند که این عزیزان بخاطر جضور من در انجمن چه چه زجماتی را متحمل شده و چه کارهائی است که بخاطر شاد بودن من انجام می دهند.

آقا هوشنگ شما خودتون یک دنیا امید و انرژِی هستید
این چه حرف هایی است که می زنید
من فقط به خاطر حرف های شما برگشتم و به خاطر شما موندم
:گل:

mary.brayant

کاربر ويژه
بابای مهربون انجمن تولدتون مبارک
ایشالله 10000000000000000000000000000000000000000000000 ساله بشید:نیش:
birthday-wishes.jpg

بالا