• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رایگان کردن تمامی مرورگرها بدو که تموم شد

(newboy)

New member
بچه شما فقط اسم مرورگرو بنویسید براتون طرز رایگان کردنشو براتون مینویسم تا شما هم حال کنین

Mahdi Askari

مدير فنی
حالا رایگان یهنی چی ؟ :تعجب2:

یهنی دیگه از حجم اینترنت کم نمیشه ؟

رایگان کردن یعنی نخواد بابتشون هزینه بدید!
حالا همه مرورگر ها رایگانن من اونها رو پیشنهاد دادم گفتم شاید رایگان کردنش ینی هزینه هم بهمون بدن بابت استفاده کردنش:خنده2:
هنوزم درگیرم مرورگرها که رایگانن رایگان کردنشون ینی چی:فکر:

(newboy)

New member
بچه رایگان کردن یعنی هزینه ای بابت رفتن به اینترنت بدی مثلا برای ‏mozilaباید بری تو قسمتoptionبعد بری قسمت ‏advenceبعد داخلproxyserverبزنید127.0.0.1بعد تو ‏portبزنید8080به همین راحتی ‏mozilaرایگان شد حالشو ببرین

Mahdi Askari

مدير فنی
بچه رایگان کردن یعنی هزینه ای بابت رفتن به اینترنت بدی مثلا برای ‏mozilaباید بری تو قسمتoptionبعد بری قسمت ‏advenceبعد داخلproxyserverبزنید127.0.0.1بعد تو ‏portبزنید8080به همین راحتی ‏mozilaرایگان شد حالشو ببرین

آها بعدش بر روی چه استدلالی شما میگید هزینه ای نمیافته؟
چون هر کسی آشنایی با اینترنت داشته باشه میدونه ربطی به آی پی نداره افتادن هزینه
بلکه با هر آی پی شما دارید اطلاعاتی رو ارسال و یا دریافت میکنید این اطلاعات در سرور ISP برای شما کنتور میندازه
بعد به این ترتیب که شما گفتید چجوری میشه این ارسال و دریافت اطلاعات رو از چشم ISP مخفی نگه داشت؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دوست عزیز قبل از اینکه مرورگر به اینترنت وصل بشه مطمئناً یک کانکشن اینترنت در وهله ی اول نیاز هست که ای اس پی هزینه رو دریافت میکنه.

(newboy)

New member
داشای گلم من الان ۲ساله که ازش استفاده میکنم بعدنم من فقط برا زنگ زدن شارژ میخرم حتی برا پیام فرستادن هم رایگان استفاده میکنم با همون ****** سرور وپورت میتونید ای اس پی رو دور زد برا دانلود نامحدودش من از ی ترفندی استفاده میکنم که ۲۰۰مگو مثل ۲کیلو بایت حساب میکنه

(newboy)

New member
خب برا کانکشن‎ ‎‏ وقتی از برنامه یoperahandlerها استفاده میکنی ****** و پورتو که میزنی هم کانکشن حساب میشه هم ‏ISPدور حسابی میخوره

t92

متخصص بخش
خب برا کانکشن‎ ‎‏ وقتی از برنامه یoperahandlerها استفاده میکنی ****** و پورتو که میزنی هم کانکشن حساب میشه هم ‏ISPدور حسابی میخوره

ممنون از آموزشتون دوست عزیز.
توضیحاتی که لازم به ذکر هست :
پ ر و ک سی سرور یک رابط بین کاربر و مقصد کاربر است.
و در واقع به کاربران اجازه میده از طریق اون سرور، به مقصد هاشون به صورت غیر مستقیم وصل بشن.
و در این تعریف هیچ نشانی از مفهومی که شما ذکر کردید به چشم نمی خوره.
اما این سرویسی که شما روی فایرفاکس ست میکنید نتیجه اش قطع شدن دسترسی فایرفاکس به اینترنت به طور کامل هست مگر در شرایطی که یک پ ر و ک سی سرور روی این سوکت (ip:port) بنا شده باشه.
از گفته شما اینطور بر میاد که منظورتون گذر از سیستم های محدودیتی باشه و ایجاد یک تونل... که اونم توضیحات جداگانه ای داره.

Mahdi Askari

مدير فنی
دوست عزیز وقتی شما یک مقدار حجم مشخص ارسال میکنید و یک مقدار حجم مشخص دانلود میکنید
بالاخره باید این مقدار حجم از طریق ISP برای شما ارسال بشه
بالاخره شما 200 مگ دانلود میکنید این حجم از مجا رد میشه؟
شما درخواست ارسال میکنید و سرور مورد نظر حجم معین رو ارسال میکنه!
گذر کاربران برای رسیدن هواپیما باید از داخل گیت بازرسی باشه
حالا میخواد به هر شکلی یا از هر ملیتی باشه!

همونطور هم که دوست عزیزم آرش گفت این کار ست کردن پراکسی هست و نه رایگان کردن!

بالا