الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
برنج سه پيمانه
مرغ پخته شده نصف سينه
زرشك پنج قاشق غذاخوري
خلال بادام سه قاشق غذاخوري
خلال پسته سه قاشق غذاخوري
خلال نارنج دو قاشق غذاخوري
ادويه پلويي يك قاشق غذاخوري
محلول زعفران يك قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهيه
اين يك غذاي مشهدي است كه من در منزل يكي از دوستانم خوردم و خوشم آمد دوست داشتم به شما هم آموزش بدهم.
خلال نارنج را چند ساعت در آب خيس کرده و آبش را عوض ميكنيم تا سه بار اين عمل را تكرار ميكنيم. در تابه مقداري روغن ميريزيم و خلال پسته و بادام را در آن تفت ميدهيم بعد خلال نارنج و زرشك را افزوده و تفت ميدهيم سينهمرغ پخته شده و خرد شده را هم اضافه ميكنيم و با بقيه مواد تفت ميدهيم. نمک، فلفل و ادويه پلويي و زعفران را هم میافزاییم. سپس از روي حرارت بر ميداريم. برنج را آبكش ميكنيم و از اين مايه لابهلاي برنج در قابلمه ميريزيم و ميگذاريم تا دم بكشد

برنج سه پيمانه
مرغ پخته شده نصف سينه
زرشك پنج قاشق غذاخوري
خلال بادام سه قاشق غذاخوري
خلال پسته سه قاشق غذاخوري
خلال نارنج دو قاشق غذاخوري
ادويه پلويي يك قاشق غذاخوري
محلول زعفران يك قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهيه
اين يك غذاي مشهدي است كه من در منزل يكي از دوستانم خوردم و خوشم آمد دوست داشتم به شما هم آموزش بدهم.
خلال نارنج را چند ساعت در آب خيس کرده و آبش را عوض ميكنيم تا سه بار اين عمل را تكرار ميكنيم. در تابه مقداري روغن ميريزيم و خلال پسته و بادام را در آن تفت ميدهيم بعد خلال نارنج و زرشك را افزوده و تفت ميدهيم سينهمرغ پخته شده و خرد شده را هم اضافه ميكنيم و با بقيه مواد تفت ميدهيم. نمک، فلفل و ادويه پلويي و زعفران را هم میافزاییم. سپس از روي حرارت بر ميداريم. برنج را آبكش ميكنيم و از اين مايه لابهلاي برنج در قابلمه ميريزيم و ميگذاريم تا دم بكشد