تبریک میگم این روز به (یعنی اون روز رو همون دیروز رو:نیش:) به همه ی دوستان مهندس :دوست: :گل: :نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , February 25 #21 تبریک میگم این روز به (یعنی اون روز رو همون دیروز رو:نیش به همه ی دوستان مهندس :دوست: :گل: :نیش:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2012 , February 25 #22 maksemos گفت: به به :تعجب: شما که اصل کاری رو از قلم انداختی :فکر: واقعا که :قهر: کلیک کنید تا باز شود... چرا قهر میکنی حالا یوسف جان، من مهندسین الان رو اسم بردم نه آینده رو! :شاد: سنجاقي گفت: منم این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم...:گل::گل::گل: همینطور به خودم مهندس آیدا... علی من به این بزرگی زنده و حی و حاضر یادت رفت... خیلی بی معرفتی ... چرا اسم من رو یادت رفته... نمیخواین به ما مهندسین یه کادویی بدید ؟ کلیک کنید تا باز شود... آیدا جان معذرت میخوام من شما رو فراموش کردم، در کل الان پشیمونم از اینکه اسم بردم! :خنده2: فکر میکنم اگر اسم دو سه نفری از اعضا مثل خودم که مهندس نیستیم رو میبردم به صرفه تر بود! :خنده2: این روز رو به شما و همه عزیزان مهندس تبریک میگم :گل:
maksemos گفت: به به :تعجب: شما که اصل کاری رو از قلم انداختی :فکر: واقعا که :قهر: کلیک کنید تا باز شود... چرا قهر میکنی حالا یوسف جان، من مهندسین الان رو اسم بردم نه آینده رو! :شاد: سنجاقي گفت: منم این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم...:گل::گل::گل: همینطور به خودم مهندس آیدا... علی من به این بزرگی زنده و حی و حاضر یادت رفت... خیلی بی معرفتی ... چرا اسم من رو یادت رفته... نمیخواین به ما مهندسین یه کادویی بدید ؟ کلیک کنید تا باز شود... آیدا جان معذرت میخوام من شما رو فراموش کردم، در کل الان پشیمونم از اینکه اسم بردم! :خنده2: فکر میکنم اگر اسم دو سه نفری از اعضا مثل خودم که مهندس نیستیم رو میبردم به صرفه تر بود! :خنده2: این روز رو به شما و همه عزیزان مهندس تبریک میگم :گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , February 25 #23 یاسی جون گفت: خوب منم به شما و خودم تبریک میگم ولی حالا بیاین یه تبریک دیگه به من بدین آخه امروز تولد نامزدمه کلیک کنید تا باز شود... ضمن تبریک روز مهندس بشما تبریک به مناسبت روز تولد نامزد گرامیت.:گل:
یاسی جون گفت: خوب منم به شما و خودم تبریک میگم ولی حالا بیاین یه تبریک دیگه به من بدین آخه امروز تولد نامزدمه کلیک کنید تا باز شود... ضمن تبریک روز مهندس بشما تبریک به مناسبت روز تولد نامزد گرامیت.:گل: