الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
كلم بروكلي 100 گرم
كلم بروكسل 100 گرم
گل كلم 100 گرم
خيارشور 50 گرم
گوجه گيلاسي 100 گرم
ذرت دو قاشق سوپخوري
سس فرانسوي دو قاشق سوپخوري
سس خردل يك قاشق سوپخوري
آبليمو و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
كلمها و خيارشور را ريز خرد ميكنيم، ذرت و گوجهها را به كلمهاي ريز شده اضافه ميكنيم. آنگاه سس فرانسوي و سس خردل را با كمي آبليمو و نمك مخلوط كرده ، به سالاد اضافه ميكنيم سپس به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت ميدهيم و بعد سرو ميكنيم.
كلم بروكلي 100 گرم
كلم بروكسل 100 گرم
گل كلم 100 گرم
خيارشور 50 گرم
گوجه گيلاسي 100 گرم
ذرت دو قاشق سوپخوري
سس فرانسوي دو قاشق سوپخوري
سس خردل يك قاشق سوپخوري
آبليمو و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
كلمها و خيارشور را ريز خرد ميكنيم، ذرت و گوجهها را به كلمهاي ريز شده اضافه ميكنيم. آنگاه سس فرانسوي و سس خردل را با كمي آبليمو و نمك مخلوط كرده ، به سالاد اضافه ميكنيم سپس به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت ميدهيم و بعد سرو ميكنيم.