• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد سيب زميني و ژامبون

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سالاد سيب زميني و ژامبون
غذا مكزيكي
مواد لازم براي 8 نفر
1) سيب زميني ......................250/1 كيلو گرم
2) پياز قرمز.........................1عدد متوسط
3) روغن.............................2 ق چايخوري
4) ژامبون...........................3 ورقه مرغ يا گوشت خرد شده
5) سس مايونز......................4/3 پيمانه
6) ماست ساده......................4/3 پيمانه
7) پيازچه .........................3عدد خرد شده

طرز تهيه
پوست سيب زميني ها را با اسكاچخوب بشوييد تا كاملا" تميز شوند سپس آنها را به قطعات 3 cm خرد كنيد.
1- سيب زميني هاي خرد شده را حدود 5 دقيقه در قابلمه محتوي آب جوش بپزد تا نرم شوند . سپس آنها را در آبكشي بريزيد و بگذاريد تا سرد شوند .پياز را از وسط نصف ،سپس آنها را خلال كنيد. روغن را در ماهيتابه بزرگ و گودي حرارت دهيد و ژامبون هاي خرد شده را حدود 5 دقيقه ، تا زماني كه كمي قهوهاي رنگ و ترد شوند در روغن تفت دهيد .سپس آنها را روي دستمال مخصوص بگذاريد تا روغن اضافي جذب شود.
2- سيب زميني ها را به همراه ژامبون هاي سرخ شده و پياز در كاسه بزرگي با هم خوب مخلوط نماييد .سپس سس مايونز ، ماست و پيازچه را در كاسه كوچكي خوب مخلوط كنيد تا سس يكدستي تهيه شود.اين سس را روي سيب زميني هاي مخلوط شده با پياز و ژامبون بريزيد و كاملا" هم بزنيد ، اما مراقب باشيد كه در حين هم زدن ،سيب زميني ها خرد و له نشوند.
3- اين سالاد را در ظرف مورد نظر تان بريزيد و سرو نماييد . سما ميتوانيد اين سالاد را از يك روز قبل تهيه كنيد و در ظرف در بستهاي داخل يخچال نگهداري كنيد.
 
بالا