• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سبزيجات برگ سبز خطر بروز ديابت نوع دو را کاهش مي دهند

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مصرف اسفناج و سبزيجات برگ‌ سبز مي‌تواند خطر بروز ديابت نوع دو را کاهش دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - واحد علوم پزشکي ايران، بر اين اساس مطالعات پزشكان دانشگاه انگليس كه بر روي 220 هزار نفر انجام شد، مصرف سبزيجات داراي برگ سبز مي تواند خطر ديابت را تا 14 درصد کاهش دهد اما مصرف ميوه و ساير سبزيجات با هم تاثير چنداني ندارد.

براساس اين گزارش ديابت نوع دوم شايع ترين شکل ديابت است که به سرعت از کشورهاي ثروتمند به کشورهاي در حال توسعه انتشار يافته است.

بيش از 320 ميليون نفر در سراسر جهان به اين بيماري مبتلا هستند و اين در حاليست که اين بيماري سالانه جان بيش از يک ميليون نفر را مي گيرد.

تغذيه مناسب و ورزش از عوامل شناخته شده در جلوگيري و كنترل اين بيماري به شمار مي روند.
 

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
سبزي‌جات و ديابت چه ارتباطي دارند؟

سبزيجات بزگ سبر با کاهش خطر ديابت نوع دوم همراه است. مطالعات زيادي نشان داده اند که رژيم غذايي نقش مهمي در کنترل و کاهش بيماري‌ها دارد و از آن جمله سبزيجات برگ سبز هم جاي خود را دارند
به گزارش هلث‌دي نيوز يک مطالعه تازه نشان مي‌دهد که خوردن سبزيجات برگ‌دار و برگ‌دار سبز تيره مي‌تواند به طور قابل توجهي خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را کاهش دهد.تخمين زده مي‌شود که 4/6 درصد از بيماران در سراسر جهان مبتلا به ديابت هستند و حتي اين ميزان در حال افزايش است. محققان در حال بررسي نقش رژيم غذايي در ايجاد ديابت هستند. محققان مرکز تغذيه دانشگاه ليسستر در انگلستان با بررسي 6 مطالعه ارتباط بين رژيم غذايي و شيوع ديابت نوع دوم را بررسي کردند. اين محققان دريافتند در مقايسه با کساني که کمترين ميزان سبزيجات برگ‌سبز را مصرف مي‌کردند(2/0 وعده در روز)، کساني که بيشترين ميزان ميوه و سبزي را مصرف مي کردند(35/1 وعده در طول روز)، 14 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع دوم بودند.
 
بالا