• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سخن بزرگان ، اندیشمندان و حکیمان

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
" پیش نیاز دلیر بودن بدنی ورزیده نیست ، گاهی آدمهای سبکبار، پشت کوهستان را هم به خاک مالیده اند " . ارد بزرگ

" مهم نیست اگر زمین بخورید، مهم دوباره برخاستن است " . وینسنت لمباردی

" اگر می خواهی کسی را بزرگ کنی ، پیوسته از او به دشمنی یاد کن " . ارد بزرگ

" مفاهیم سازه های مغزی اند حال آنکه ایده ها مقدم بر فکر بشری هستند . در حقیقت درک مغزی ما از ایده ها مفهوم را می سازند لذا مفاهیم را راهی به قلمرو ذاتها نیست " . شوپنهاور

" اندیشه های ما در غرفه های بیشمار دماغ با زنجیر ناپیدا به یکدیگر پیوسته اند . چون یکی از آنها بیدار شود ، هزار تای دیگر نیز سر بر می دارند " . پوپ

" آن چه دلخواه همه است جز تن درستی نیست ، که اگر کسی روزی از آن محروم شد آرزویی جز بدست آوردنش ندارد " . بزرگمهر

" هر جا که عشق بزرگی خانه کرده است خشم بزرگی نیز مسکن دارد " . آلن لاکین

" ایمان از کردار جدا نیست و عمل از پندار " . جبران خلیل جبران

" هیچ گاه هماورد خویش را کوچک مپندار چون او بهترین دوست توست او انگیزه پیشرفت و پویش می دهد " . ارد بزرگ

" اجحاف نکردن و آسیب نرساندن به دیگران برای رسیدن به برابری ریشه و بنیاد جامعه است ولی این خواست نفی زندگی ست چون زندگی بهره کشیدن از دیگران است که ناتوان ترند " . فردریش نیچه

" ازدواج کتابی است که فصل اول آن به نظم است و بقیه فصول به نصر " . پورلی نیکولاس

" انتخاب پدر و مادر در دست خود انسان نیست ، ولی انتخاب مادرشوهر و مادر زن دست خود انسان است " . پرل پاک

" در دوی زندگی ، همیشه هماورد را شانه به شانه ات بپندار و همیشه با خود بگو تنها یک گام پیشترم ، تنها یک گام " . ارد بزرگ

" زبان شاعر، تنها برآیند یک کار نقد یا تحلیل نیست. سنتز واقعیت است با خیال و افسانه. سنتزی که توسط حواس – در رابطه ی متقابل با عقل – صورت می گیرد " . یانیس ریتسوس

" وظیفه هنر تجلی ایده هاست " . شوپنهاور

" شاهکارها با گذشت زمان کهنه نمی شوند ، این بماند ، در هر زمانی بسته به موقع و مقام جلوه و جمالی دوباره می یابند چنان که گویی به تازگی مطرح شده اند " . پرویز یاحقی

" در بلند هنگام هیچ نیرویی نمی تواند در برابر فرهنگ و هنر ایستادگی کند " . ارد بزرگ

" هنر ، قدرت و توانایی نیست بلکه تسلی خاطر است " . توماس مان

rahnama

پدر ایران انجمن
تنها کسانی میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند
که به قدرت
ذهن
ایمان دارند.
از مارک فیشر

.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
دوست

دوست

بهترین دوست
هیچ گاه هماورد و دشمن خویش را کوچک مپندار چون او بهترین دوست توست او انگیزه پیشرفت و پویش می دهد . ارد بزرگ

ابله ترین دوستان
ابله ترین دوستان ما، خطرناک ترین دشمنان هستند.سقراط

دوست یا برادر
پرسیدم دوست بهتر است یا برادر ؟ گفت دوست برادری است که انسان مطابق میل خود انتخاب می کند . امیل فاگو

شر دوست
خدایا ! مرا از دوستانم محافظت بفرما . چون می دانم چگونه خویشتن را در مقابل دشمنانم حفظ كنم ! . ولتر

نابودی زمان
دوستان فراوان نشان دهنده کامیابی در زندگی نیست ، بلکه نشان نابودی زمان ، به گونه ای گسترده است. ارد بزرگ

رابطه دشمن و دوست
آنکه از دشمن داشتن می ترسد ، هرگز دوست واقعی نخواهد داشت . هزلت

دوست واقعی
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . مارکز​

تاثیر دوست
صفات هر کس مربوط به محسنات و نقایص اخلاقی دوستان اوست. کارلایل​

رفیق بازی
هرگز بخاطر دوستت ، از انجام وظیفه ای چشم مپوش. سن لانبر​

نگه داشتن دوست
دوست مثل پول ، بدست آوردنش از نگه داشتنش آسان تر است. باتلر​

توبیخ دوست
دوستان را در خلوت توبیخ کن و در ملاءعام تحسین . اسکاروایلد

بعضی
بعضی ها طوری هستند که دوستانشان هرقدر از آنها پایین تر باشند بیشتر دوستشان دارند . چترفیلد​

دوستان تو
همه كسانی كه با تو می خندند دوستان تو نیستند. مثل آلمانی​

بهترین چیز جهان
چیزی در جهان بهتر از دوست واقعی نیست . آکویناس​

پایداری در دوستی
در دوستی درنگ کن ، اما وقتی دوست شدی ثابت قدم و پایدار باش . سقراط​

فاصله با دوستان
برای آنکه همواره دوستانمان را نگاه داریم بهتر است همواره فاصله و بازه ای میان خود و آنها داشته باشیم . ارد بزرگ​

دوستی و خانواده
دوستان عبارت از خانواده ای هستند که انسان اعضای آن را به اختیار خود انتخاب کرده است . آلفونس کار​

دوست نیكو
نشان دوست نیكو آن است كه خطای تو بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشكار نكند . پور سینا​

برای اهل اندیشه
هیچ دوستی بهتر از تنهایی ، برای اهل اندیشه نیست . ارد بزرگ​

جزر و مد در دوستی
اگر سزاوار آن است که دوست با جزر زندگی ات آشنا شود ، بگذار تا با مد آن نیز آشنا گردد ، زیرا چه امیدی است به دوستی که می خواهی در کنارش باشی ، تنها برای ساعات و یا قلمرو مشخصی ؟ . جبران خلیل جبران​

گاه سختی
دوستی برای خود برگزین که به گاه سختی و درماندگی مددکارت باشد . بزرگمهر​

تو بی نظیری
در روز عشاق برای دوستت كارتی بفرست و روی آن بنویس : « از طرف كسیكه فكر میكند تو بی نظیری » . براون​

بدگویی از دوستان
خموشی در برابر بدگویی از دوستان ، گونه ای دشمنی است . ارد بزرگ​

روزهای بارانی
دوست بجای چتریست که باید روزهای بارانی همراه شما باشد . پل نرولا​

آن دوست
بجاست دوستی بخواهی که به روزهایت تلاش و به شبهایت آرامش بخشد . جبران خلیل جبران​

شکارگاه دشمنان
دوستان برای نخجیر دشمنان ، چون تیر و پیکان اند . بزرگمهر​

قلب دو دوست
رابطه قلبی دو دوست نیاز به بیان الفاظ و عبارات ندارد . جبران خلیل جبران​

حد دوست و دشمن
هر بدی میتوانی به دشمن نرسان که ممکن است روزی دوستت گردد و هر سری داری با دوستت در میان نگذار که ممکن است روزی دشمنت گردد . سعدی​

ارزش دوست
بهترین وسیله برای کاهش دشمنان ازدیاد دوستان است . انوره دوبالزاک​

در روز سختی
به ارزش نگاه دوست را هنگامی پی می بری که در بند دشمن و بدسگالان باشی . ارد بزرگ​

راز دوستی و ثروت
بهترین و حقیقی ترین دوستانم از تهی دستانند . توانگران از دوستی چیزی نمی دانند . موزارت​

شراکت با دوست
اگر می خواهی دوستیت پا برجا بماند هیچ گاه با دوستت شریک مشو . ارد بزرگ​

زمان سختی
دوست زمان احتیاج ، دوست حقیقی است . ضرب المثل انگلیسی​

دلداری
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . گابریل گارسیا مارکز​

دوست انسان
نفرت به همان اندازه دوست داشتن ، خوب است . یک دشمن می توان به خوبی یک دوست باشد . برای خود زندگی کن، زندگیت را بزیی، سپس به راستی دوست انسان خواهی شد . جبران خلیل جبران​

دوستی دشمن
دشمن چون از همه حیلتی فرو ماند سلسله دوستی بجنباند . پس آنگه به دوستی کارها کند که هیچ دشمنی نتواند . سعدی​

درک دوست
اگر دوستت را در تمامی شرایط درک نکنی. او را هرگز درک نخواهی کرد. جبران خلیل جبران​

تفسیر دوستان
بیشتر بدبختی های ما قابل تحمل تر از تفسیرهایی است که دوستانمان درباره آنها می کنند . کولتون​

ترس از دوست
از دشمن خودت یكبار بترس و از دوست خودت هزار بار. چارلی چاپلین​

دوست نیکو
نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و رازت آشکار نکند. بوعلی سینا​

نیکی به دوستان
اگر می‌خواهید دشمنان خود را تنبیه كنید، به دوستان خود نیكی كنید . کورش​

دوستان زیاد
بهترین وسیله دفع دشمنان ، ازدیاد دوستان است . بیسمارک​

تنها دوست
من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام ! . ناپلئون​

دوستان محافظه کار
دوستی که نومیدنامه می خواند ، همیشه سوار تو و پیشدار دورخیزهای بلندت خواهد شد . ارد بزرگ​

Maryam

متخصص بخش ادبیات

درون تو صدایی هست که تمام روز در وجود تو زمزمه می کند

حس میکنم این درسته، می دانم این یکی غلطه ؟!

نه معلم، نه واعظ ، نه پدر و مادر و نه دوست و هیچ آدم عاقلی

نمی تواند بگوید چه چیز درست است و چه چیز غلط

تنها به صدای درونت گوش کن

( شل سیلور استاین )

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:گل:

تا کی آب بر کوه می ریزد و آن را نرم نمی کند؟تا کی حکمت می آموزید و دلهایتان بر آن نرم نمی شود؟

[عیسی علیه السلام]​

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آن که در آموختن جهد نمي کند هرگز نبايد در انجمن دانايان لب به گفتار بگشايد . بزرگمهر

اراده از آن مرد کور نيرومندي است که بر دوش خود مرد شل بينايي را مي برد تا او را رهبري کند. شوپنهاور

هنرمند و نویسنده مزدور ، از هر کشنده ای زیانبارتر است . ارد بزرگ

در كارهاي دشوار نشاط بسيار وجود دارد . لويي پاستور

پيشداوري درباره اخلاق به اين معناست که نيت اعمال را منشاء آنها مي دانيم . فردريش نيچه

نتیجه گیری زود پس از رخدادهای مهم زندگی از بی خردی است . ارد بزرگ

پسرها ، لنگرهاي زندگي مادرانند . سوفوکل

آنکس که نتواند در حلقه شادي و نشاط ديگران به صورت يکي از افراد در آيد ، يا مغرور است يا رياکار و يا در قيد تشريفات . لاواتر

اگر پنداری توان پیش بردن ما را نداشته باشد همان به که زودتر رهایش کنیم . ارد بزرگ

حقيقت گفت مرا برهنه بگذاريد و پيرايه بر من مبنديد زيرا من هيچگاه از برهنگي خود شرمسار نيستم. اعتصام الملک

آن که خشم بر او چيره نشود و بر گنهکار سخت نگيرد از گزند در امان است . بزرگمهر

ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد . ارد بزرگ

دوست واقعي کسي است که دستهاي تو را بگيرد ولي قلب ترا لمس کند . گابريل گارسيا مارکز

خسروي بزرگتر ، بندگي بيشتر مي خواهد . فردوسي خردمند

ریگهای ساحل خرد ، نشیمنگاه پندارهای پاک و شبانه توست . ارد بزرگ

آدم تنبل عصاي شيطان است .ضرب المثل ولزي

انسان ها به طور كلي، چيزي جز كودكان بزرگ نيستند .ناپلئون بناپارت

تبهکار همیشه نگران کیفر خویش است حتی اگر بر زر و زور لمیده باشد و این بسیار درد آور است چرا که سایه کیفر همواره در برابر دیدگانش است . ارد بزرگ

آنگاه که همه نيک سخن مي گويند، پليد انديشي عين خرد است . آلفرد مارشال

بشر، بر صفحه‌ي شطرنج ابديت، چون پياده‌اي در دست خدا و شيطان است. گوته

آنگاه که سنگ خویشتن را به سینه می زنید نباید امید داشته باشید همگان فرمانبردار شما باشند . ارد بزرگ

تاريكي و شب، مادران تفكرند .ضرب المثل هندي

کسي که از سرنوشت خود شکايت مي کند ، از کوچکي و ناچيزي روح خود شکايت کرده است. مترلينگ

اشتباهي در كار نيست، فقط عبرت آموزي است . آن ويلسن اسكف

غروب جان آدمی ، سپیده دمی به جهان دیگر است . ارد بزرگ

از مردم دور باش و تنها زندگي کن ، نه به کسي ظلم کن و نه بگذار کسي به تو ظلم کند . ابوالعلامعري

اگر قرار است براي چيزي زندگي خود را خرج كنيم ، بهتر آن است كه آنرا خرج لطافت يك لبخند و يا نوازشي عاشقانه كنيم . شكسپير

آدمهای بی مایه ، همگان را ابزار رسیدن به خواسته های خویش می سازند . ارد بزرگ

خيال هايت را کنار بگذار و نيتت را خالص کن آنوقت حقيقت در قلبت مي تابد . ملا صدرا

خود را قرباني کنيم بهتر است تا ديگران را. گاندي

آب و هوا ، بر جهان بینی ، پبوندهای مردمی و اندیشه ما تاثیرگذار است . ارد بزرگ

براي جلب علاقه، بايد اظهار علاقه مندي كرد .ديل كارنگي

پرسيدم دوست بهتر است يا برادر ؟ گفت دوست برادري است که انسان مطابق ميل خود انتخاب مي کند . اميل فاگو

در بلند هنگام هیچ نیرویی نمی تواند در برابر فرهنگ و هنر ایستادگی کند . ارد بزرگ

از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کني. ديپاک چوپرا

عشق ماندگار هرگز بر جاذبه ي جسماني ميان شما و معشوق که همواره در حال تغيير است متکي نيست . باربارا دي آنجليس

خداوند ما را براي خودش آفريده است پس قلبمان آرام نمي گيرد مگر وقتي که به او رو يمي آوريم. سنت آگوستين

راه آشتی را کسی باید بیابد که خود سبب جدایی شده است . ارد بزرگ

کسي که از ابتدا نا بينا به دنيا آمده است معني تاريکي را نمي فهمد زيرا هرگز روشنايي را تجربه نکرده است. خردمند بودايي

بگذار آبها ساکن شوند تا عکس ماه و ستاره ها را در وجود خود ببيني. مولان
ا

هر قدر به دیگران احترام بگذاریم ، به ما احترام خواهند گذاشت . ارد بزرگ

کسي که بر جايگاه خويش منم زد بخت از وي روي بر خواهد تافت . فردوسي خردمند

نبوغ يعني يك درصد الهام گرفتن و نودونه درصد عرق ريختن . اديسون

آنکه مدام به کار دیگران سرک می کشد و کنجکاو است تا ببیند آنها چه می کنند مانند سایه ایی بر دیوار است که مدام بدنبال ما می دود بدون آنکه از خود اختیاری داشته باشد . ارد بزرگ

دانش پزشکي در عرض چند سال گذشته چنان پيشرفت حيرت انگيزي کرده است که امروز براي يک پزشک غير ممکن است در بيمار خود عضو سالم پيدا کند . اريل وينسون

خدايا ! مرا از دوستانم محافظت بفرما . چون مي دانم چكونه خويشتن را در مقابل دشمنانم حفظ كنم ! . ولتر

برای آنکه به فرودستی گرفتار نشویی ، دست گیر آدمیان شو . ارد بزرگ

مأيوس مباش زيرا ممكن است آخرين كليدي كه در جيب داري ، قفل را بگشايد. تروتي ويك

Maryam

متخصص بخش ادبیات
فقر ، گرسنگي نيست .....
فقر ، عرياني هم نيست ......
فقر ، گاهي زير شمش هاي طلا خود را پنهان ميكند .........
فقر ، چيزي را " نداشتن " است ، ولي ، آن چيز پول نيست ..... طلا و غذا نيست .......
فقر ، ذهن ها را مبتلا ميكند .....
فقر ، همان گرد و خاكي است كه بر كتابهاي فروش نرفتهء يك كتابفروشي مي نشيند ......
فقر ، كتيبهء سه هزار ساله اي است كه روي آن يادگاري نوشته اند .....
فقر ، پوست موزي است كه از پنجره يك اتومبيل به خيابان انداخته ميشود .....
فقر ، همه جا سر ميكشد ........
فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ..
فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است

http://forum.p30parsi.com/showthread.php?t=42661&page=11#ixzz0yxJPAeQV

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

.

چارلی چاپلین:
با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه،رختخواب خرید ولی خواب نه،ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه،می توان کتاب خرید ولی دانش نه،دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه ...

خود را در آغوش بگیر و بخواب! هیچ کس آشفتگی ات را شانه نخواهد زد!

این جمع ، پر ازتنهاییست ...

eliza

متخصص بخش
دکتر شریعتی انسان ها را به چهار گروه زیر دسته بندی کرده است

دسته اول
آنانی که وقتی هستند هستند ، وقتی که نیستند هم نیستند.
عمده آدم‌ها حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آن‌هاست که قابل فهم می‌شوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند.

دسته دوم
آنانی که وقتی هستند نیستند ، وقتی که نیستند هم نیستند.
مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویت شان را به ازای چیزی فانی واگذاشته‌اند. بی‌شخصیت‌اند و بی‌اعتبار. هرگز به چشم نمی‌آیند. مرده و زنده‌شان یکی است.

دسته سوم
آنانی که وقتی هستند هستند ، وقتی که نیستند هم هستند.
آدم‌های معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را می‌گذارند. کسانی که همواره به خاطر ما می‌مانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم.

دسته چهارم
آنانی که وقتی هستند نیستند ، وقتی که نیستند هستند.
شگفت‌انگیزترین آدم‌ها در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوه‌اند که ما نمی‌توانیم حضورشان را دریابیم، اما وقتی که از پیش ما می‌روند نرم نرم آهسته آهسته درک می‌کنیم. باز می‌شناسیم. می‌فهمیم که آنان چه بودند. چه می‌گفتند و چه می‌خواستند. ما همیشه عاشق این آدم‌ها هستیم. هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار می‌گیریم قفل بر زبانمان می‌زنند. اختیار از ما سلب می‌شود. سکوت می‌کنیم و غرقه در حضور آنان مست می‌شویم و درست در زمانی که می‌روند یادمان می‌آید که چه حرف‌ها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد این‌ها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.

eliza

متخصص بخش
خداوندا !!!
دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها، یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
(کوروش کبیر)

eliza

متخصص بخش
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ای خدای بزرگ
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کمکم کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم،

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کمی با کفش های او راه بروم

Maryam

متخصص بخش ادبیات

زندگی صحنه تلاش وبالندگی است و لحظه های آن چون رودی ، درگذر است . رودی مواج كه در تلاطمش، انسان ها ساخته می شوند؛ پس تا دمی باقی است از لحظات وسخنان دیگران عبرت بگیریم:

-وقتی خدا برای كسی نیكی خواهد ، ثروتش را در روحش و تقوایش را در قلبش قرار می دهد . ( حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه واله)

-خداوند بنده پرهیزگار ِ ثروتمندِ مهربان را دوست دارد. ( رسول اكرم صلی الله علیه واله )

-خدا رحمت كند كسی را كه مازاد گفتار خود را نگهدارد و مازاد مال خود را خرج كند. ( حضرت محمد صلی الله علیه واله )

-بر سه كس رحم كنید . عزیزی كه خوار شده ، ثروتمندی كه فقیر گشته ، دانشمندی كه میان جاهلان گمنام مانده است.( حضرت محمد صلی الله علیه واله)

-بخیل برای ثروت خود، نگهبان است وبرای وارث ، انبار دار. (بزرگمهر)

-عوام ، ثروتمندان را محتر م می دارند و خواص ، دانشمندان را. (افلاطون)

-فرق دزد و ثروتمند آن است كه دزد، مال ثروتمندان را می دزدد و ثروتمند ، از آن ِ فقیران را. (برناردشاو)

-پول ، مقامی است كه با آن می توان همه جا وارد شد وهمه چیز را به دست آورد، مگر شرافت وسعادت . (شكسپیر)

-مردم به جای اینكه پول را وسیله قرار بدهند، آن را به صورت هدف درمی آورند وتندرستی وسعادت خود را در راه گوساله طلایی قربانی می كنند. (شوپنهاور)

-مردم سه دسته اند: نوكر پول ، رفیق پول و ارباب پول . (كارنگی)

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نامه معروف ترین هنر پیشه دنیا به دخترش ...

دخترم!!!

این رقص ها و بیشتر از آن صدای کف زدن های تماشاگران گاه تو را به آسمان خواهد برد. برو! آنجا هم برو!اما گاهی نیز به روی زمین بیا و زندگی مردمان را تماشا کن. زندگی آن رقاصان دوره گرد در کوچه های تاریک را که با شکم گرسنه می رقصند و با پاهایی که از بینوایی می لرزد. من یکی از اینان بودم.اما قصه خود را هرگز نگفتم این داستان آن دلقک گرسنه ای که در پست ترین محلات لندن آواز می خواند و می رقصد و صدقه جمع می کرد این داستان مناست. من طعم گرسنگی را چشیده ام من درد بی خانمانی را کشیده ام و از اینها بیشتر من رنج حقارت آن دلقک دوره گرد را که اقیانوسی از غرور در دلش موج می زد. اما سکه ای رهگذره خود خواهی آن را می خشکاند و با همین نام بیشتراز چهل سال مردم روی زمین را خنداندم و بیشتر از آن چه آنان خندیدند خود
گریستم.........!!!!!!!گاه به گاه با اتوبوس یا مترو شهر را بگرد و مردم را نگاه کن زنان بیوه.کودکان یتیم را نگاه کن و دست کم روزی یکبار با خود بگو من هم یکی از آنان هستم. آره تو یکی از آنانها هستی........!!!!خون من در رگهای توست و امیدوارم حتی آن زمان که خون در رگهای من می خشکد هیچ وقت پدرت را فراموش نکنی من فرشته نبودم اما تا آنجا که در توانم بود تلاش کردم تا آدم باشم پس تو نیز تلاش کن که حقیقتا آدم باشی..........!!!!

Maryam

متخصص بخش ادبیات
گوته :

فاصله گرفتن از آنهایی که دوستشان داریم بی فایده است و زمان به ما

نشان خواهد داد که جانشینی برای آنها نخواهد بود.......

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

پروردگارا !

به من آرامش ده تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم.

دليري ده تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم تغيير دهم.

بينش ده تا تفاوت اين دو را بدانم.

مرا فهم ده تا متوقع نباشم ، دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند.

"جبران خليل جبران "

eliza

متخصص بخش
1. یک مرد تا زمانی که صحبت‌هایش را انکار نکنید حرفی نمی‌زند!
2. روش جوک گفتن من این است که واقعیت را بگویم. واقعیت خنده‌دارترین لطیفه دنیا است.
3. وقتی که انسان بخواهد ببری را بکشد اسمش را ورزش می‌گذارد اما اگر ببر بخواهد او را بکشد اسمش درنده خویی است.
4. عده کمی از مردم بیش از یک یا دو بار در سال فکر می‌کنند. من با یکي - دو بار فکر کردن در هفته برای خودم شهرتی دست و پا کردم.

eliza

متخصص بخش
5. مرد خردمند سعی می‌کند خودش را با دنیا سازگار کند و مرد نابخرد اصرار دارد که دنیا را با خودش سازگار کند. بنابراین کلیه پیشرفت‌ها بستگی به تلاشهاي مرد نابخرد دارد.
6. ما از تجربه کردن می‌آموزیم که انسان هیچگاه از تجربه کردن چیزی نمی‌آموزد.
7. اگر وقت کافی باشد هر چیزی برای هر کسی دیر یا زود اتفاق می‌افتد.
8. اگر در موزه ملی آتش سوزی شود، کدام نقاشی را نجات خواهم داد؟ البته آن را که به در خروجي نزدیک‌تر است.
9. . تنها کسی که با من درست رفتار می‌کند خیاطم است که هر بار که مرا می‌بیند، اندازه‌های جدیدم را می‌گیرد؛ بقیه به همان اندازه قبلی چسبیده‌اند و توقع دارند من خودم را با آنها جور کنم.

eliza

متخصص بخش
10. در زندگی دو تراژدی وجود دارد: اینکه به آنچه قلبت می‌خواهد نرسی و اینکه برسی!
11. انسانهای خوشبین و بدبین هردو برای جامعه مفید هستند، خوشبین هواپیما را اختراع می‌کند و بدبین چتر نجات!!
12. وقتی چیزی خنده‌دار است با دقت در آن حقیقتی پنهان را جست و جو کنید!

eliza

متخصص بخش
" نه از خاکم نه از بادم نه در بندم نه آزادم نه آن لیلاترین مجنون نه شیرینم نه فرهادم اگر آبی تر از آبم اگر همرنگ مهتابم فقط مثل تو دلتنکم فقط مثل تو بی تابم "

" انسان موجودیست که در نهایت شکست تکیه گاهی از جنس خدا دارد "

" کاش به زمانی بازگردم که تنها غم زندگی ام شکستن نوک مدادم بود.... "

" دل من باز گريست. قلب من باز ترك خورد و شكست. باز هنگام سفر بود. و من از چشمانت مي خواندم كه به آساني از اين شهر سفر خواهي كرد و از اين عشق گذر خواهي كرد و نخواهي فهميد ... بي تو اين باغ پر از پاييز است! ... "

بالا