هر کس از قدرت انتخاب برخوردار است پس سلامتی و شادی را انتخاب کنید.>>>>>>>>>> ژوزف مورفی
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #21 هر کس از قدرت انتخاب برخوردار است پس سلامتی و شادی را انتخاب کنید.>>>>>>>>>> ژوزف مورفی
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #23 اعتقادات ما اعمال افکار و احساسات ما را شکل میدهد>>>>>>>>>>> انتونی رابینز
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #24 با هر تصمیمی تغییری تازه در زندگی اغاز میکنید.>>>>>>>>>>>>>> انتونی رابینز
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #25 برای شروع باید باور داشته باشی که میتوانی سپس با اشتیاق شروع کنی.> مارک فیشر
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #26 اگر نمیدانی به کجا میروی به هیچ کجا نخواهی رسید.>>>>>>>>>>>> مارک فیشر
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #27 نبوغ در سادگی نهفته است>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> مونزارت
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 24 #28 آرزوهی هر فرد موجب شکل گرفتن و بقای افکار او میشود>>>>>>>>> هراکلیتوس
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #29 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام زندگي همچون بادکنکي است در دستان کودکي که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتن آن را از بين ميبرد
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام زندگي همچون بادکنکي است در دستان کودکي که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتن آن را از بين ميبرد
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #30 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام شاد بودن تنها انتقامي است که ميتوان از دنيا گرفت ، پس هميشه شاد باش
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #31 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام امروز را براي ابراز احساس به عزيزانت غنمينت بشمار شايد فردا احساس باشد اما عزيزي نباشد
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام امروز را براي ابراز احساس به عزيزانت غنمينت بشمار شايد فردا احساس باشد اما عزيزي نباشد
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #32 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام کسي را که اميدوار است هيچگاه نا اميد نکن ، شايد اميد تنها دارائي او باشد
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام کسي را که اميدوار است هيچگاه نا اميد نکن ، شايد اميد تنها دارائي او باشد
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #33 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , August 29 #34 بهترین جمله ای که شنیده ام: هیچوقت کاری نکن که بعد بگی ببخشید و یا ای کاش... .
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #35 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام بيا لبخند بزنيم بدون انتظار هيچ پاسخي از دنيا
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #36 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام باد مي وزد ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام باد مي وزد ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #37 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام دوست داشتن بهترين شکل مالکيت و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #38 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام وقتي از شادي به هوا ميپري ، مواظب باش کسي زمين رو از زير پاهات نکشه
بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام وقتي از شادي به هوا ميپري ، مواظب باش کسي زمين رو از زير پاهات نکشه
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #39 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام خوب گوش کردن را ياد بگيريم گاه فرصتها بسيار آهسته در ميزنند
E eliza متخصص بخش 2010 , August 29 #40 بهترین جملاتی که تابحال شنیده ام مهم بودن خوبه ولي خوب بودن خيلي مهم تره