• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**ســی اُمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور shakira**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mans0ur

New member
باز هم من :خجالت2::سوت::خجالت2:
سلام علکم. دیگه چطورین ؟ خوبین ؟ خوشین ؟ مماختون خوبه حالش ؟

602- شما هم به حقانیت نهضت آریستوکراسی ما اعتقاد دارید آیا ؟ :نیش:

603- کی رو پیشنهاد میکنین که بیاریمش تو جریان نهضت خودمون و بهش مسئولیت بدیم ؟ :نیش:
604- چرا بعضيا هنوز ظرفيت بزرگ شدن رو ندارن؟
605- چرا اينقدر اين جامعه مزخرفه؟
606- چرا نوذری مرد ؟ ( خدایش بیامرزد )
607- چرا هوا آلودست ؟
608- چرا هیچکی به فکر هیچکی نیست ؟
609- چرا من دارم به اینا گیر میدم ؟
610- چرا من الان دارم اينقدر حرص ميخورم؟
611- چرا در دیزی بازه ؟
612- چرا گوش خر درازه ؟
613- چرا آب تو تلمبه ست ؟
614- چرا گوشکوب قلمبه ست ؟
615- چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا ؟
616- با تاید و ریکا یه جمله بساز
617- چرا بهترین دانشگاه ما ( شریف ) رتبه ای بهتر از 500-600 تو دنیا نداره ؟ ( طبق آخرین آمارم تو دو سه سال پیش اینطور بود. شایدم الان بدتر از این باشه )
618- از قدیم این سوال بی پاسخ واسه بشر بوده که پول بهتره یا ثروت جوابش به نظرت چی میشه؟
619- به نظر شما معنی درست عبارت " استاد ، خسته نباشید " که توسط دانشجوها در کلاس های درس دانشگاهای ایران گفته میشه چیه ؟
الف) جمع کن بابا کار و زندگی داریم
ب) استاد به روح اعتقاد داری ؟؟؟ :96:
ج) جمع کن بابا قلیون دیر شد :93:
د) خفه میشی یا بیام خفه ات کنم؟ :عصبانی:
ه) با خداحافظیت خوشحالمون کن :نیش:
و) استاد تیتراژ رفت :118:
ی) استاد ساعت نداری تقویم هستا :96:
و در آخر خسته نباشید به معنای واقعی . :سوت:
کدومش ؟

620- مردم چجوری میخوان جواب خدارو بدن ؟
621- نظرتون رو در ارتباط با هر کدوم از این کارها بگید لطفا. ( البته همه رو باید تصور کنید )
- وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین!
- وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین!
- اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین!
- توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه!
- با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین!
- وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد!
- زنگ بزنین 118 شماره 118 رو ازشون بخواین!
- وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود!
- عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین!
- توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذار!
- به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین!
622- من ، تو ، خدا. وقتی به این کلمه ها نگاه میکنید یاد چی میفتید ؟

Mans0ur

New member
خب اونطوری چپ چپ نگام میکنید چرا ؟ :96:
خو سوال دارم خو آدم خششششششن :دل شکسته:

623- میگن چیزی به اسم نیروی خیر و شر نیست. همیشه همه چیز خیر هست! همه چیز از قدرت خدا كه خیر مطلق هست به وجودمیاد. قبول دارید ؟ اگه قبول دارید به نظر شما شیطان این وسط چی كارست ؟ اگه شیطان شر مطلق هست، پس این حرف چی میشه؟ بالاخره شر هست یا نیست؟

624- -بعضیا خراب رفیقن، بعضیا خراب خانواده، بعضیا درس، بعضیام روم به دیوار گلاب به روتون خراب موادن ( :نیش: ) شما خراب چی هستی؟

625- تا حالا شده بخواید با سر برید توی شیشه؟

626- من شبیه كدوم شخصیت كارتونیم؟

627- كودك درون دارید ؟ اسمش چیه؟ چند ساشه؟

628- اگه روز تولد شما و اسمتون به انتخاب خودتون بود ، چه انتخابی میكردید؟

629- به نظر شما بهتره ادم شست پاش بره توچشش یا چشش بره تو شست پاش؟

630- چه سنی رو برای ازدواج مناسب میدونید ؟

631- تاکنون احساسی مبنی بر رسیدن به آخر خط رو داشته اید آیا ؟

632- دوران مجردی تموم بشه پشیمونی داره ؟

633- اگه بخوایم شکنجه اتون بدیم چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟

634- یک نصیحت، یک جمله طنز، یک بیت شعر خاطره انگیز، یک جمله رمانتیک جدی، یک جمله رمانتیک طنز، یک گلایه و یک تشکر برای من بنویسید :نیش:
635- چیدن یه پازل چقد سخته ؟

636- این جمله رو قبول دارید ؟ " فقط صداست که می ماند "

637- این جمله ها رو کامل کنید من سری بعد اصلیاشو مینویسم:

- .... مثل ساعت شنی می مونه ، همون طوری كه قلبتو پر می كنه ، مغز رو خالی می كنه (آلبرت انیشتن)

- تنها یك سقوط است كه جاذبه زمین مسئول آن نیست فرو افتادن در ..... (آلبرت انیشتین)

638- اگه حوصله اتون سر بزه زیرشو کم میکنید آیا ؟ :نیش:
639- تا حالا کسی بیشتر از من ازتون سوال پرسیده بود ؟ :نیش:
640- خدا چرا انقدر صبوره ؟

641- اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا ؟

آخییییییییییییییییی. فعلا این کبریت ها رو بگیرید زیر صندلیتون تا ببینیم چقد داغ میشه این صندلی. اگه به مرز انفجار نرسیدین برم TNT بیارم. :نیش::غش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام.
خـــــــب دوستان همینجا ایست کنیم و لطفاً دیگه سؤال نپرسید. نهایت فرصت از سه روز پیش تا دیشب بود که شکیرای عزیز دیشب مشغله داشت و نتونست صندلی داغش رو به پایان ببره. :دوست:
با سپاس فراوان از همکاریتون
attachment.php

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات منصور گرامی:
:احترام:

ا
ز اونجایی که فرمودید خسته نشدید ، باز هم جسارت کردم و اومدم :نیش:
:احترام: اختیار دارید. در خدمتم.

بازم من :خنده2:
:گل:

هه هه

:سوت:

582- به نظر شما چرا من روز ِ آخری اومدم دارم سوال میپرسم ؟ شما هم فکر میکنید من میخوام اذیت کنم ؟ واقعا" چرا؟ یکهفته سکوت و روز آخر انقدر سؤال براتون پیش اومده؟ آخه حجم سؤالاتتون هم بالاست و واقعا" برام سؤال پیش اومده.:احترام:

583- سایبری رو برامون تعریف کنید؟ ( منظور نوع فعالیت هست نه معنی لغوی ) اگر منظورتون جنگ سایبری باشه، نوعی جنگ در دنیای مجازی است.

584- اگه بهتون بگن امروز بهترین هدیه عمرتونو میخوان بدن دوس دارید چه هدیه ای بگیرید؟ (مادی و معنوی) شفای تمام بیماران.

585- در اولین برخورد با افراد به چیش توجه میکنید و واستون ملاکه ؟ نوع رفتارشون.

586- دوستانتون رو برحسب چی طبقه بندی میکنید؟ بر اساس صمیمیت و سابقه ی دوستیمون.

587- با ادم دروغگو چه جوری برخورد میکنید؟ به حرفهاش اهمیت نمیدم.

588- اگه بدونید یکی داره واستون نقش بازی میکنه چه عکس العملی نشون می دید؟ سریعا" ترکش میکنم.

589- تصور کنید کار بدی بکنید بیشتر از همه از کی حساب میبرید ( البته غیر خدا ) ودوست دارید چه کسی این موضوع رو ندونه؟ :خنده2: مادرم، پدرم.

590- تا حالا معجزه ای تو زندگیتون رخ داده؟ خیلی زیاد.

591- یکی از صفات خدا که خیلی به کارتون اومده و دوسش دارید؟ ( فقط یکی لطفا ) مهربونی و بخشندگیش.(شد دوتا
:سوت:)

592- شده تا حالا قضاوتی در مورد کسی کرده باشید و بعدا بفهمید اشتباه بوده قضاوتتون؟ اگه آره چیکار کردید بعدش ؟ خیر. از آنجاییکه همیشه بعد از شناخت کافی درمورد دیگران قضاوت میکنم(در نزد خود، نه در پیش افراد دیگر،) تقریبا" قضاوتهام درست بودن.

593- با چه کسی راحتتر درد دل میکنید تو جمع دوستان و فامیل ها؟در نزد پانته آ جان.

594- تنهائی رو دوست دارید؟ خیلی ...

595- بهترین دعائی که در حقتون شده چی بوده و توسط چه کسی بوده؟ خوشبخت بشی. عاقبت به خیر بشی.(تقریبا" همه ی آشنایان و فامیل) و 50% از افرادی که باهاشون برخورد داشتم.

596- روانشناسا مشكل دارن ؟ اگه جرات داري بگو آره :نیش: من به شما جسارت نکردم. در ادامه ی پاسخ آقا مهدی صحبتم رو کامل کردم.

597- به نظر شما اولين صحبت آدم و حوا چي بوده ؟ ...(اون زمان گفتگو نبوده.)

598- از چی بیشتر از هر چیز دیگه ای میترسید ؟ از خدا. ... اما چون شاید منظورتون به جز خدا باشه، از جن. ندیدم، اما حتی از صحبت درموردش میترسم.

599- اين بيت شعرو تفسيرش كنيد.
"عيب پاكان زودبرمردم هويداميشود
موي اندرشيرخالص زودپيداميشود"
اینکه هر کسی که پاک باشه، عیبهاش بیشتر به چشم میان.

600- یه کتابی که خوندید و روتون تاثیر گذار بود و میخواید پیشنهاد بدید همه بخونن چیه ؟ قرآن.

601- به نظرتون آدما چند دسته ان ؟ چرا ؟
خیلی. چون از هر نظر امکان داره دسته بندی بشن.

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات منصور گرامی:

:احترام:

باز هم من :خجالت2::سوت::خجالت2:
خوش آمدید.:توافق:

سلام علکم. دیگه چطورین ؟ خوبین ؟ خوشین ؟ مماختون خوبه حالش ؟
دیگه ... خوبم. شما خوب هستید؟

602- شما هم به حقانیت نهضت آریستوکراسی ما اعتقاد دارید آیا ؟ :نیش: مگه شما هم اعتقاد دارید؟:سوت: (راستش نمیدونم چه نهضتی و رفتم گوگل سرچ کردم، اولین سایت انجمن خودمون و همین صندلی داغ بود.:10:)

603- کی رو پیشنهاد میکنین که بیاریمش تو جریان نهضت خودمون و بهش مسئولیت بدیم ؟ :نیش: هر فردی رو که شما انتخاب کنید، تأیید میکنم.:احترام:

604- چرا بعضيا هنوز ظرفيت بزرگ شدن رو ندارن؟ چون نمیتونن بزرگ فکر کنن.

605- چرا اينقدر اين جامعه مزخرفه؟ بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:

606- چرا نوذری مرد ؟ ( خدایش بیامرزد ) مرگ و زندگی دست خداست. روحشون شاد و یادشون گرامی.

607- چرا هوا آلودست ؟ به دلیل افزایش آلاینده ها و کاهش گیاهان.

608- چرا هیچکی به فکر هیچکی نیست ؟ با این سؤال مخالفم.

609- چرا من دارم به اینا گیر میدم ؟ به چه چیزهایی؟

610- چرا من الان دارم اينقدر حرص ميخورم؟ حرص نخورید:30:. ضرر داره. موهاتون سفید میشه، ریزش مو پیدا میکنید و اونوقت من فکر میکنم دنبال وجه اشتراک با همون آپشن زیباتون بودید.

611- چرا در دیزی بازه ؟ آخه هوا آلوده است.

612- چرا گوش خر درازه ؟ به این دلیل که با جمجمه اش همخوانی داشته باشه.

613- چرا آب تو تلمبه ست ؟ مگه آب تو تلمبه است؟؟؟

614- چرا گوشکوب قلمبه ست ؟ برای اینکه بهتر بکوبه.

615- چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا ؟:مشکوک:

616- با تاید و ریکا یه جمله بساز. ترکیب تاید و ریکا، برای پوست مضر است.:سوت:

617- چرا بهترین دانشگاه ما ( شریف ) رتبه ای بهتر از 500-600 تو دنیا نداره ؟ ( طبق آخرین آمارم تو دو سه سال پیش اینطور بود. شایدم الان بدتر از این باشه ) چون در سایر کشورها، دانشگاههای بهتری هم وجود دارن.

618- از قدیم این سوال بی پاسخ واسه بشر بوده که پول بهتره یا ثروت جوابش به نظرت چی میشه؟ پول یا ثروت؟ خوب سخته:44:. راهنمایی کنید.

619- به نظر شما معنی درست عبارت " استاد ، خسته نباشید " که توسط دانشجوها در کلاس های درس دانشگاهای ایران گفته میشه چیه ؟

الف) جمع کن بابا کار و زندگی داریم

ب) استاد به روح اعتقاد داری ؟؟؟ :96:

ج) جمع کن بابا قلیون دیر شد :93:

د) خفه میشی یا بیام خفه ات کنم؟ :عصبانی:

ه) با خداحافظیت خوشحالمون کن :نیش:

و) استاد تیتراژ رفت :118:

ی) استاد ساعت نداری تقویم هستا :96:

و در آخر خسته نباشید به معنای واقعی . :سوت:

کدومش ؟ الف.

620- مردم چجوری میخوان جواب خدارو بدن ؟ با شرمندگی.

621- نظرتون رو در ارتباط با هر کدوم از این کارها بگید لطفا. ( البته همه رو باید تصور کنید )

- وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین! نهایت اعتماد به نفس و انصاف.

- وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین! خیلی صحنه ی جالبیه و فرد اول به این اشکال درمیاد::عصبانی::101::89::86::26:

- اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین! نهایت ظلمه. البته دربین دختران کمتر دیده میشه.

- توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه! اسکی رو مخ طرف مقابل. یکبار در شرکت بودم، یه خانومی با دختر 6 ساله اش اومد و دختربچه تا نیم ساعت داشت شعر میخوند. میخواستم استعفا بدم و برگردم خونه.(آخه فرداش امتحان داشتم و مثلا" میخواستم واسه امتحان درس بخونم که تشریف آوردن.)

- با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین! پیتزا فروشیه نابود میشه.

- وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد! صحنه ی دلخراشی بوجود میاد.

- زنگ بزنین 118 شماره 118 رو ازشون بخواین! مکالمه رو قطع میکنن.

- وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود! باید از محیط دور بشن.

- عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین! یادگاری های زیبایی میشن.

- توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذار! بعداز مدتی جستجو، از خوردن صرف نظر میکنن.

- به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین! نمیخوره.

622- من ، تو ، خدا. وقتی به این کلمه ها نگاه میکنید یاد چی میفتید ؟ خدا ما را آفرید و من و شما را بهتر از خودمان میشناسد.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات منصور گرامی::احترام:

خب اونطوری چپ چپ نگام میکنید چرا ؟ :96:
من؟:ناراحت: اشتباه میکنید. فقط نگاهم خسته است و از 5 صبح بیدارم.:احترام:

خو سوال دارم خو آدم خششششششن
:دل شکسته:
من خشنم؟؟؟ :تعجب2:تمایل دارید خشانتم رو ببینید؟:سوت: سؤالاتتون رو بفرمایید.:احترام:

623- میگن چیزی به اسم نیروی خیر و شر نیست. همیشه همه چیز خیر هست! همه چیز از قدرت خدا كه خیر مطلق هست به وجودمیاد. قبول دارید ؟ اگه قبول دارید به نظر شما شیطان این وسط چی كارست ؟ اگه شیطان شر مطلق هست، پس این حرف چی میشه؟ بالاخره شر هست یا نیست؟
به نظر بنده، خیر در دنیا از سوی خداوند پراکنده است. اما نفس ماست که با پیروی از شیطان، شر رو بوجود میاره.

624- -بعضیا خراب رفیقن، بعضیا خراب خانواده، بعضیا درس، بعضیام روم به دیوار گلاب به روتون خراب موادن ( :نیش: ) شما خراب چی هستی؟
خراب دوست و خانواده و البته ایران انجمن.

625- تا حالا شده بخواید با سر برید توی شیشه؟
چرا باید اینکار رو انجام بدم؟ البته یکبار رفتم تو دیوار.:قاطی::مجروح:

626- من شبیه كدوم شخصیت كارتونیم؟
تام و جری. البته جری. (به دلیل انرژی ای که دارید و شوخی هایی که به انجام میرسونید.)البته برای شخصیت بزرگوار و محترمتون شخصیت کارتونی نبود، وگرنه ذکر میکردم.:احترام:

627- كودك درون دارید ؟ اسمش چیه؟ چند ساشه؟
ندارم.

628- اگه روز تولد شما و اسمتون به انتخاب خودتون بود ، چه انتخابی میكردید؟
اسمم رو هانیه یا ریحانه انتخاب میکردم. روز تولدم رو دوست دارم.

629- به نظر شما بهتره ادم شست پاش بره توچشش یا چشش بره تو شست پاش؟
آقا منصور؟ در هر دوحالت این شکلی میشه.:مجروح: مگه مشکل داره که این کارها رو انجام بده؟

630- چه سنی رو برای ازدواج مناسب میدونید ؟
برای خودم 21 به بالا.

631- تاکنون احساسی مبنی بر رسیدن به آخر خط رو داشته اید آیا ؟
خدارو شکر خیر.

632- دوران مجردی تموم بشه پشیمونی داره ؟
خیر. سعی میکنم از دوران مجریم استفاده کنم تا بعد پشیمون نشم. البته بودن خواستگارانی که خودشون از این دوران پر انرژی استفاده کرده بودن و قصد محدود کردن بنده رو داشتن، اما مهدیه مقاوت کرد.

633- اگه بخوایم شکنجه اتون بدیم چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟
باید عرض کنم؟:ناراحت: اینکه یک برداشت دیگه از عرائضم داشته باشید و هر چقدر انکارش میکنم به صورت کاملا" مصمم روی حرف خودتون پافشاری کنید (حتی با اینکه متوجه صحبتم شدید، اما چون شکنجه است، باید به هدفتون برسید دیگه.)

634- یک نصیحت، یک جمله طنز، یک بیت شعر خاطره انگیز، یک جمله رمانتیک جدی، یک جمله رمانتیک طنز، یک گلایه و یک تشکر برای من بنویسید :نیش:

نصیحت:
برخی از سؤالاتی رو که درمورد نهضت ها و نظریه ها هستند رو نفرمایید. :ناراحت:

یک جمله ی طنز:
نمی دونم چرا هر وقت می خوام درس بخونم تمام دردای دنیا میاد سراغم.
از مغز سرم تا نوک پام هر کدوم یه جوری درد می گیرن.
انگار اعتراض می کنن ...

یک بیت شعر خاطره انگیز:
میدونی بن بست زندگی کجاست؟
جایی که نه حق خواستن داری نه توان فراموشی!!!

یک جمله رمانتیک جدی:

یه "دوستت دارم"هایی هم هست،
میدونی دروغه ها ...
ولی قلبت واسه باورش،
به عقلت التماس میکنه ...

یک جمله رمانتیک طنز:

همیشه با کسی رفاقت کن و دوست باش،
که وقتی دعواتون شد،
زورت بهش برسه و بتونی بزنیش ...

یک گلایه:

پرسیدن سؤال رو دیر انجام دادید.

یک تشکر:

بابت سؤالات زیباتون و تمام لطفی که نسبت به بنده داشتید، بی نهایت سپاسگزارم.

635- چیدن یه پازل چقد سخته ؟
برای من راحته.

636- این جمله رو قبول دارید ؟ " فقط صداست که می ماند "
بله.

637- این جمله ها رو کامل کنید من سری بعد اصلیاشو مینویسم:

- .... مثل ساعت شنی می مونه ، همون طوری كه قلبتو پر می كنه ، مغز رو خالی می كنه (آلبرت انیشتن)
عشق

- تنها یك سقوط است كه جاذبه زمین مسئول آن نیست فرو افتادن در ..... (آلبرت انیشتین)
عشق

638- اگه حوصله اتون سر بزه زیرشو کم میکنید آیا ؟ :نیش:
خاموشش میکنم. جدی: کاری میکنم که قبل از اینکه واقعا" کلافه بشم، مشغول کاری بشم.

639- تا حالا کسی بیشتر از من ازتون سوال پرسیده بود ؟ :نیش:
خیر. رکورد آقا مهدی رو شکانتیدید.(شکستید+شکاندید.)

640- خدا چرا انقدر صبوره ؟
چون مهربون و با گذشته. منتظر است آدمها از راههای اشتباه برگردن.

641- اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا ؟
چرا باید جایی رو منفجر کنم؟

آخییییییییییییییییی. فعلا این کبریت ها رو بگیرید زیر صندلیتون تا ببینیم چقد داغ میشه این صندلی. اگه به مرز انفجار نرسیدین برم TNT بیارم. :نیش::غش2:
منتظرم. تشریف بیارید.:سوت:

shakira

متخصص بخش پزشکی

سلام.
خـــــــب دوستان همینجا ایست کنیم و لطفاً دیگه سؤال نپرسید. نهایت فرصت از سه روز پیش تا دیشب بود که شکیرای عزیز دیشب مشغله داشت و نتونست صندلی داغش رو به پایان ببره. :دوست:
با سپاس فراوان از همکاریتون
attachment.php

با سپاس فراوان از مدیریت بی نظیر بارون گرامی.:احترام:

بابت راه اندازی و مدیریت این صندلی داغ، بی نهایت سپاسگزارم.
:5:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به اهالی خوبم :11:

وقت رفتن شد و باید با شکیرای عزیزمون هم خداحافظی کنیم.
امیدوارم خاطره ای خوب رقم خورده باشه و تا هست و هستیم با لبخند این روزها رو یاد کنه.:nicolnici:
شکیرای عزیزم ازت ممنونیم که با اشتیاق و احترام و گرمی و مهر به تک تک سؤال هامون دل دادی.:دست::39:
از همه‏ی دوستانی که به مهمونی دلچسب شکیرا اومدن کمال تشکر رو دارم. :دوست::39:

خدایت یار تا آن دم که از هستی نشان باشد
دعایت می کنم سهمت همیشه آسمان باشد...

مشاهده پیوست 30271

خوب من دعای من برای تو و
خدای من پناه تو :بغل:

26 اردیبهشت 92

... :بای:

تاپیک بسته شد. ×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا