• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال در رابطه با تنظیم کردن زیر نویس فیلم

parastu

متخصص بخش گالری عکس
سلام
می خواستم ببینم چه جوری می تونم زیر نویس فیلمی رو که یه مقدار عقب تر از فیلم هست رو میزون کنم؟

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
روی کیبورد کلید ج فارسی که همون [ هستش رو بزنید زیر نویس رو به جلو و کلید کناری چ عکس همینه
این میانبر Kmplayer هستش
این کار رو هنگام دیدن فیلم باید انجام بدید

Star Last

New member
واسه Jet audio هم میتونی از Alt/Right و Alt/Left استفاده کنی
اگرم میخوای زیر نویس رو درست کنی که برا هر برنامه ای خوب بشه باید از نرم افزار Workshop یا Sub استفاده کنی که کار باهاش یکم به حوصله نیاز داره
همون با Km ببین :دی

parastu

متخصص بخش گالری عکس
روی کیبورد کلید ج فارسی که همون [ هستش رو بزنید زیر نویس رو به جلو و کلید کناری چ عکس همینه
این میانبر Kmplayer هستش
این کار رو هنگام دیدن فیلم باید انجام بدید

این کارو انجام دادم ولی بازم زیر نویس جلو و عقب نمیشه:ناراحت:

Star Last

New member
زیر نویس فیلمام فقط تو کی ام میادبا Jet audio قبلا امتحان کردم ،ولی نمیشه:ناراحت:
با km حتما جا به جا میشهیه مشکلی داره نرم افزارتزیرنویست پسوندش چیه؟یه زیرنویسه؟اگه یه دونه است بده من برات درست میکنم

parastu

متخصص بخش گالری عکس
عجیبه:89:
الان یه کم با ] بردمش عقب و تقریبا میزون شد
ولی هر دفه که باز می کنم دوباره برمی گرده سر جاش:98:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
اینکه هر دفعه بر می گرده سر جای اولش عادیه یا مشکلی هست؟

مشکل اصلی شما اینه که فرمت فیلم احتمالا بلوری یا dvd rip و خیلی فرمتهای جزیی دیگه باشه و زیر نویس مختص فرمتی دیگه که در این حالت بعد زمانی زیر نویس تغییر میکنه!!
همش ابتدای فیلم نقطه ای رو در نظر بگیرید و باید حواستون به تغییر ناگهانی باشه تا تنظیم در حال دیدنتون بهم نخوره!!!
ولی،انسان همواره پی پیشرفت بوده و هیچ وقت ارضا نشده و کمبودها مایه پیشرفتش بوده!!شاید این جرقه ای باشه که کمی وقت برای زبان بذارید تا لنگ یه فایل srt زیر نویس نشید
یا کمی هنگام دیدن فیلم به عمق فیلم نگاه کنید اونوقت نیاز به خوندن دیالوگ ندارید چون این حرکات هستند که فیلم رو معنا میکنند
cheshmak.gif

بالا