شخصی به شخصی گفت : امید را چرا دوست داری؟ شخص دوم : به خاطر محبت بیش از حدش شخص اول خندید وگفت: امید (زندگی)؟ شخص دوم : خیر . چند لحطه مکث کرد و ادامه داد : امید2248
شخصی به شخصی گفت : خواندن و نوشتن این گفتگوهای ما چه تاثیری دارد؟ شخص دوم : نکات مثبت به نظر همه ما می رسد. شخص اول : مات مات نگاه می کردو گفت : الهی شکر که این بار من را گیج نکردی.
شخصی به شخصی گفت : مشکلات را چگونه می توان حل کرد؟ شخص دوم : مشکلت را به خدا بسپار و رهایش کن و کار روزانه ات را انجام بده شخص اول : متوجه نشدم شخص دوم : آی کیو (IQ) کمی فکرت را بکار بیانداز
شخصی به شخصی گفت : چرا آخه چرا؟
شخص دوم: چی چرا ؟
شخص اول : چرا .........؟ چرا آخه .............؟
شخص دوم :
کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ
کار ما شاید این است
که در افسون گل سرخ شناور باشیم. شخص اول : یعنی چی ؟ چرا؟
شخص دوم درحالی که زیر لب چیزی زمزمه میکرد نگاهی کرد و دور شد..................
شخصي به شخصي رسيد و گفت :سلام من شما رو يادم هست ولي اسمتون رو فراموش كردم...
شخص دوم گفت: اسمم لولا است...
شخص اول گفت : لولا اسمت نبود كه...
شخص دوم گفت: من هم اسم لولاي در هستم كه بعد از مدتي فراموش ميشه...
شخصی به شخصی گفت : شام چی می خوری؟
شخص دوم : صبحانه
شخص اول : صبحانه چی می خوری؟
شخص دوم : نهار
شخص اول : خوب نهار چی می خوری؟
شخص دوم : شام
شخص اول : قرص سردرد داری؟
شخصی به شخصی گفت : چرا زمان پیری , انسانها یاد جوانی می کنند؟ شخص دوم : چون در هیچ زمانی لحظات شیرین زندگی را حس نکرده اند. شخص اول : ممنون, این را متوجه شدم. شخص دوم : شکر
شخصی به شخصی گفت : این مرد مست را پندی ده شخص دوم نگاهی به آن مرد مست کرد و خندید . آن مست هم خندید شخص اول در حالی که شگفت زده شده بود گفت : این چه پندی است؟ شخص دوم گفت : آی کیو IQ , مگر نشنیده ای که می گویند (بیمار و نادان و مست را پند مده.)(جمله 36 انتخاب یگانه جان) http://www.iranjoman.com/12835-post218.html