• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علمی کاربردی قبول شدم :شاد2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

خیلی ممنون از همه دوستان عزیزم که پیام دادن و تبریک گفتند.

بعضی ها گفتن شیرینی بده منم باشه میدم.

اما کم هستنا :نیش: توی این گرونی هم که خیلی رفته بالا شیرینی :نیش: اما مجبور شدم اما از علی میگیرم پولش رو :خنده2:

بفرمایید : :نیش:

ax172584.jpg

cream-puffs.jpg

nankhamehee.jpg

6017.jpg

556927.JPG

دیگه بسه :نیش:

نوش جان :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همه :شاد2:

علمی کاربردی دزفول قبول شدم

رشته فناوری اطلاعات

اینقدر شادم :شاد2:

خدایا شکرت

:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

یه جوری نوشتی قبول شدم فکر کردم الان بورسیه دانشگاه آکسفورد رو دادن بهت :نیش:
علمی کاربردی قبول شدی اینقد خوشحالی؟ :تعجب:
واقعا خسته نباشی :نیش:

حالا چون نمیخوام خوشحالیتو خراب کنم بهت تبریک میگم :نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تبریک :13:
تبریک :شاد:
تبریک:39:
خیلی خیلی تبریک میگم احمد آقا و براتون آرزوی موفقیت دارم توی تک تک مراحل زندگیتون :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
از همه کسایی که تبریک گفتن :نیش: تشکر میکنم.

خیلی ممنون از همه شما

علی شهر نزدیک :نیش: خب منم دزفول هستم دزفول هم در اومدم :نیش:

---

راستی رشته فناوری اطلاعات چه چیز هایی داره ؟

مثلا چه درس هایی داره ؟

خب این میشه شهر نزدییک! اصطلاح شهر دور و نزدیک برای قبولی دانشگاه خیلی مهم هست برادر! :بدجنس:
فناوری اطلاعات یا همون ای تی ...
از مباحث نرم افزاری تا مباحث برنامه نویسی و خلاصه هر چیزی که مربوط به فناوری اطلاعات میشه رو شامل میشه. یعنی هر چیزی که مربوط به کامپیوتر میشه و ربط به اون داره. رشته خوبی هست چون بی پایان هست و محدود به زمینه ی خاص نیست و جای پیشرفت زیادی برای دانشجوهای این رشته داره.
در رابطه با علمی کاربردی من سطح اون رو بالاتر از دانشگاه آزاد و یا غیر انتفاعی میدونم چون به صورت عملی تجربه داشتیم.
قضیه خیلی واضح هست، اینکه شما با اسم نوشتن در آزمون دانشگاه آزاد و حتی داشتن درصد های منفی هم میتونی به راحتی قبول بشی، منتها دانشگاه علمی کاربردی از یک روش فیلتـره بهتری استفاده میکنه و اون هم شرط معدل هست. یعنی ورودی های این دانشگاه از لحاظ علمی واقعی سنجش میشن.
این موضوع اتفاقی هست که مسئولین دانشگاه های دیگه سالهاست به دنبالش هستن و در حد شعار ازش استفاده میکنند و اون حذف کنکور و توجه به سوابق درسی دانش آموزان هست که دانشگاه علمی کاربردی چندین ساله داره از این روش خوب استفاده میکنه.
البته موارد مثبت دیگه ای هم داره، از جمله تحت نظر مراکز دولتی بودن یا همون زیر نظر وزارت خانه ها بودن این دانشگاهاست و ... .

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه

احمد جان تبریک قبول شدنت در دانشگاه رو امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

علی جان سلام ولی من این حرقتو قبول ندارم به طور کلی ما چند تا رشته آس داریم که توی دانشگاه آزاد اینطوری نیست خداروشکر که من امسال دانشگاه ملی مهندسی برق قبول شدم و در دانشگاه آزاد مهندسی نفت رو اما من خودم دوست داشتم که با اینکه درسش خیلی خوب بود حتی پرستاری دانشگاه آزادرو قبول نشده بود و یکی دیگه یعد از دوسال کنکور
دادن با داشتن سهمیه 70% جانبازی پدرشوندر دومین سال دانشگاه ملی داروسازی ساری رو قبول شدن
و اینجاش تعجب داره همین ایشون توی دانشگاه آزاد پزشکی رو نیورد که تاسف می خورد .و مهندسی نفتی که من قبول شدم حد نصاب 4200 میخواست اما رشته های دیگه رو من نمی دونم شاید منفی قبول می کنن اما نباید کل دانشگاه آزاد زیر سوال برد چون الان خیلی ها واسه ی این رشته هایی که من واسه دانشگاه آزادنوشتم آرزشو دارن اما قبول نمی شن اما من یه دوست داشتم که با ما میومد سالن 2 تا درس سال سومشو تک ماده زده بود با یه درس پیش دانشگاهی شو اما تو دانشگاه آزاد حقوق رو نیاورد بعد دوسال, اما یه بار
که دانشگاه علمی کاربردی رو امتحان داد حقوق علمی کاربردی رو قبول شد

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه اشکان جان اینطور نیست.
حالا تاپیک تبریک به احمد عزیز هست و من نمیخوام روال تاپیک بهم بخوره منتها اگر به نوعی بشه این موضوع رو رمربوط دونست به دو نکته باید توجه کرد.
اول اینکه بحث رشته های پزشکی دانشگاه آزاد رو باید از سایر رشته ها جدا کرد. رشته های پزشکی به نوعی در کشور بار اصلیشون بر عهده دانشگاه آزاد گذاشته شده و موضوعش جدا هست. و در این مورد برخلاف بقیه رشته ها دانشگاه آزاد خدارو شکر گزینش غیر علمی! نداره.
دوم در رابطه با دانشگاه علمی کاربردی دو سال بعد قبول شدن فردی در این دانشگاه رو نمیشه ملاک قرار داد. خب خیلی ها هم هیچ دانشگاهی قبول نمیشند ولی یک سال بعد شاید دانشگاه ملی قبول شدند. سطح علمی داوطلب ها و شرایط آزمونشون هر بار میتونه متفاوت باشه.
اما اسم دانشگاه علمی کاربردی روش هست، مخصوصاً برای رشته های عملی خیلی مهم هست. علم کاربردی، علمی که به صورت کاربردی به دانشجو ها عرضه بشه.
تفاوت علمی که به صورت کاربردی عرضه بشه با علمی که به صورت جزوه ی بیست صفحه ای همراه با کمک استاد عرضه میشه زیاد هست!
به عنوان مثال امین عزیز (برادرم) دوره ی کاردانی خودش رو در دانشگاه علمی کاربردی تحت نظر وزارت صنایع و معادن خوند. خب هزینه کمتر، کلاس های علمی تر (به جهت پذیرش به شرط معدل) و از همه مهمتر آموزش عملی اون از فوایدش بود و هست. مثلاً دقت کن که این دانشجو ها برای پاس کردن واحد های عملیشون ساعت ها به صورت آموزشی به کارخانجات مهمی مثل تراکتور سازی یا ماشین سازی تبریز برده میشدند و کلاس های عملیشون رو داخل این محیط میگذروندند. خب بدون اشاره کاملاً واضح هست تفاوت دانشجویی که به این صورت مورد آموزش واقعی توی یک محیط واقعی قرار بگیره با دانشجویی که داخل یک کارگاه با ابزارهای محدود مورد آموزش قرار میگره. به خاطر همین روال اسم علمی کاربردی برای این دانشگاه استفاه شده.
البته تا وقتی که شما در محیط این دانشگاه ها قرار نگیری و تفاوت علمی اونهارو نبینی و تجربه نکنی کمی سخت هست نتیجه گیری درست از موضوع.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
درود احمد جان

پوزش که باز هم د
یر رسیدم. امیدوارم که تا پایان راه آموزشی همیشه پیروز و شاد باشید.

:گل::گل::گل:
:شاد::شاد::شاد:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

بازم خیلی ممنون از تبریک های دوستان عزیزم :گل:

و خیلی ممنون از علی عزیز برای جواب سوال من.

حالا من یه سوال دیگه دارم .

من رشته ام زده متمرکز.

حالا میخوام ببینم متمرکز چیه ؟ نیمه متمرکز چیه ؟

با تشکر از پاسخ دهنده :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
تبریک میگم احمد جان
ایشالا همیشه موفق باشی
پیامم رو هم که جواب ندادی:تنبیه:

من شیرینی واقعی می خوام:اخطار:

پانته آ

متخصص بخش
مبارکه مبارکه انشاءا... شیرینی فارغ التحصیلتو بخوریم البته دم نقد اول شیرینی قبولیتو بده زود باش

Nicol

متخصص بخش گردشگری
از صمیم قلب برات خوشحالم و بهت تبریک میگم احمد عزیز...امیدوارم همیشه و توو همه مراحل زندگیت موفق باشی دوست خوووبم...:گل:

8305_330x370.jpg

مهری

کاربر ويژه
سلام احمدآقا.تبریک میگم خیلی خوشحال شدم قبول شدین انشاء الله جزء دانشجو های برتر باشید به امید موفقیت های بیشتر. رشتتونم خیلی خوبه دیگه حسابی فنی میشید:خنده2:

سمیه.ن

کاربر ويژه
:شاد::شاد::شاد:

:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:​

مبارک باشه آقا احمد گل
انشالله همیشه غرق شادی و پیروزی باشی. :بله:

متمرکز قبول شدین یعنی دیگه نیازی به مصاحبه و آزمون عملی و ... نیست.
غیرمتمرکزها باید بعد قبولی یه آزمون عملی و مصاحبه و معاینه و ... انجام بدن
مثلا کسایی که دبیرستان فنی حرفه ای بودند و ازمون شرکت کردن غیر از آزمون کتبی آزمون عملی هم دارند. البته نه همه رشته ها
علمی کاربردی تو رشته های فنی و عملی خوب عمل می کنه، رشته های کامپیوتر رو که مطمئن هستم چون خودم هم کاردانی و هم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی بودم. البته بستگی به خود دانشجو هم داره تو هر دانشگاهی که باشی باید خودت هم پابه پای درسا سعی و مطالعه خارج از کلاس رو داشته باشی.

بالا