• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس/اينجا ايران نيست!

ahmadfononi

معاونت انجمن
درخت محترم است

14819_425.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عمراً اگه اینجا ایران باشه،من اسمم رو عوض میکنم! یا اونجا ایرانه یا اینجایی که من الان هستم، ایران نیست! :خنده2:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
معلومه که ایران نیست...

یه پارکی توو ورودی خیابون مهرویلای کرج بودش که خیلی جمع و جور اما واقعا" زیبا بود...

مهندسای ما واقعا" نمیدونم چرا جایی رو واسه خط مترو پیدا نکردن و این پارک رو که تابستونا میزبان پدربزرگا و مادربزرگای گل و عزیزمون بود
رو تبدیل به یه برهوت کردن و هرچی درخت و فضای سبز داشت رو با خاک یکسانش کردن.الان بیشتر از یه ساله که حتی کوچیکترین اقدامی رو روش انجام ندادن...

متاسفم...
:ناراحت:

Silver Star

مدير ارشد تالار
مرسی احمد جان :گل:
واقعا 10 ثانیه تمام و با کل وجودم خیره شده بودم به این عکس :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
چه زود باور میکنید!:تعجب2:
هرچند این ژدیده:نیش: در کشور های دیگه وجود داره اما این عکس فتوشاژ کامله
خیلی تابلوه
به این اسبه چیه کنار درخت
به اون نگاه کنید یکی از راه های تشخیصه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان اینکه مشخص هست، جدا از ظاهر کارتونی عکس در هیچ کشوری هم چنین کاری رو نمیکنند که یک دفعه به خاطر یک درخت چنین پیچی رو در وسط یک جاده ایجاد کنند.
عکس به صورت نمادین هست...
باید پیچش مو رو ببینید و نه خود مو!
شاید یک زمانی به خاطر فراوانی نعمت های خداوند ، ما قدر دان نباشیم، و یک جنگل رو تبدیل به بیابانی کنیم که هیچ سرسبزی در اون نیست. و در این موقع هست که بیدار میشیم و به خاطر حفظ یک درخت مجبور میشیم چنین پیچی رو به جاده هامون بدیم... که دیگه خیلی دیر هست...

maksemos

متخصص بخش خودرو
عمراً اگه اینجا ایران باشه،من اسمم رو عوض میکنم! یا اونجا ایرانه یا اینجایی که من الان هستم، ایران نیست!

هه ! نوبت شما هم میرسه علی آقا
شما فقط ادرس این شهر رو بدین حاجی رو بکنیم شهردارش :بدجنس: اونوقت درخت و خیابون و اسب رو همه رو داغون میکنه بجاش یه نیمکت میزاره اونجا :25:
در ضمن شما هم برو اون شناسنامت رو پیدا کن برو اسمت رو بزار یاس منگولا :نیش:

به این اسبه چیه کنار درخت
به اون نگاه کنید یکی از راه های تشخیصه

خب اسبه دیگه امین جان :46:
اسب اسب اسب
افرین چند بار بگو :خنده2:
نمیدونم شما چیکار به کار اون زبون بسته دارین آخه :25:

بالا