قالبي پلو
مواد لازم
1) برنج.............................500گرم
2) خلال بادام......................5/0 ليوان
3) پياز درشت.....................2عدد
4) مرغ يا گوشت.................به مقدار لازم
5) كشمشس.......................1 ليوان
6) فلفل سبز .....................1 ليوان قرمز خورد شده
7) روغن.........................150 گرم
8) نمك...........................به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا پياز را با 50 گرم روغن سرخ كرده تا به طور كاملا"طلايي شود.يك ليوان آب را روي پياز ريخته تا حدود 10 دقيقه بجوشد .50 گرم از روغن را داغ كرده و كشمش را در آن تفت مي دهيم .
سپس فلفل وخلال بادام را به آن اضافه میکنیم و با هم مخلوط کرده و از روی حرارت برادشته وکنار میگذاریم حالا برنج را خوب پاک کرده شسته و درپلوپز پخته ولی در پلوپز از آب نمی ریزییم بلکه آب و پیاز که جوشاندیم را ازصافی رد کرده آب که جوشیده شده را داخل پلوپز ریخته تا برنج با آب آن پخته شود بقیه آب را برای پختن برنج از آب گوشتیا مرغ استفاده کنید حالانمک و روغن را به آن اضافه کرده و میگذاریم از نیمی از آب را کشیده آن موقع کشمش و خلال بادام و فلفل را به آن به ان اضافه کرده و برنج را با این مواد مخلوط کرده و میگذاریم تا دم بکشیدپس از این که دم کشید و به طور کلی پخته شده موقع سرو در دیس کشیده و لا به لا آن را گوشت پخته قرار می دهیم یا می توانیم به صورت قالبی برگرداندهبا گوشت یا مرغ که در ظرف دیگر قرار داده مصرف میکنیم.