![]() |
آرميتا فريد 13.5 ساله، جوانترين داوطلب كنكور سراسري92 در رشته پزشكي دانشگاه علوم پزشكي ايران پذيرفته شد. به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايران، اين داوطلب ساكن اصفهان است و امسال براي اولين بار در كنكور سراسري شركت كرده است. وي ميگويد:تا سال 86 دوره 5 سال ابتدايي را امتحان دادم و تا سال 88 سوم راهنمايي را به پايان رساندم.از سال 88 به بعد وارد دبيرستان شدم و 4 سال دبيرستان را به صورت عادي گذراندم و امسال هم در كنكور شركت كردم. من در مدرسه عادي درس خواندم و بدون اينكه كلاس خصوصي يا معلم خصوصي داشته باشم موفق شدم در كنكور سراسري قبول شوم. آرميتا با اشاره به تلاش خود براي قبولي در رشته پزشكي افزود: كسي كه هدفش قبولي در رشته پزشكي در يك دانشگاه خوب و معتبر باشد،مسلماً بايد يكسال خوب زحمت بكشد و من هم اين يك سال برايم خيلي سخت گذشت،اما به هر حال اين دوران تمام شد. وي پس از لطف خداوند، نقش پدر و مادر خود را در كسب اين موفقيت مهم دانست و گفت: مادرم براي ايجاد آرامش من و در روزهايي كه احساس خستگي و تنهايي ميكردم خيلي كمكم ميكرد. آرميتا از چگونگي شرايط جلسه آزمون كنكور گفت: وقتي در جلسه كنكور مينشينيد، 4 ساعت سرنوشت فرد را تعيين ميكند و اين زمان را بايد مديريت كرد. در آنجا نه پدر و نه مادر و نه معلم هيچكدام حضور ندارد، فقط حضور خود فرد است و خداي او و آن توكلي كه باعث آرامش و ادامه كار ميشود. وي گفت هفته قبل از كنكور استرس زيادي داشتم اما خدا را شكر كه در روز كنكور اضطراب من خيلي كمتر بود. ولي در جلسه آزمون موقعي كه به تستهاي اختصاصي رسيدم يه مقدار استرس داشتم و حتي گريه كردم، اما خيلي سريع تصميم گرفتم ادامه تستها را بزنم و كار را تمام كنم. وي با بيان اينكه خيلي خوشحال است كه در دانشگاه علوم پزشكي ايران پذيرفته شده،گفت: من قبل از برگزاري كنكور ميدانستم كه در رشته پزشكي قبول خواهم شد. آرميتا گفت: از دوران كودكي علاقه داشتم پزشك شوم و اين در دست نوشتههاي دو سالگيام موجود است. علوم مرتبط با بدن انسان را خيلي دوست داشتم و به همين دليل رشته پزشكي را انتخاب كردم و علاقه مندم پس از دوران پزشكي رشته تخصصي جراحي عمومي يا داخلي را انتخاب كنم. منبع:جمهوری اسلامی |