• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قطعی و مشکلات دسترسی به سایت را گزارش دهید!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان این روزهای به طور کلی اینترنت کشور دچار مشکل هست و مشکلات اخیر پیش آمده مربوط به سایت نیست.

موفق باشید

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام:گل:
من بعضی وقت ها که میخوام بیام سایت ، وارد میشم و مثلا چند دقیقه ای هم میگذره ولی بعد از مثلا یک ساعت ، تب های جدیدی که باز میکنم ، لود نمیشن و همون صفحه ای هم که توش بودم رفرش میزنم ، مشکل ایجاد میشه.
ولی بقیه سایت ها درستن.

آخرین ویرایش:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
من بعضی وقت ها که میخوام بیام سایت ، وارد میشم و مثلا چند دقیقه ای هم میگذره ولی بعد از مثلا یک ساعت ، تب های جدیدی که باز میکنم ، لود نمیشن و همون صفحه ای هم که توش بودم رفرش میزنم ، مشکل ایجاد میشه.
ولی بقیه سایت ها درستن.
مثلا همین امروز مجبور شدم چندین بار همه ی تب هارو ببندم و از اول کلا وارد اینترنت اکسپلورر بشم تا صفحهی انجمن باز بشه.ولی مثلا یاهو اینطور نبود.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
فاطمه خانم عزیز مشکلی در عدم دسترسی به سایت نیست.
اما در کل بهتر هست از مرورگر گوگل کروم و یا فایر فاکس استفاده کنید.

موفق باشید

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
با سلام و خسته نباشید.

من نمیتونم فایل اپلود کنم.دکمه اپلود و میزنم لود میکنه ولی در اخر فایلی و نمیاره تو پوشه.:ناراحت:

Mahdi Askari

مدير فنی
در صورت تمایل فایلتون رو در آپلودسنتر آپ کنید بدید به من وپسوردتون رو هم بدید تا چک کنم

Mahdi Askari

مدير فنی
تست شد درسته
احتمالا آی پیتون بلاک شده که تا دو الی سه روز دیگه درست میشه
و همچنین بعد از آپلود باید کمی صبر بشه تا بیاد اون فایل در پنجره
برای من 10 ثانیه طول کشید:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
چون شما از خارج کشور هستید و آی پی ثابت دارید متأسفانه آی پی بلاک شدتون بعد از گذشت 72 ساعت تغییر پیدا نمیکنه، بنابراین زمان بیشتری برای آزاد شدنش خواهد برد.
سعی میکنیم از طریق سرور بررسی کنیم.
موفق باشید

ماهان.

کاربر ويژه
سلام
چون شما از خارج کشور هستید و آی پی ثابت دارید متأسفانه آی پی بلاک شدتون بعد از گذشت 72 ساعت تغییر پیدا نمیکنه، بنابراین زمان بیشتری برای آزاد شدنش خواهد برد.
سعی میکنیم از طریق سرور بررسی کنیم.
موفق باشید

دلیل بلاک شدن آی‌پی من چی بوده؟

بالا