Mahdi Askari
مدير فنی
خوب بخش شوخی ها هم راه افتاد تا بتونیم با نظم بیشتری این کار را دنبال کنیم
قوانین رو نوشتم و دادم به معاون عزیز مریم خانم تا آنها را تصحیح نماید.
قوانین به شرح زیر می باشد
در صورت شوخی با هریک از اعضا از قبل از وی اجازه کسب شود
2 شوخی ها با قوانین انجمن مداخلت نداشته باشد
3 از شوخی با مسائل شخصی و خصوصی افراد بپرهیزید
4 به هیچ عنوان به مجری توهین نشود
5 توضیحات مربوط به شوخی را در همان تاپیک ارائه دهید و از درج تاپیک یا در تاپیک های دیگر خودداری شود
6 سعی شود شوخی را در تاپیک مجزا و در یک یا دو پست قرار دهید
7 دوستانی که تمایل دارند مجری باشند پس از اتمام شوخی در همان روز یا روز بعد توسط یک پیام خصوصی به من یا در غیاب من به ادمین اطلاع دهند تا در صورت داشتن شرایط زیر به آنها داده شود
برای مدیر کل ، معاونین ، ناظمین ، و مدیران عزیز بدون پرسش و پاسخ و پس از مشورت با ادمین انجمن اجازه داده می شود
... اما کاربران ویژه باید از فیل.ترینگ زیر عبور کنند
الف) بررسی صلاحیت توسط ادمین و معاونین و ناظمین و مدیران و کاربران و مهمانان و آنهایی که در بین ما بودند و الان نیستد :خنده2:
ب) سوء سابقه نداشتن نزد معاونین و ناظمین انجمن :نیش:
ج) جوابیه آزمایش خون نزد دکتر سایت رها خانم (Ever green) :خنده2:
و اما اگه همه رو قبول بشید این یکی دیگه امکان نداره قبول بشید!
د) آزمون آمادگی جسمانی که توسط آیدا و در صورت درخواست کمک ، من هم کمکش می کنم
نکات مهم
امکان دارد پس از پایان بعضی از شوخی ها من به بعضی دوستان پیشنهاد بدم و از آنها درخواست گذاشتن شوخی ها را داشته باشم پس همه مدیران و رده های بالاتر باید آمادگی داشته باشند.
بعضی از شوخی ها را من می گذارم. ولی اکثریت تاپیک ها باید توسط شما دوستان عزیز گذاشته شود.
امکان گذاشتن نظر سنجی برای انتخاب مجری وجود دارد.
شوخی رو به علی (ادمین) نمیدیم چون می بینی همه رو همکار سابق کرد :نیش: (شوخی کردم) یکی رو حتما علی باید بذاره.
علی آماده باش.
:شاد:
از تمامی دوستانی که همکاری می کنند و کرده اند و خواهند کرد تشکرات ویژه دارم و ...
دیگه دنبال چیزی نگردید :نیش:
ادامه ندارد
اگر مشکلی بود بگید تا بررسی و تصحیح شود.
قوانین رو نوشتم و دادم به معاون عزیز مریم خانم تا آنها را تصحیح نماید.
قوانین به شرح زیر می باشد
در صورت شوخی با هریک از اعضا از قبل از وی اجازه کسب شود
2 شوخی ها با قوانین انجمن مداخلت نداشته باشد
3 از شوخی با مسائل شخصی و خصوصی افراد بپرهیزید
4 به هیچ عنوان به مجری توهین نشود
5 توضیحات مربوط به شوخی را در همان تاپیک ارائه دهید و از درج تاپیک یا در تاپیک های دیگر خودداری شود
6 سعی شود شوخی را در تاپیک مجزا و در یک یا دو پست قرار دهید
7 دوستانی که تمایل دارند مجری باشند پس از اتمام شوخی در همان روز یا روز بعد توسط یک پیام خصوصی به من یا در غیاب من به ادمین اطلاع دهند تا در صورت داشتن شرایط زیر به آنها داده شود
برای مدیر کل ، معاونین ، ناظمین ، و مدیران عزیز بدون پرسش و پاسخ و پس از مشورت با ادمین انجمن اجازه داده می شود
... اما کاربران ویژه باید از فیل.ترینگ زیر عبور کنند
الف) بررسی صلاحیت توسط ادمین و معاونین و ناظمین و مدیران و کاربران و مهمانان و آنهایی که در بین ما بودند و الان نیستد :خنده2:
ب) سوء سابقه نداشتن نزد معاونین و ناظمین انجمن :نیش:
ج) جوابیه آزمایش خون نزد دکتر سایت رها خانم (Ever green) :خنده2:
و اما اگه همه رو قبول بشید این یکی دیگه امکان نداره قبول بشید!
د) آزمون آمادگی جسمانی که توسط آیدا و در صورت درخواست کمک ، من هم کمکش می کنم
نکات مهم
امکان دارد پس از پایان بعضی از شوخی ها من به بعضی دوستان پیشنهاد بدم و از آنها درخواست گذاشتن شوخی ها را داشته باشم پس همه مدیران و رده های بالاتر باید آمادگی داشته باشند.
بعضی از شوخی ها را من می گذارم. ولی اکثریت تاپیک ها باید توسط شما دوستان عزیز گذاشته شود.
امکان گذاشتن نظر سنجی برای انتخاب مجری وجود دارد.
شوخی رو به علی (ادمین) نمیدیم چون می بینی همه رو همکار سابق کرد :نیش: (شوخی کردم) یکی رو حتما علی باید بذاره.
علی آماده باش.
:شاد:
از تمامی دوستانی که همکاری می کنند و کرده اند و خواهند کرد تشکرات ویژه دارم و ...
دیگه دنبال چیزی نگردید :نیش:
ادامه ندارد
اگر مشکلی بود بگید تا بررسی و تصحیح شود.