• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كوكوي مغز

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم: مغز گوسفند: يك عدد/ شير: نصف استكان/ تخم‌مرغ: 2 عدد/ آرد: يك قاشق غذاخوري/ نمك و فلفل: به ميزان لازم/ روغن براي سرخ كردن: به ميزان لازم
طرز تهيه: مغز را كاملا تميز مي‌كنيم و رگ‌ها و مويرگ‌هايش را مي‌گيريم. اگر مغز را يك ربع در آب سرد قرار دهيم تا سفت شود، بهتر است چون مويرگ‌هاي آن را راحت‌تر مي‌شود جدا كرد. بعد از اين مرحله مغز را بخوبي له مي‌كنيم و تخم‌مرغ، شير، آرد، نمك و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. روغن را درون تابه ريخته و اجازه مي‌دهيم گرم شود. آنگاه مواد را به يكباره درون تابه مي‌ريزيم و مي‌گذاريم هر دو طرف آن خوب سرخ شود. مراقب باشيد حرارت اجاق گاز كم باشد، چون اين نوع كوكو خيلي زود مي‌سوزد
 
بالا