كيك ميوه با كرم پاستيي
مواد لازم
1) آرد ........................200 گرم
2) كرم نرم .................125 گرم
3) شكر.......................2 ق سوپ خوري
4) زرده تخم مرغ...........1 عدد
5) نمك........................8/1 ق چايخوري
6) وانيل......................8/1 ق چايخوري
مواد لازم براي كرم
1) شير گرم.....................2 پيمانه
2) شكر.........................150 گرم
3) آرد...........................75 گرم
4) زرده تخم مرغ..............5عدد
5) وانيل.........................كمي
موادلازم براي آگور
1) پودر آگور..................1 ق چايخوري
2) شكر........................3/1 ق چايخوري
3) آب..........................1 پيمانه
طرز تهيه
1-كيك : كرم نرم شده با شكر و زرده تخم مرغ ، وانيل ، نمك ريخته و با همزده 1 دقيقه و بعد آرد را ريخته و 1 دقيقه زده يك كم با دست ورز داده نيم ساعت خمير گذاشته تا استراحت كنيد
2- كرم : شكر و زرده تخم مرغ ،وانيل را زده 2 دقيقه بعد آرد اضافه كرده بعد قاطي كرده با هم زن هم زده با قاشق زده تا سفت شود تا حباب درشت شده بعد نايلون روش گذاشته تا بعد.
3-آب و شكر و چند قطره آب ليمو ترش و پودر آگور روي حرارت مستقيم گاز زده تا زماني كه كف كنه اين آگور تا زماني ميشه استفاده كرده كه داغ باشه 3 هفته اين مواد داخل يخچال نگه داشته.
4-خمير را به قطر 5/0 cm پهن كرده بعد به اندازه قالب برداشته و داخل قالب چرب شده با كره و روغن اضافه كرده چند سوراخ با چنگال گذاشته تا هوا بره نيم ساعت داخل فر 175 سانتي گراد گذاشته كرم ريخته بعد ميوه ها گذاشته و در آخر سر آگور ريخته.
مواد لازم
1) آرد ........................200 گرم
2) كرم نرم .................125 گرم
3) شكر.......................2 ق سوپ خوري
4) زرده تخم مرغ...........1 عدد
5) نمك........................8/1 ق چايخوري
6) وانيل......................8/1 ق چايخوري
مواد لازم براي كرم
1) شير گرم.....................2 پيمانه
2) شكر.........................150 گرم
3) آرد...........................75 گرم
4) زرده تخم مرغ..............5عدد
5) وانيل.........................كمي
موادلازم براي آگور
1) پودر آگور..................1 ق چايخوري
2) شكر........................3/1 ق چايخوري
3) آب..........................1 پيمانه
طرز تهيه
1-كيك : كرم نرم شده با شكر و زرده تخم مرغ ، وانيل ، نمك ريخته و با همزده 1 دقيقه و بعد آرد را ريخته و 1 دقيقه زده يك كم با دست ورز داده نيم ساعت خمير گذاشته تا استراحت كنيد
2- كرم : شكر و زرده تخم مرغ ،وانيل را زده 2 دقيقه بعد آرد اضافه كرده بعد قاطي كرده با هم زن هم زده با قاشق زده تا سفت شود تا حباب درشت شده بعد نايلون روش گذاشته تا بعد.
3-آب و شكر و چند قطره آب ليمو ترش و پودر آگور روي حرارت مستقيم گاز زده تا زماني كه كف كنه اين آگور تا زماني ميشه استفاده كرده كه داغ باشه 3 هفته اين مواد داخل يخچال نگه داشته.
4-خمير را به قطر 5/0 cm پهن كرده بعد به اندازه قالب برداشته و داخل قالب چرب شده با كره و روغن اضافه كرده چند سوراخ با چنگال گذاشته تا هوا بره نيم ساعت داخل فر 175 سانتي گراد گذاشته كرم ريخته بعد ميوه ها گذاشته و در آخر سر آگور ريخته.