• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كيك ميوه با كرم پاستيي

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
كيك ميوه با كرم پاستيي
مواد لازم
1) آرد ........................200 گرم
2) كرم نرم .................125 گرم
3) شكر.......................2 ق سوپ خوري
4) زرده تخم مرغ...........1 عدد
5) نمك........................8/1 ق چايخوري
6) وانيل......................8/1 ق چايخوري

مواد لازم براي كرم
1) شير گرم.....................2 پيمانه
2) شكر.........................150 گرم
3) آرد...........................75 گرم
4) زرده تخم مرغ..............5عدد
5) وانيل.........................كمي

موادلازم براي آگور
1) پودر آگور..................1 ق چايخوري
2) شكر........................3/1 ق چايخوري
3) آب..........................1 پيمانه
طرز تهيه
1-كيك : كرم نرم شده با شكر و زرده تخم مرغ ، وانيل ، نمك ريخته و با همزده 1 دقيقه و بعد آرد را ريخته و 1 دقيقه زده يك كم با دست ورز داده نيم ساعت خمير گذاشته تا استراحت كنيد

2- كرم : شكر و زرده تخم مرغ ،وانيل را زده 2 دقيقه بعد آرد اضافه كرده بعد قاطي كرده با هم زن هم زده با قاشق زده تا سفت شود تا حباب درشت شده بعد نايلون روش گذاشته تا بعد.
3-آب و شكر و چند قطره آب ليمو ترش و پودر آگور روي حرارت مستقيم گاز زده تا زماني كه كف كنه اين آگور تا زماني ميشه استفاده كرده كه داغ باشه 3 هفته اين مواد داخل يخچال نگه داشته.
4-خمير را به قطر 5/0 cm پهن كرده بعد به اندازه قالب برداشته و داخل قالب چرب شده با كره و روغن اضافه كرده چند سوراخ با چنگال گذاشته تا هوا بره نيم ساعت داخل فر 175 سانتي گراد گذاشته كرم ريخته بعد ميوه ها گذاشته و در آخر سر آگور ريخته.

 
بالا