• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لوگوی پپسی را در شامگاه ۵ ژوئن (۱۶ خرداد ۹۱) روی کره ماه ببینید

Xaniar

متخصص بخش زوم
لوگوی پپسی را در شامگاه ۵ ژوئن (۱۶ خرداد ۹۱) روی کره ماه ببینید

به گزارش نیو ادز نیوز بالاخره پس از مدتها شرکت پپسی توانست طرح تبلیغاتی خود برای تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه که با مخالفت سازمان محیط زیست ملل متحد یو.اِن.ئی.پی مواجه بود را به مرحله ی اجرا برساند. بر اساس این برنامه اولین پروژه ی آزمایشی تابش نور بر سطح کره ی ماه در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۱۲ (۱۶ خرداد ۹۱) در منطقه خاورمیانه که شرایط مناسب تری را برای انجام این کار دارا میباشد انجام خواهد شد.

زمان دقیق این پدیده غیرطبیعی و جالب شامگاه شانزدهم خرداد 91 به وقت ایران در ساعت 23:30 دقیقه است که در سرتاسر ایران نیز به صورت کامل قابل رویت خواهد بود بطوریکه مدت تابش احتمالا تنها حدود ۱۵ دقیقه به طول خواهد انجامید. در صورت موفقیت کامل پروژه، این طرح تبلیغاتی به صورت رسمی در نقاط دیگر جهان توسط شرکت پپسی و احتمالا دیگر غول های عرصه ی تجارت جهانی اجرا خواهد شد.

Xaniar

متخصص بخش زوم
چه جالب و با شکوه...

بههله علی جان
واقعا فوق العادست اگه به اجرا در بیاد که به احتمال فراوان همینطور خواهد بود :شاد:

از این به بعد باید برای تبلیغ شرکت ها و پیام بازرگانی به آسمون نگاه کنیم :خنده2: که وسط فیلم انقد پیام بازرگانی نیاد وسط :خنده2:

نیکا

متخصص بخش معماری
چه جالب :ایول:
کاش میگفتن چه جوری می خوان نور بتابونن به ماه ... :40:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
احتمال میدم از لیزر استفاده می کنن
ولی این هم ایده خوبیه برا تبلیغ
مثلا یک شرکت میاد ماه رو می خره و از این به بعد تبلیغ قبول میکنه و هر روز یک تبلیغ:نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
معمولا تو این مواقع میگن چرا که نه:نیش:
واقعا هنر در خارج نزد پپسی است و بس:نیش:
ولی نمی دونم احساس خوبی نسبت به این ماجرا ندارم احساس می کنم یه لطمه ای به یه جایی وارد میشه:ناراحت:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

من میگم یه شانتاژ خبریه و بس! :انداختن شانه به بالا::بدجنس:
مضر هم هست. البته اینو حدس می زنم. علم و اطلاعات خاصی در ورای این جمله ی دوّمم نیست! :نیش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تاپیک از بخش حوادث به بخش اخبار نجومی منتقل شد .

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
علی تو هم تبلیغ انجمن رو بده رو ماه بندازن دیگه...:بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس:

maksemos

متخصص بخش خودرو
هه !

ببیییسیار بییییسیار جالب :15:
فقط یکی یادمون بندازه با بچه هااا بریم پشت بودم نیگااا کنیم :نیش:

Xaniar

متخصص بخش زوم
آیدا بذار ببینیم این عملی میشه یا نه ؟؟ یهو دیدی ضایع شدیم رفت :خنده2:بعد علی انجمن رو بندازه رو ماه :خنده2:

یوسف خودم ظهر 16 خرداد واسه همه دوباره دعوت میفرستم یادتون بیاد :خنده2:

Xaniar

متخصص بخش زوم
خواستم يادآروي كرده باشم :خنده2: فردا 16ام هست :بدجنس:
دوستان هر كي مشاهده كرد اينجا بگه :شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعیتی که در رابطه با تبلیغات پپسی است را برایتان بازگو میکنم:
فیلمی ساخته شد . فروش زیادی داشت.نماینده پپسی به تهیه کننده مراجعه کرد و گفت یک میلیون دلار می دهیم و فیلم شما را 24 ساعت امانت می گیریم. مطمئن باشید بعد از 24 ساعت فیلم را سالم بشما تحویل می دهیم. تهیه کننده قبول کرد و یک میلیارد را گرفت و فیلم را داد.24ساعت بعد فیلم دوباره به تهیه کننده باز پس داده شد. از روز بعد از نمایش مرحله دوم فیلم فروش پپسی به چندین برابر رسید.افرادی که فیلم را می دیدند بی اختیار هوس خوردن پپسی را داشتند.
جریان چی بود: کارخانه پپسی فیلم را برد و به متخصصین خودش تحویل داد . آنها از هر 24 فریم یا 16 فریم (دقیقا یادم نیست )یک فریم از خوردن پپسی توسط فردی در کنار دریا نشان می داد. چشم قادر به دیدن این فریم نبود ولی در ذهن حک می شد و طرف هوس خوردن پپسی میکرد.
فکر کنم جریان دیدن کره ماه هم واقعیت باشد.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
یعنی امشب ما با دیدن تبلیغ پبسی دلمون نوشابه میخواد ؟:بدجنس::نیش2:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
پیداش کردم بالاخره :نیش::شاد:

رفقا 1 ساعت دیگست هاااا :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
ما امشب تصمیم داریم 11/15 دقیقه با خانواده برویم منطقه ای که فضای باز دارد و تصویر را ببینیم . البته دوربین هم با خودمان می بریم.

gorg nama

متخصص بخش
من الان دارم میرم پشته بوم آپرتمان همسایمون 8 طبقه هستش. از اونجا نگاه کنم اگرم شد عکس بگیرم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک سال تحریم میکنم خوردن نوشابه پپسی رو اگر اینهمه مردم رو سر کار گذاشته باشه و هدفش فقط تبلیغ به هر دلیل بوده باشه.
ده سال اولویت اولم رو در خرید نوشابه پپسی قرار میدم اگر بتونه این طرح رو برای اولین بار پیاده کنه و نشون بده نتیجه کار علمی و تخصصی و پیشرفت بشر چی هست.
:خنده2:

بالا