احمد عزیز
سپاس بابت عکسهای زیبا ولی خواهشا حجم عکسها رو کاهش بده بعد آپلود کن چون ظاهرا تصاویری که به اشتراک میذاری بسیار پر حجم هستند و صفحه ما که هنگ میکنه و البته ترافیک اینترنت دوستان هم میسوزه!
چشم امیر محسن عزیز.:گل::گل:
احمد عزیز
سپاس بابت عکسهای زیبا ولی خواهشا حجم عکسها رو کاهش بده بعد آپلود کن چون ظاهرا تصاویری که به اشتراک میذاری بسیار پر حجم هستند و صفحه ما که هنگ میکنه و البته ترافیک اینترنت دوستان هم میسوزه!
متشکرم هادی جان، لطف دارین انشالله شماهم زندگی توام با سلامت و شادی رو داشته باشین
محمد رضا جان تبریک و شادباش من را هم پذیرا باشید امیدوارم سال هایی بس طولانی زندگی شاد در کنار همسر گرامیتان داشته باشید:احترام:
سلام قرباندرود
اقا بببخشید من دیرمتوجه شدم
تبریک ویزه دارم خدمت یکی ازبا اخلاق ترین و بهترین کاربران کل نت جناب محمد رضای عزیز
قربان حیلی خیلی تبریک
ارزوی بهترین ها رو برای شما وهمسرمحترمتون دارم
یکشنبه 11/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | دوشنبه 12/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | سه شنبه 13/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | |||
نواحی شمالی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | ||
نواحی جنوبی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | ||
شهرستانمشهد | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق با احتمال بارش تگرگ | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق با احتمال بارش تگرگ | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
15 | 30 | 16 | 30 | 16 | 29 |