• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
این لامصب رفته تو فاز 8 و تا چند روز تو این فاز ولی متاسفانه خیری برا ایران نداره

ensplume_full.gif

mohamad$

کاربر ويژه
اینجا که ابرا تکه تکه شدن و ستاره ها نمایان شد . سمت شما شدت برف خوبه الان میلاد جان یا اونجا هم تموم شد ؟!

s@d3q

کاربر ويژه
بلوار کشاورز باران فوق خفیف! حوالی میدان توحید هیچی! دارم میام تو ستارخان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر ماهواره ای:

ظاهرا منطقه خراسان تحت تاثیر جریانات گرم و مرطوب جنوبی هست.و شاخه سرد و مرطوب سامانه هم همینک در حال گذر از شهر تبریز هست و بزودی استان اردبیل - ارتفاعات غربی البرز- سواحل غربی دریای خزر و تا حدودی تهران- قم- و کاشان رو تحت تاثیر خودش قرار میده:

axt6da7m113c5doyy2li.jpg

خراباتی

کاربر ويژه
سلام. تبریک میگم به دوستانی که منطقشون بارش برف داره.من که به نقشه ها اعتماد ندارم و امیدوارم اگه خدا بخوادبارش مشهد فردا خوب باشه .سیستم قبلی برای سرخس بارش تاچیزی پیشبینی شده بود نقشه ها شرایطو اصلا برای بارش در سرخس مساعد نشون نمیدادند اما بارش خوبی گرفت.
.امیدوارم ودعا میکنم همین شرایط فردابرای مشهدرخ بده انشالله.

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن ممکنه این جریانات فردا بعد از ظهر روی شمال شرق تلفیق بشن؟؟؟ و مارو غافلگیر کنن

IRAJ1

کاربر ويژه
اینم که منفی شده و به طبع اون باید جنب حاره تضعیف بشه حالا موندم چرا سیستمی که قراره اواخر هفته بیاد قبل از ورود به کشور نیست و نابود میشه ،جنب حاره یا پشته اسیای میانه؟

soi30.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن ممکنه این جریانات فردا بعد از ظهر روی شمال شرق تلفیق بشن؟؟؟ و مارو غافلگیر کنن

نوید جان

اگه این اتفاق بیافته که نور علی نور میشه ولی خیلی بعید میدونم که اینطوری بشه.

اگه خاطرات باشه چند روز پیش برای روز یکشنبه مشهد 26 میلیمتر بارش به شکل برف پیش بینی شده بود که دقیقا پایه و اساس این پیش بینی بر همین مبنا بود که ریزش هوای سرد و مرطوب از جانب خزر و تلفیق با جریانات گرم و مرطوب عرضهای جنوبی !!!!!!

ولی نقشه همین الان رو ببین:

wm5conv.GIF

wm5ir.GIF

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان امسال چرا هنگام ریزش سرما اون جریانات جنوبی به سمت تهران و دامنه های البرز نمیان ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا