سلام دوستان الان تهران برف میاد؟
دیشب اومد . الان افتابه
عجب ولی نقاطه کم ارتفاعه غربه تهرانم سفید شده من سمته پارکه ارم بودم اونجام سفید شد
عجب ولی نقاطه کم ارتفاعه غربه تهرانم سفید شده من سمته پارکه ارم بودم اونجام سفید شد
دیشب اومد . الان افتابه
دیشب جنوب غرب . غرب . شمال غرب . شمال . شمال شرق . قسمت هایی از شرق و جنوب شرق و قسمت هایی از مرکز شهر سفید شد
گویا فقط محله ما سفید نشده!!!
پناه بر ایزد
من که از سیستم خیلی راضیم بیشتره تهرانو یک رنگ و مساوی سفید کرد .
اینجا با این سیستم های پیزوری سفید نمی شه نیاز به سیستم قدرتمند داره آخرین بار که من رنگ زمستون واقعی رو دیدم 26 دی 89 بود.
با درود محمد جان از ابعلی و جاده هراز خبری نداری دیشب زده بود به سرم برم اما ترسیدم خیلی خبر خاصی نباشه عکس های دیشب و گذاشتم دیدی؟حالا عیب نداره . دفه بعد . مرکز شهر بعضی جاها سفید شده بعضی جاها نشده .
با درود محمد جان از ابعلی و جاده هراز خبری نداری دیشب زده بود به سرم برم اما ترسیدم خیلی خبر خاصی نباشه عکس های دیشب و گذاشتم دیدی؟
گویا فقط محله ما سفید نشده!!!
پناه بر ایزد
البته طرف ما احتمالا 4 تا 5 میلیمتر بوده چون بالای سعادت اباد و حتی فراز برف تقریبا نصف میشد و طرف ما تقریبا 2 برابر بالای سعادت اباد باریده بود درباره هراز هم دیشب تصاویر ماهواره ای توقف ابرها رو تو شرق تهران نشون میداددرود بر شما سامیار جان . اره همه عکسای دیشبتون و دیدم دمتون گرم . برفش کولاکی بود مشخص بود تو عکسا . والا نه خبر ندارم . ولی من بعید میدونم ابعلی و اون سمتا هم میلیمترش با مهراباد فرق داشته باشه . مهراباد 2.8 میل اومد احتمالا سمت شما هم همینقدر بوده شاید یکم بیشتر و جالبه که قزوین و زنجان کمتر بوده بارش . به نظرم ارزشش و نداشت برید .
من دیروز ظهر زنگ زدم دیده بان ایستگاه لواسان گفتش داره برف میاد و یه 3 میلیمتری باریده همون موقع ها