• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عجب ولی نقاطه کم ارتفاعه غربه تهرانم سفید شده من سمته پارکه ارم بودم اونجام سفید شد

اینجا با این سیستم های پیزوری سفید نمی شه نیاز به سیستم قدرتمند داره آخرین بار که من رنگ زمستون واقعی رو دیدم 26 دی 89 بود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عجب ولی نقاطه کم ارتفاعه غربه تهرانم سفید شده من سمته پارکه ارم بودم اونجام سفید شد

اینجا با این سیستم های پیزوری سفید نمی شه نیاز به سیستم قدرتمند داره آخرین بار که من رنگ زمستون واقعی رو دیدم 26 دی 89 بود.

felan123

New member
دیشب اومد . الان افتابه

نمیخواهیم دهن مون رو باز کنیم ولی چه کنیم لنت خدا بر باد
بالا شهمیرزاد کولاک اینجا فقط باد لنت خدا بر این زمستون خیلی بعد شد وقتی باد را میفته
دیگه باد قید بارش رو بزنی اح

آخرین ویرایش توسط مدیر:

پسرخاله

کاربر ويژه

من که از سیستم خیلی راضیم بیشتره تهرانو یک رنگ و مساوی سفید کرد .
سخته باورش که خیابون مطهری سفید نشده ولی مهرآبادم سفید شده!:تعجب2:
شاید طلسم شده خیابونه شما!:خنده1:
این دفعه . . . . مون نسوخت که شماله شهر برف اومد ولی اینجا نیومد:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شاید 384 ساعت آینده یک فرجی بشه!

23997166773220005260.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
مدت بارش + میزانش هم کوتاه و کم بود یعنی اگه سیستم سرما نداشت تا بیایم ببینیم چی شده تموم میشد اصلن هیچ جا سفید نمیشد .

saeed hh

کاربر ويژه
سیستم اگه شمالی باشه تا قم و کاشان هم سفید میکنه !! خوب چی شد یه سیستم شمالی هم توزمستون دیدیم!!

mohamad$

کاربر ويژه
با درود محمد جان از ابعلی و جاده هراز خبری نداری دیشب زده بود به سرم برم اما ترسیدم خیلی خبر خاصی نباشه عکس های دیشب و گذاشتم دیدی؟

درود بر شما سامیار جان . اره همه عکسای دیشبتون و دیدم دمتون گرم . برفش کولاکی بود مشخص بود تو عکسا . والا نه خبر ندارم . ولی من بعید میدونم ابعلی و اون سمتا هم میلیمترش با مهراباد فرق داشته باشه . مهراباد 2.8 میل اومد احتمالا سمت شما هم همینقدر بوده شاید یکم بیشتر و جالبه که قزوین و زنجان کمتر بوده بارش . به نظرم ارزشش و نداشت برید .

من دیروز ظهر زنگ زدم دیده بان ایستگاه لواسان گفتش داره برف میاد و یه 3 میلیمتری باریده همون موقع ها

felan123

New member
تا زمانی که من یادم هست از سال 86 به این طرف همه جا برف میومده ولی اینجا معروف به سمنان باد هست
انقدر شیب فشاری این جو لامسب بالاست که اینجا هم یه طرف کوه یه طرف پستی خوب تابلو دیگه باد میگیره
زمستون داره خیلی بد خودش رو نشون میده
انقدر باد میزنه وحشتناک درخت ها رو داره از جا میکنه

IRAJ1

کاربر ويژه
مهرداد جان درود
آقا یه امیدی بهمون بده نقشه ها بدجور اذیت میکنن (اگه میشد سیستمما برات میاوردم)

mehrafarin

کاربر ويژه
قوطي هاي هواي پاک در بازارهاي چينبه گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني فرانس24 ، اين تاجر ميلياردر چيني، هواي پاک استان يونان را درون قوطي هايي شبيه به قوطي نوشابه قرار داده و آنها را به شهروندان پکني عرضه مي کند. قيمت هر قوطي هواي پاک حدود پنج يوان (معادل شصت سنت يورو) است. در چين پاکي هواي استان يونان شهرت زيادي دارد.قوطي هاي هواي پاک حتي با عطرهاي مختلف عرضه مي شود.

abtinT

کاربر ويژه
من تا دوسال پیش رعدوبرق هم راه برف ندیده بودم . اولین بار سال 89 در تهران دیدم . دیشب هم دومیش بود.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
درود بر شما سامیار جان . اره همه عکسای دیشبتون و دیدم دمتون گرم . برفش کولاکی بود مشخص بود تو عکسا . والا نه خبر ندارم . ولی من بعید میدونم ابعلی و اون سمتا هم میلیمترش با مهراباد فرق داشته باشه . مهراباد 2.8 میل اومد احتمالا سمت شما هم همینقدر بوده شاید یکم بیشتر و جالبه که قزوین و زنجان کمتر بوده بارش . به نظرم ارزشش و نداشت برید .

من دیروز ظهر زنگ زدم دیده بان ایستگاه لواسان گفتش داره برف میاد و یه 3 میلیمتری باریده همون موقع ها
البته طرف ما احتمالا 4 تا 5 میلیمتر بوده چون بالای سعادت اباد و حتی فراز برف تقریبا نصف میشد و طرف ما تقریبا 2 برابر بالای سعادت اباد باریده بود درباره هراز هم دیشب تصاویر ماهواره ای توقف ابرها رو تو شرق تهران نشون میداد

felan123

New member
از 3 شنبه باز افزایش شدید دما
تا 2 هفه دیگه سر سرما و بارون گرد هست بااین وضع نقشه ها فقط غرب زاگرس شامس بارش داره اون 6 روز دیگه ولی مرکز وتهران باید سماغ بمکن ...

دوست عزیز لطف کنید در ارسال پست ها، ادب و متانت رو رعایت کنید.

پست قبلی رو ادیت نکردم، لطفا خودتون رعایت کنید.

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا