• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
عباس جان فکر می‌کنم دلیل دیده نشدن‌اش این باشه که کوههای جنوب سماموس جلوش رو گرفتن. یه کوه 1500 متری در فاصله‌ی 10 کیلومتری می‌تونه جلوی یه کوه 3500 متری رو که 50 کیلومتر فاصله داره بگیره.

درسته،یه کوه بلند تو تقریبا 1 کیلومتری شمال شرقی این placemark که به نام سفید خانی هست وجود داره که اگه بالای اون بری به احتمال زیاد سماموس معلوم میشه،چون با ارتفاع سنج google earth بعد اون کوه یه دره شروع میشه و بعد هم میرسیم به سلسله جبال کوه سماموس :دی

aznavar

کاربر ويژه
و متاسفانه از بچه های فروم ک شهرشون پتانسیل بارش برف رو داره گویا فقط من و محمد از قم و همشهریش بارش برف خالص رو تو شهرمون تجربه نکردیم:سکوت::ناراحت::52::قاطی::نمیدونم::دل شکسته::کسل::57::69::75::75::75::75::20::45::86::40::64:

هر کس از قلم افتاده بیاد ثبت نام کنه:دوست:

ماهان.

کاربر ويژه
و متاسفانه از بچه های فروم ک شهرشون پتانسیل بارش برف رو داره گویا فقط من و محمد از قم و همشهریش بارش برف خالص رو تو شهرمون تجربه نکردیم:سکوت::ناراحت:
:52::قاطی::نمیدونم::دل شکسته::کسل::57::69::75::75::75::75::20::45::86::40::64:

از بوشهر و دزفول هم داریم!

ماهان.

کاربر ويژه
ممنون ماهان جان

امسال بهار فکر می کنم بالا اومدن آب در مناطقی مثل چهارده و... باعث خسارت به زمین های کشاورزی و بعضی منازل شد.سفید رود ترسناک شده بود.

این عکسا مال 1 روز بعد از اون اتفاقه.آب واقعا بالا اومده بود و بیشتر زمین های زیر پل کمربندی آستانه زیر آب رفته بود.

مشاهده پیوست 17566

مشاهده پیوست 17567

اوه، درست می‌گین، احتمالن سیل در شعبه‌های منتهی به سفیدرود بالا در موقعی که سد سرریز شده بود، منجر به این حد بالا اومدن آب در آستانه شد.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
اوه، درست می‌گین، احتمالن سیل در شعبه‌های منتهی به سفیدرود بالا در موقعی که سد سرریز شده بود، منجر به این حد بالا اومدن آب در آستانه شد.

دقیقا همینطوره ماهان جان.رودبار سیل اومده بود و خیلی هم خسارت زده بود.ایستگاه کشاورزی و کلا دامنه ها هم بارش شدیدی داشتن فکر می کنم.من تا حالا سفید رود رو اینطوری ندیده بودم.می رفتم لاهیجان تقریبا سرتاسر زیر پل یکدست آب گل آلود بود که با سرعت داشت می رفت!

روح الله تهران

کاربر ويژه
هر سال از 20 اسفند ماه درختاه کم کم برگ در میوردن و هوا کم کم گرم میشود اما امسال از نیمه دوم بهمن درختاه شروع به سبز شدن میکنن

ماهان.

کاربر ويژه
دقیقا همینطوره ماهان جان.رودبار سیل اومده بود و خیلی هم خسارت زده بود.ایستگاه کشاورزی و کلا دامنه ها هم بارش شدیدی داشتن فکر می کنم.من تا حالا سفید رود رو اینطوری ندیده بودم.می رفتم لاهیجان تقریبا سرتاسر زیر پل یکدست آب گل آلود بود که با سرعت داشت می رفت!

خدای نکرده یه زلزله‌ی شدید دیگه در محدوده‌ی منجیل کافیه تا نصف جلگه‌ی شرقی و مرکزی گیلان بره زیر آب! سد سفیدرود از زلزله‌ی سال 69 رودبار واقعن جان سالم به در برد!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
خدای نکرده یه زلزله‌ی شدید دیگه در محدوده‌ی منجیل کافیه تا نصف جلگه‌ی شرقی و مرکزی گیلان بره زیر آب! سد سفیدرود از زلزله‌ی سال 69 رودبار واقعن جان سالم به در برد!

خدا اون روز رو نیاره.فاجعه انسانی به وجود میاد.

pokerface

متخصص هواشناسی
این درخت انبه که از هسته در اومده بود 4 متر ارتفاع داشت و در جریان برف سنگین 3 آذر پارسال از کمر به دو نیم شد. بنده‌ی خدا توی برف 86 هم دقیقن همین بلا سرش اومده بود!

مشاهده پیوست 17564

این عکس دی ماه 86 از این درخت مفلوکه!

53397329701338914637.jpg

درخت قشنگیه منم یکی‌ داشتم که کاشتم توی باغچه و از بین رفت ،ولی‌ فکر کنم آب و هوای گیلان براش خیلی‌ خوب باشه.۵-۸ سال طول میکش تا از دونه به درخت مثمر تبدیل بشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هر سال از 20 اسفند ماه درختاه کم کم برگ در میوردن و هوا کم کم گرم میشود اما امسال از نیمه دوم بهمن درختاه شروع به سبز شدن میکنن

امسال از اون سال ها هست که تابستان دمار از روزگارمون درمیاره! البته حدس میزنم دماهای بالا و رکورد شکن نداشته باشیم ولی تابستان طولانی خواهد بود!

این سایت های ضاله! در ایران قابل رویت نیستند ماهان جان:خنده1::گل:

کدخدا

کاربر ويژه
محمد جان تسليت ميگم اميدوارم خدا به همه بازماندگان صبر عطا كنه

محمد جان منم به نوبه خودم تسلیت میگم

تسلیت می گم محمد جان.مارو در غمت شریک بدون.

ایشالا غم آخرتون باشه.

محمد عزیز صمیمانه تسلیت عرض میکنم، امیدوارم باقی عمر شما باشه.

سلام بر همه و سلام محمد عزیز.تسلیت میگم داداش
ببخشید دیر اومدم به دلیل گرفتاریه.تا 12:30 هستم اگر اومدید پی ام بدید نیومدید شب حتما در خدمتم:گل:

درود

از همه عزیزان سپاسگزارم.ارزو میکنم همچین روزای برای کسی تکرار نشه :گل:

کدخدا

کاربر ويژه
و متاسفانه از بچه های فروم ک شهرشون پتانسیل بارش برف رو داره گویا فقط من و محمد از قم و همشهریش بارش برف خالص رو تو شهرمون تجربه نکردیم:سکوت::ناراحت::52::قاطی::نمیدونم::دل شکسته::کسل::57::69::75::75::75::75::20::45::86::40::64:

درود سجاد جان.خوبی داداش

فک کنم اصفهان و شیرازم به لیست سیاه باید اضافه کنی :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا