• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
سلام درود بر همه دوستان
مهرداد عزیز و سایر دوستان عزیز، بر طبق قرار شروع به گذاشتن بانک نشریات سازمان هواشناسی در قسمت آمارهای هواشناسی(که توسط آقا محمدرضای میری عزیز ایجاد شده) کرده‌ام، امیدوارم برای دوستان علاقه‌مند مفید باشه
این مجموعه شامل فصل نامه ها و ماهنامه های استانی و ایستگاهها و نیز تحلیل های فصلی منتشر شده از نیمه دوم سال آبی 83-84 تاکنون می‌باشد که به تدریج قرار داده می‌شود.

با تشکر از محمد عزیز که در جهت ارتقای فروم اقدام مینمایید !:گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزيز و ساميار گل
شما بارش سنگين برف دفعه اوايل دي ماه مشهد را خوب پيش بيني كرده بودي اميدوارم ايندفعه هم همينطور بشه!
هر جایه این مملکت برف بیاد همه خوشحال میشن اما طبیعی که لذت باریدن برف در منطقه سکونت اصلی هر کسی بیشترین لذت رو براش داره من یه برفه سنگین تو مرکز شهر برام به اندازه 10 تا برف تو ارتفاعاته تهران لذت بخشه به امید بارش برف سنگین در بیشتر مناطق نوار شمالی کشور

amir tehranpars

کاربر ويژه
هرچند که سیستم بارشی از اواخر وقت پنجشبه از پایتخت رد خواهد شد ولی نمودار skew - t شرایط خوبی رو برا ایجاد همرفت روز جمعه مهیا میدونه !:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هر جایه این مملکت برف بیاد همه خوشحال میشن اما طبیعی که لذت باریدن برف در منطقه سکونت اصلی هر کسی بیشترین لذت رو براش داره من یه برفه سنگین تو مرکز شهر برام به اندازه 10 تا برف تو ارتفاعاته تهران لذت بخشه به امید بارش برف سنگین در بیشتر مناطق نوار شمالی کشور

حتمن همينطوره كه شما ميفرماييد ساميار جان

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا از 10 مارس ناوه ای رو عراق شکل خواهد گرفت و همین کافی است برای فعال شدن دریای سرخ و ریزش بارشهای دم اسبی زاگرس پس از مدتها !:گل:

npy0wd15h83ex942gh.gif
[/URL][/IMG]

پسرخاله

کاربر ويژه
WOW نروژ واسه مشهد 45 ميل برف پيش بيني كرده
تهران هم بارشش نسبتا کمتر شد هم سرماش
من شک ندارم که برفی برای مناطقه جنوبی و مرکزی تهران در کار نیست اینکه سعادت آباد و تجریش برف بیاد چیزه عجیبی نیست

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
باز هم پیش بینی دمایی نروژ برای کوهرنگ اشتباه بود، دیروز کوهرنگ 28 م م بارون اومده و 10 سانت برف آب کرده و الان شده 18 سانت :ناراحت:
اقلیم کوهرنگ بعضی وقتها واقعاً ضدحاله، این مقدار برف از 10 آذر تا الان کمترین ارتفاع برفه، الانم بارش به صورت بارونه و دما 6+ هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا