• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
mesatir00.gif

سیبری

کاربر ويژه

سلام بر دوستان و محسن عزیز

والا محسن جان من امروز دم غروبی که پهنه این ابرهای خروشان سی بی رو دیدم منتظر گزارش شما بودم:گل:

بزرگراه وکیل آباد - غرب مشهد:

18xfkw4nd5gd1tivmrg.jpg

این یکی هم نمای آسمان به سمت قوچان که البته دسته های بزرگ زاغ سیاه هم در این تصویر دیده میشه:

jm6b2347yzfbwjqkvn6w.jpg

درود بر استاد امیر محسن عزیز
قوچان الان بارون واستاده اما رعد وبرقاش واقعا شدید بودن

samann

کاربر ويژه

یعنی مشد مباره!!(مشهدی بخونین با کسره روی م!!)
عجب اپی کرده نروژ واسه تهران ایول:گل:

شهاب مسير اون رعدوبرقارو نمي دوني؟

علی جان اگه غلط نکنم شاید امشب شما هم صدای رعدوبرق را بشنوید......
چون ابرهای بارشی دارای پتانسیل بالا از منطقه شما در حال عبور هستند و برای همین هم در لرستان الان رعدوبرق داریم...
خدا کنه اون رعدوبرق های روی کویت و شرق عربستان سری به بوشهر هم بزنند...
:گریه:

خوب تنها سایتی که رادیو سوند مشهد رو منتشر کرده:

45639074_wndrose.gif

45639572_profile.gif

امیر محسن جان یه آقایی کن برای اولین بار هم که شده لینک این سایت رو به بنده حقیر بدهید...
من میدونم جوینده یابنده است ولی من خیلی گشتم و جویا شدم ولی پیدا نکردم...
تو رو خدا لینک این سایت را خصوصی برام بفرست...
ناسلامتی شما مدیر بخش هواشناسی هستی ها...:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان. امیدوارم همه کشور بارشای خوبی رو داشته باشن. فعلا که تقریبا تمام سایتای خارجی برای مشهد بارش برف سنگین و خوبی رو پیشبینی کرده امیدوارم که محقق بشه ولی واقعا تو چنین وضعیتایی آدم تا دقیقه نود اضطراب بارش رو داره!
سلام آرش جان
زیاد نگران نباش چون مدیر اون وبلاگه :سوت: تا مطمئن نباشه پیش بینی و هشدار و اخطار و... نمیزاره
من که از ظهر خیالم تقریبا راحته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان یه آقایی کن برای اولین بار هم که شده لینک این سایت رو به بنده حقیر بدهید...
من میدونم جوینده یابنده است ولی من خیلی گشتم و جویا شدم ولی پیدا نکردم...
تو رو خدا لینک این سایت را خصوصی برام بفرست...
ناسلامتی شما مدیر بخش هواشناسی هستی ها...:گل:

سلام

این لینکش :

http://ready.arl.noaa.gov/index.php

ولی فکر نمیکنید که وقتش رسیده واسه نحوه گفتارتون در اینجا از جمع حاضر عذرخواهی کنید!!!!!!!

یادمه که اینجا رو درپیت خطاب قرار داده بودید!!!!!!!!!!!!!

ولی من بازهم مانع از فعالیت شما در اینجا نشدم و به خاطر علاقه ای که داشتید گذشت کردم.

پسرخاله

کاربر ويژه
اگه به حرفه نیروی دریایی باشه که بچه های تهران از جنوب تا شمال شهر باید تو فکره یه دستکشه گرم با 1 عدد هویج و 2 عدد دوکمه مشگی باشن که پنجشنبه غروب یه آدم برفیه خوشگل استاد کنن!:100::خنده1::شاد:
حتی ورامینم برف میاد!

rahsazan

کاربر ويژه
سایت فورکا به دلیل افزایش بارشهای قوچان، ناگزیر است تا مقیاس این نمودار را کوچک کند:خنده1:
x1zoxw0k6jbkfvf7wkh3.png

سلام

این لینکش :

http://ready.arl.noaa.gov/index.php

ولی فکر نمیکنید که وقتش رسیده واسه نحوه گفتارتون در اینجا از جمع حاضر عذرخواهی کنید!!!!!!!

یادمه که اینجا رو درپیت خطاب قرار داده بودید!!!!!!!!!!!!!

ولی من بازهم مانع از فعالیت شما در اینجا نشدم و به خاطر علاقه ای که داشتید گذشت کردم.

آقا محسن من الان باید تو انجمن خودم و کنار دوستان اذری خود باشم نه در این انجمن ولی به خاطر علاقه ای که به شما و سایر دوستان دارم همچنان در اینجا فعال هستم...

من فردا انجمن جدیدم را که در دست ساخت هست رو تحویل میگیرم و ادرسش رو هم پایین براتون میزارم ...

من امیدوارم که شما و سایر دوستان عزیز که مایل به همکاری هستن حتما تشریف بیارن و ما را هم خوشحال کنن...

انجمن جدید علاوه بر شمالغرب کشور سایر مناطق کشور و جهان را نیز شامل خواهد شد...

در ضمن بنده بابت گفتار و رفتارهای گذشته خود از شما و سایر دوستان عذرخواهی می کنم....

انشاالله در یکی دو روز آینده نیز انجمن جدیدم با آدرس زیر شروع به کار خواهد کرد...:

northwest.ir

آرش-مشهد

کاربر ويژه

13030806_2_0212.gif

13030806_2_0212.gif

حدسم درست بود رو مشهد شکاف افتاد!!!!!!!!!!!!

محسن جان نمیدونم چرا ولی تقریبا همیشه یه حفره روی مشهد نشون میده ولی تو مدل عددیش که خیلی خوب میزنه.

اینم آبدیت جدید مدل عددی GFS برای فرودگاه مشهد که مجموعا 34.2 برای ما در نظر گرفته که واقعا عالی هست فقط یکمی سرمای اول بارش رو کم کرده: (ولی مدت بارش رو عالی زده)

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا