سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند.
تبریک فراوان به تمام دوستان به مناسبت آغاز سال نو :گل::گل:
سال 91 واسه من خوب گذشت. واقعا لحظه ها و ساعات زیبا و خوشی رو اینجا تجربه کردم. با استرس و غم و شادی بچه های اینجا من هم غمگین و شاد شدم. از پیش بینی ها و مطالب آموزنده و بی نظیر اساتید بسیار بزرگوارم، لذت بردم و چیزهای زیادی یاد گرفتم. تصاویر و عکس های بروز و لحظه ای که بچه ها از پدیده های زیبایی جوی در مناطق مختلف و طبیعت زیباشون گرفتن لحظه های بی نهایت زیبایی رو واسم بوجود آورد.
به دلیل مشغله فراوان (یکیش امتحان جامع :23

ممکنه تا پایان اردیبهشت کمتر وقت داشته باشم و نتونم به طور مرتب بیام ولی هر موقع و در هر ساعتی از شبانه روز که فرصت کنم این صفحات رو باز می کنم و شاید تنها با لایک کردن پست های زیبای دوستان عزیزم بتونم ازشون تشکر کنم.
امیدوارم مثل همیشه اینجا در اوج باشه و همه با دوستی، مهربانی و محبت در کنار هم از این فضا لذت ببریم. امیدوارم این جمع کم نظیر همیشه در کنار هم و رو به پیشرفت حرکت کنه.
در این ساعات پایانی سال 91 دعا می کنم آسمون شهرهاتون در سال پیش رو بیشتر بارونی و برفی، ولی آسمون زندگی و دل هاتون همیشه آبی و آفتابی باشه. از خداوند بی همتا می خوام که سال 92 واسه همه پر از شادی و موفقیت باشه. امیدوارم همیشه سلامت و خوش باشید. :گل::گل: