• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش ها از 1 ساعت پیش تا الان از حالت رگبار شدید در اومده و به صورت پاییزه و سرد در اومده !!

navid61

کاربر ويژه
ایول چه برفی اومده اریاشهر :))))

اينم محله ماست

mzcu322kqdbm270ww6x8.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش باران همچنان زیبا ادامه داره

شب دوستان عزیز خوش............................:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
[h=4]Rasht Current weather observation
The report was made 29 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind calm
Temperature 5°C
Humidity 100%
Pressure 1018 hPa
Visibility 7000 m
Clear sky

شب بخیر دوستان:گل:

mohamad_73

کاربر ويژه
درود بر دوستانا
ومدم بگم
سال نو را پیشاپیش به همه تبریک میگم امیدوارم سال بسیار خوبی را داشته باشین
و:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند.
تبریک فراوان به تمام دوستان به مناسبت آغاز سال نو :گل::گل:
سال 91 واسه من خوب گذشت. واقعا لحظه ها و ساعات زیبا و خوشی رو اینجا تجربه کردم. با استرس و غم و شادی بچه های اینجا من هم غمگین و شاد شدم. از پیش بینی ها و مطالب آموزنده و بی نظیر اساتید بسیار بزرگوارم، لذت بردم و چیزهای زیادی یاد گرفتم. تصاویر و عکس های بروز و لحظه ای که بچه ها از پدیده های زیبایی جوی در مناطق مختلف و طبیعت زیباشون گرفتن لحظه های بی نهایت زیبایی رو واسم بوجود آورد.
به دلیل مشغله فراوان (یکیش امتحان جامع :23:) ممکنه تا پایان اردیبهشت کمتر وقت داشته باشم و نتونم به طور مرتب بیام ولی هر موقع و در هر ساعتی از شبانه روز که فرصت کنم این صفحات رو باز می کنم و شاید تنها با لایک کردن پست های زیبای دوستان عزیزم بتونم ازشون تشکر کنم.
امیدوارم مثل همیشه اینجا در اوج باشه و همه با دوستی، مهربانی و محبت در کنار هم از این فضا لذت ببریم. امیدوارم این جمع کم نظیر همیشه در کنار هم و رو به پیشرفت حرکت کنه.
در این ساعات پایانی سال 91 دعا می کنم آسمون شهرهاتون در سال پیش رو بیشتر بارونی و برفی، ولی آسمون زندگی و دل هاتون همیشه آبی و آفتابی باشه. از خداوند بی همتا می خوام که سال 92 واسه همه پر از شادی و موفقیت باشه. امیدوارم همیشه سلامت و خوش باشید. :گل::گل:

سیبری

کاربر ويژه
تا ساعت 3:30 قوچان 16 میل باریده که در مجموع بارش قوچان به 223 میل رسیده
چند روزی رو میرم سبزوار و بجنورد برای دید و بازدید
سال خوبی برای دوستان آرزومندم:گل::گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و صبح زیبای آخرین لحظات سالتون بخیرو خوشی باشه.خدا رو شکر بارشهای خوبی درسطح استان رخ داد و بر اساس آخرین آپدیت اوگی مت>>> تربت حیدریه ۱۷.۲ میلیمتر-قوچان ۱۶ میلیمتر و مشهد ۱۲ میلیمتر باران باریده.همینک اسمان حسابی گرفته است

سیبری

کاربر ويژه
ضمنا رفقا من در میان شما باشم یا نباشم مادامی که آمار استان اصلاح نگردد هر زمان که اراده کردید مجموع بارش شهرها رو اعلام کنید بارش قوچان را + 17 نمایید. مبادا فقدان من موجب مظلومیت و مهجوریت قوچان عزیز گردد!
بدرود عزیزان بدرود!
:گل::گل::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان
مهرداد دلیل کم بارشی چند سال اخیر منطقه ما(لرستان - ایلام - کرمانشاه- همدان) چیه؟ نظرتو میخوام مرسی

درود

به دليل اينكه الگوهاي آب و هوا تغيير كردن، سيستم هايي كه از سمت درياي مديترانه به سمت منطقه ما ميان در سال هاي اخير تغيير مسير پيدا كردن. خود من قشنگ يادم هست وقتي ميديدم توي يه كانال ايتاليايي كارشناس در مورد يك سيستم بارشي مستقر روي شبه جزيره ايبري صحبت مي كرد من مي دونستم اون سيستم حتما عرض چند روز وارد منطقه ما مي شه و اون سيستم هم بعد از ورود به ايتاليا به شرق مديترانه و بعد به كشور وارد مي شد و باعث بارش هاي چشمگير مي شد. در صورتي كه سال هاي اخير الگوي مديترانه تغيير كرده و مسير سيكلون ها تغيير كردن.

AM_TEH

کاربر ويژه
دوستان بنده هم پیشاپیش سال جدید را خدمتتون تبریک عرض میکنم و آرزوی سلامتی و موفقیت در سالهای پیش رو برای همتون دارم.:گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا