• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
برای خرید کفتر رفته بودم عزیز:خجالت2:
البته من کفتر باز نیستم لکن کفترا رو دوست دارم!:خنده2:

این مسئله در منطقه ما فراگیر است:خنده2:
17ca4620342c1b.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ظاهرا بارش فرودگاه بد نیست
چون در یک ساعت اخیر 4 درجه کاهش داشته

+12 °C
w135.gif
6 m/s

Partly cloudy and showers
Feels Like: +12°
Barometer: 1014.0 hPa
Dewpoint: +6°
Humidity: 66.6%
Visibility: 10 km

منطقه ماهم زیاد جالب نیومد. در حد همون 0.1 میلیمتر. ولی الان هوا ابری شده که امیدوارم ایندفعه دیگه خوب بباره. فرودگاه هم تا ساعت 16:30 tr ثبت کرده!

سیبری

کاربر ويژه
قوچان هوا خیلی سرده
ساعت 4:30 5+
این ابرای ارتفاع پایینی هم که من میبینم اصلا مال رعد وبرق نیستن ، بالای این ابرا رو هم الله اعلم!

خراباتی

کاربر ويژه
منطقه ماهم زیاد جالب نیومد. در حد همون 0.1 میلیمتر. ولی الان هوا ابری شده که امیدوارم ایندفعه دیگه خوب بباره. فرودگاه هم تا ساعت 16:30 tr ثبت کرده!

سلام آرش جان منطقه ما رگبار شدیدی اومد اما موقتی بود چند دقیقه ای هم بارون ملایم اومدفک کنم بیش از 1 میلی متر بارید

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان منطقه ما رگبار شدیدی اومد اما موقتی بود چند دقیقه ای هم بارون ملایم اومدفک کنم بیش از 1 میلی متر بارید

سلام همایون عزیز. متاسفانه تا حالا که این سامانه اونچیزی که ازش انتظار داشتیم رو عمل نکرده ولی بازم خدا رو شکر.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
ماشالا مشهدیا کنترات فرومو گرفتن!بابا سفرم چیز خوبیه ها چرا شما نمیرید ؛)
تا نیمه فروردبن امیدی به بارش نیست و در نیمه دوم آخرین تلاشو برای نرمال شدن میکنیم...اگه شد شد،نشدم امسالم رو بقیه سال ها!

ali.doosti

کاربر ويژه
لندن در چندروز آینده بالاخره از سرما و برف رها میشه و این میتونه برای ما جای امیدواری داشته باشه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان چرا رعد وبرقا به سمت جنوب رفتن؟
فک کنم یکم سرما زود نفوذ کرده و به جای اینکه جبهه هوا و برخورد هوای سرد وگرم روی چناران و مشهد اتفاق بیفته رفته سمت جنوب شرق استان ، نظر شما چیه استاد؟

سلام محسن جان

همه چیز داره درست پیش میره دیگه به امید خدا وقتش که یک خبرایی بشه.

واسه اون نقاط هم از روزهای قبل تو نقشه ها شرایط کاملا مهیا و فراهم بنظر میرسید.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این فرودگاه مشهد که همینجور داره Light Rain Showers گزارش میکنه ولی اینجا که خبری نیست!

The report was made 17 minutes ago, at 13:00 UTC
Wind 06 kt from east
Temperature 12°C
Humidity 71%
Pressure 1016 hPa
Visibility 10 km or more
Scattered clouds at a height of 3000 ft
Scattered clouds at a height of 3500 ft , Cumulonimbus.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا