mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
درود ديگر
اگه موافق باشيد طبق قول قبلي عكس هاي مجموعه باغ ارم شيراز رو تقديم شما دوستان عزيز مي كنم. :گل:
اگه موافق باشيد طبق قول قبلي عكس هاي مجموعه باغ ارم شيراز رو تقديم شما دوستان عزيز مي كنم. :گل:
سلام امیرجانسلام خدمت محمد رضا عزیز و دوستان
همون آماری که روزنامه خراسان داده بود ،کلا تمام برفا رو برده بود رو نمودار ،تمام آمار ها رو خراب کرد
:adambarfy:
Thursday28 March |
---|
با سلام خدمت دوستان عزیز...
سیستمی که ورودش را به کشور وعده داده بودیم در حال حاضر در مرزهای شمالغربی و غربی کشور مستقر است...
شمارش معکوس برای نفوذ سیستم به منطقه آغاز شده و همانگونه که آخرین تصویر ماهواره و رعدوبرق هم نشون میده ناپایداری ها آغاز شده...
ملکان در حال حاضر نیمه ابریه و باد شدیدی شروع به وزیدن کرده و از سمت غرب بر تراکم ابرناکی آسمان هم افزوده می شود...
![]()
درووددوستان از اون پسره فاكتور بگيريد به طبيعت شيراز توجه كنيد![]()
دروود
اخه اون پسره تو عکس بقدری زیباست که ادم دگ حواسش به طبیعت نیست
راستی. مهرداد دمای دیشب ورامین5/4. -24/6 بوده است
.هر اپ ودر مپ از قوی شدن سرما رانشان میده
خواهش میکنم
درود
لطف جنابعالي مستدام باد :احترام:
ولي ممل واقعا طبيعت شيراز مست كننده ست راهنمامون مي گفت ارديبهشت شيراز بهشت برين قادر متعال روي زمين هست :خنده2:
ممل مي گم ايستگاهت رو بين المللي نمي كني ؟ كد ICAO ش هم بزار VMM كه v مخفف ورامين m ها هم ميشه ممل.:ایرانجمن:
خوش بگذره مهزداد جان منم دیروز جای دوستان خالی رفتم میدون ولیعصر و درکل یه تهران گردی توپ کردم خیلی خوش گذشت جای همه دوستان خالیمن برم ناهار. بفرماييد نهار!!! :گل:
خوش بگذرهسلام بر حضار گرامی
بالاخره از صبح دیروز ما رسیدیم به مملکت همیشه در صحنه و البته از خونه بیرون نرفتم. الانم زجای یزد قصد رفتن به ایلام رو دا ریم و امشب رو کامیاران یا قروه می مونیم.